Takaisin blogiin

”Kodista luopumisen tuskaa helpottaa, kun saa osaavan avun”

Turkulainen Pia Tuominen myi keväällä Turun Mälikkälässä asunnon, joka oli ollut hänen kotinsa 18 vuoden ajan. Asunnon myyminen oli Pialle uusi asia ja hän halusi luotettavan kumppanin asuntonsa myymiseen.

– Minulla kävi useampi välittäjä arvioimassa asuntoni ja heistä kaikki olivat hyviä. Aktia Kiinteistönvälityksen Jussi Pelkosen kanssa kuitenkin niin sanotusti kemiat kohtasivat, ja ajattelimme myyntiasiasta melko lailla samoin. Jussi oli asiallinen, tiesi mistä puhui sekä tunsi hyvin alueen, Tuominen korostaa valintaansa.

Yhteistyössä tärkeää oli, että kiinteistönvälittäjä otti asiakseen koko kaupan hoitamisen alusta loppuun ja oli aina tarvittaessa tavoitettavissa.

– Jussi hoiti kaikki tarvittavat paperit sekä tutustui niihin huolella. Minun ei tarvinnut tehdä oikeastaan mitään, vain päättää myynnistä. Helpoksihan asian teki myös se, että Aktian käyttämän valokuvaajan kuvat olivat hyviä: kertoivat totuuden asunnosta. Koska asunnossa ei asuttu, oli esittelykin helpompi sopia, Pia sanoo.

Pialle jäi positiivinen kokemus myynnistä, vaikka oman pitkäaikaisen kodin myyminen olikin tunteellinen asia.

– Kokemukseni perusteella suosittelen Aktia Kiinteistönvälitystä lämpimästi! Myynti sujui todella nopsasti, asunto itse asiassa meni kaupaksi ennen virallista ensiesittelyä. Koska oman kodin myynti on erittäin henkilökohtainen asia, on tärkeää että hyvä välittäjä on apuna. Luopumisen tuskaa helpottaa, kun saa asiallisen ja osaavan avun, Pia korostaa.

Pian asunto oli hyvässä kunnossa ja ajattomasti remontoitu rivitalo Turun Mälikkälässä.

Asunto ei kaivannut stailausta kuvausta varten, vaan ammattivalokuvaaja onnistui kuvaamaan kodin juuri oikealla tavalla.

Asunnon kysyntä oli suurta. Asunto oli oikein hinnoiteltu, ja meni kaupaksi ennen virallista näyttöä.