Takaisin blogiin

Munkkivuoressa asunnot vaihtavat omistajaa jopa viikossa

Aktia Kiinteistönvälitys on avannut konttorin Munkkivuoreen palvellakseen entistä paremmin alueen asukkaita. Myyntiajat Munkkivuoressa ovat lyhyitä, jopa noin viikosta kuukauteen, kun koko Helsingissä keskimääräinen myyntiaika on noin kaksi kuukautta. Alueelle kaivattaisiin lisää isompia asuntoja, sillä meren läheisyys, hyvät palvelut ja toimiva joukkoliikenne kiinnostavat myös perheitä, sanoo myyntineuvottelija Riitta Sarkkama.

– Munkkivuori ja sen lähialueet ovat tällä hetkellä valtavan suosittuja eri-ikäisten pariskuntien mutta myös lapsiperheiden keskuudessa. Täällä on hyvät koulut ja paljon työpaikkoja. Monet haluavat vaihtaa asuntoa alueen sisällä. Myynti on koko ajan aktiivista, Sarkkama korostaa.

Munkkivuoren alue kiinnostaa myös siksi, että suuret remontit, kuten putkisaneeraukset on tehty pääosaan taloista.

– Alueen hintataso on pysynyt vakaana, jos katsoo viime vuosien hintoja. Remonttien valmistuminen toki nostaa aina asunnon arvoa. Keskineliöhinta alueella on noin 4 200 euroa neliö.

Ainoa kiinteistönvälittäjä katukuvassa

Munkkivuoren toimisto palvelee Munkkivuoren ja Munkkiniemen lisäksi asiakkaita Tapiolasta, Töölöstä, Pitäjänmäestä, Haagasta ja Lehtisaaresta.

– Jotta pystymme tarjoamaan ostajille ajantasaista ja oikeaa tietoa alueesta, on tärkeää olla jatkuvasti paikan päällä ja nähdä muutokset, Riitta Sarkkama sanoo.

Aktia Kiinteistönvälityksen toimisto sijaitsee Munkkivuoren ostoskeskuksen katutasossa.

– Alueella ei ole muita kiinteistönvälitystoimistoja näkyvissä katukuvassa. Me halusimme tulla konkreettisesti sinne, missä myyjät ja ostajat liikkuvat. Tavoitteemme on palvella alueen asukkaita joustavasti ja mutkattomasti. Meille on toimistomme yhteyteen tulossa myös pankkineuvojalle oma tila.

Aktia Munkkivuori, Raumantie 1, 00350 Helsinki.

Ota meihin yhteyttä!
myyntineuvottelija Riitta Sarkkama, p. 050 3410165, riitta.sarkkama@aktialkv.fi
kiinteistönvälittäjä, LKV Heidi Illman, p. 040 754 1611, heidi.illman@aktialkv.fi
kiinteistönvälittäjä, LKV Lars Lindroos, p. 040 300 2309, lars.lindroon@aktialkv.fi
kiinteistönvälittäjä, LKV Mika Malmivuori, p. 0400 898 676, mika.malmivuori@aktialkv.fi