Takaisin blogiin

Etsivä löytää – omakotitalonkin?

Me asumme tällä hetkellä melkein keskustassa. Tykkään, että muutaman minuutin kävelymatkan päässä on kaikkea ja että vilkas keskusta tapahtumineen on meidän päivittäistä ulkoilumaastoa.

Kuitenkin se omakotitalo houkuttelee. Haluan oman pihan, jossa koirat saavat juosta vapaana aina kun haluavat. Haaveilen omasta kuistista ja piharakennuksesta. Vanhoista lautalattioista ja isosta keittiöstä, jossa olisi paljon laskutilaa. Haaveilen omasta puutarhasta, nurmikosta ja omasta rauhasta. Niistä onkin ollut jo täällä aiemmin juttua.


Tämä sievä omakotitalo myynnissä täällä.

Haaveilen vanhasta kivijalallisesta puutalosta, jonka vähän mäkinen piha olisi täynnä kaikennähneitä kiemuraoksaisia omenapuita. Talossa olisi niin paljon huoneita, että jouluna kaikki sukulaiset voisivat tulla meille viettämään joulua ja jäädä yöpymään pyhien yli. Keittiön yhteydessä olisi niin suuri ruokailupöytä, että kaikki mahtuisivat ilman lisäpöytää saman pöydän ääreen.

Aina tasaisin väliajoin kurkkaan myytäviä kohteita ja etsin joillain löyhillä kriteereillä omakotitaloa. Meillä ei ole kiire muuttaa, mutta yksi tai kaksi lisähuonetta, kodinhoitohuone, kunnon kokoiset kylpyhuone ja vessa olisivat luksusta. Niin, ja se oma suojaisa piha.


Tämä viehättävä talo myynnissä täällä!

Uskon, että kun se oikea sieltä myyntiin tulee, löydän sen sitten. Pitää vain muistaa etsiä, vaikka etsisikin ihan rauhassa, ja vaikka kiirettä ole. Siten tämä meidän nykyinenkin asunto löytyi, sattumalta! Sen tietää sitten, kun se oikea tulee kohdalle!

Katso Aktian myynnissä olevia omakotitaloja täältä!

– Laura