Takaisin blogiin

Omakotitaloasumista keskustan lähellä

Keskustan lähellä asumisessa parasta on välittömyys. Tulee lähdettyä helpommin vaikkapa ex tempore -lounaalle tai kauppahalliin ostamaan tuoreet pullat kahvin kanssa. Ei tarvitse suunnitella menojansa bussiaikataulujen mukaan tai miettiä parkkipaikan saamista, kun kävellen tai ainakin fillarilla voi päräyttää nopeasti keskustaan asioille.

Keskusta-alueella asumisen ei silti tarvitse olla kerrostaloasumista, vaan melko lähellä keskustaa pääsee asumaan omakotitalossakin. Tietystikään ydinkeskustassa ei ole omakotitaloja, mutta keskustan lähellä ja suurkeskustan alueella jo on, ja itse asiassa todella kivoja omakotitaloalueita! Keskustan lähettyvillä on esimerkiksi hurmaavat Pohjola, Kuuvuori, Raunistula, Mäntymäki, Vähäheikkilä, Vasaramäki, Nummi ja Iso-Heikkilä, joissa kaikissa on kivoja omakotitaloja.


Nummi.


Kuuvuori.

Pohjola, Raunistula, Mäntymäki, Kuuvuori ja Nummi ovat edellä mainituista ehkä kaikkein idyllisimmät värikkäine puutaloineen, mutta myös Vasaramäessä ja Vähäheikkilässä on kauniita puutaloja, mikäli sellaista miljöötä kaipaa. Iso-Heikkilässä on paljon toimisto- ja teollisuusrakennuksia, mutta sieltäkin löytyy kivoja omakotitaloja. Kaikissa Turun keskustan lähellä olevissa omakotitaloalueissa parasta silti on niiden kiva, kodikas, kylämäinen tunnelma, ja tietysti, kuten sanottua se, että ne ovat niin lyhyen matkan säteellä keskustassa.

***

Keräilin muutaman kivan, edellä mainittujen alueiden myynnissä olevan omakotitalon tähän esimerkiksi, jos omakotitaloasuminen keskustan tuntumassa kiinnostaa! Otsikkoa ja kuvaa klikkaamalla pääset katsomaan talon tietoja ja lisäkuvia kohteesta!

Vähäheikkilä, 120 m² (198 000 €)

Vasaramäki, 126 m² (269 000 €)

Mäntymäki, 105 m² (359 000 €)

– Laura