Takaisin blogiin

Ihastuttavia puutaloja

Puutalofani löysi kolme ihastuttavaa puutaloa: yhden omakotitalon ja kaksi puutalo-osaketta, ja haluaa taas esitellä niitä teillekin. Kaksi kaipaa minun makuuni jonkin verran remonttia, mutta yksi näyttäisi olevan aika muuttovalmis. Kaikista otsikoista pääset taas katsomaan tarkemmin kohteen tietoja.

Omakotitalo Paimiossa (120m² 148 000€)

Ensimmäisenä esittelen omakotitalon Paimiossa, missä on aivan ihanat vanhat lautalattiat. Talo kaipaa remonttia, mutta se näyttää siltä, että jopa minunkin kaltainen, ei-niin-remonttireiska, voisi pärjätä siellä siistimisellä ja pintaremontilla. Keittiö ja pesutilat on uusittu lähivuosina, joten niitä ei tarvitsisi tehdä. Huoneita meidän tarpeisiin talossa on vähän, mutta ottaisin selvää, voiko esimerkiksi aulatilasta saada tehtyä yhden ylimääräisen makuuhuoneen. Minua usein naurattaa asuntoilmoituksissa tuo "monien mahdollisuuksien talo", mutta tämä talo oikeasti vaikuttaa siltä! Pääasia on, ettei uusi omistaja vain mene ja tee jotain tyhmää lautalattioille. Niiden pitää näkyä, ja niissä saa olla kulumaa!

Puutalo-osake Turku, Portsa (108 m² 169 000 €)

Toisena on kauniissa taloyhtiössä sijaitseva puutalo-osake. Tässäkin asunnossa pärjäisi aika pitkälle pintaremontilla. Tosin keittiön haluaisin henkilökohtaisesti laittaa uusiksi, mutta siinäkin saattaisi riittää ihan vain keittiökaappien ovien vaihto. Minulta tämä asunto saa miinuksen lautalattioiden hautaamisesta. Ostajana ottaisin ehdottomasti selvää, löytyykö laminaatin ja parketin alta alkuperäiset lautalattiat. Tykkään asunnon pohjaratkaisusta ja tuosta ah niin ihanasta olohuoneen kaakeliuunista!

Puutalo-osake Turku, Portsa (112,5 m² 229 000 €)

Ja viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä toinen puutalokoti Portsasta. Ihana tilava koti, joka todella on muuttovalmis. Mukava taloyhtiön piha, kuten edellisessäkin, ja ihana kaakeliuuni. Kauniisti tehdyt kattoikkunat yläkerrassa ja ihanan siistit tilat. Pieni miinus tällekin asunnolle tulee keittiön laminaattilattiasta, mutta nuo täydellisen kauniit muiden huoneiden lautalattiat korvaavat pettymyksen. Lisäksi vuonna 2011 uusittu keittiö ja pesutilat houkuttelevat tällaista laiskempaa remontoijaa puoleensa. Tosin edellisiin nähden hyväkuntoisuus näkyy myös hinnassa. 

Nuo Portsan kauniit pihat vetävät puoleensa – varsinkin näin kesän kynnyksellä. Myös oma piha omenapuineen olisi ihana. 

– Laura