Takaisin blogiin

Terasseja

Vaput on juhlittu ja kesä on taas askeleen lähempänä. Terassikausi alkaa olla jo aluillaan, ja tässä vaiheessa monien katseet kääntyvätkin sisätiloista ulos pihalle. Kokosin kuviksi muutamia erityyppisiä terasseja tai parvekkeita keväistä inspiraatiota tuomaan.

Ulkonakin voi ja kannattaa sisustaa, vietetäänhän siellä kesäisin hyvinkin paljon aikaa. Erilaiset ruukkukasvit, lyhdyt, tyynyt ja viltit tuovat rutkasti lisää viihtyvyyttä tilaan. Kalustepuolella suosiossa ovat rennot sekoitukset, terassikalusteiden ei todellakaan tarvitse olla samaa sarjaa. Puinen jykevä pöytä taipuu loistavasti myös modernien muovituolien seuraan, ja pelkistettyä terassia pehmentää rennot istutuspussit ja kuluneet saviruukut. Monesti terassi mietitään yhtenäiseksi kokonaisuudeksi talon muulle sisustukselle. Tämä onkin ihan perusteltua, toimiihan tila monesti kesäisin sinä toisena olohuoneena ja asuinhuoneiden jatkeena.

Oma inspiraatiokollaasini tulevalle kesälle koostuu ainakin ylläolevista asioista. Siihen sisältyy aavistus romuromantiikkaa, rottinkia ja pirteitä raitoja - lukuisilla kasveilla ja valkoisilla kukilla kuorrutettuna. Millainen on teidän unelmien terassi?

kuvat Line Klein, Livet Hemma, A country farmhouse, Decor8, Alvhem   kollaasi Granit, Ikea, Linum