Takaisin blogiin

Helsingin sisustusliikkeitä

Helsinki on täynnä toinen toistaan houkuttelevampia sisustusliikkeitä ja lahjatavarapuoteja. Tyylejä ja valikoimaa löytyy jokaiseen makuun, ja laajasta tarjonnasta onkin helppo löytää se oma suosikki. Helsinki on kaunis kesäkaupunki jossa riittää tekemistä, yhä useampien lomareissu suuntautuukin mökkeilyn ohella myös pääkaupunkiseudulle. Tässä listausta kaupungin houkuttelevimmista sisustusliikkeistä.

Formverk, Annankatu 5 (kuvat 1-3): Modernia skandinaavista designia, laaja valikoima huonekaluja ja pientavaraa. Edustuksissa mm. Muuton, Hayn, Normann Copenhagenin ja Kartellin tuotteita.

Missoni Home, Bulevardi 5 (kuva 4): Italialaisen muotitalo Missonin sisustustekstiilejä; reippaita kuvioita, räiskyviä värejä ja ylellisiä materiaaleja.

Pino, Fredrikinkatu 22 (kuvat 5-7): Pieni ja viehättävä lahjatavarapuoti, jonka valikoimasta löytyy persoonallista ja toimivaa arjen käyttötavaraa, designia ja pientä piristystä.

Peroba, Fredrikinkatu 33 (kuvat 8-9): Teollisuushenkisiä ja rustiikkisia tuotteita, valikoimissa sekä pientavaraa että huonekaluja. Persoonallisia tuotteita ja esillepanoja.

Nougat, Bulevardi 5 (kuvat 10-12): Pieni lahjatavara- ja lifestylepuoti, jossa esillä rouheaa pellavaa, lämpöistä villaa, kaunista keramiikkaa ja puisia pientavaroita. Lifestylepuolta edustaa mm. Becksöndergaardin huivit ja Pernille Corydonin korut.

Granit, Bulevardi 2-4 (kuvat 13-15): Ruotsalaisen Granitin hiljattain avaama liike Bulevardille. Valikoimiin kuuluu erilaisia pientavaroita niin säilytykseen, työskentelyyn kuin keittiöönkin. Vahva lofthenkisyys tuotteissa ja tunnelmassa.

kurkkaa myös nämä:

Skanno, Mannerheimintie 4: Klassisen designin lippulaiva, huonekalupuolella useita kansainvälisiä huippumerkkejä, mm. Ligne Roset, B&B Italia, Minotti ja Moooi.

Aero, Yrjönkatu 8: Suomalaisia, skandinaavisia ja eurooppalaisia huippudesignmerkkejä; kalusteita, valaisimia ja mattoja.

Armas Design, Vuorimiehenkatu 16: Sympaattinen liike täynnä laadukasta muotoilua, vanhoja klassikoita ja tämän hetken designia.

Design Forum Shop, Erottajankatu 7: Suomalaisen nykymuotoiluun keskittyvä liike Designkorttelin sydämessä. Monipuolinen ja uudistuva valikoima klassikoita ja uutuuksia, teollista muotoilua ja uniikkeja käsitöitä.

kuvat Maija Rasila