Takaisin blogiin

Viikon poiminnat: Kaksi punaista omakotitaloa ja kaksi kivaa rivitaloasuntoa!

Jahas! Se voisi olla taas hyvä aika kerätä viikon tärpit! Tällä kertaa esittelyssä on pari kivaa rivariasuntoa ja pari kivaa omakotitaloa. Hei ja mikä parasta, kaikissa näissä kohteissa on näyttö ensi sunnuntaina, 2.11.2014!

Otsikoita klikkaamalla pääset katsomaan tarkemmin kohteen tietoja.

Kaksi punaista tupaa ja melkein perunamaatakin:

Omakotitalo, Paimio, 100 m² (155 000 €)

Viehättävä punainen puutalo Paimiossa. Tästä voisi saada pienellä vaivalla omannäköisensä kodin. Juuri kivan kokoinen lapsiperheelle. Kolme mukavan kokoista makuuhuonetta, joista kaksi on yläkerrassa ja yksi alakerrassa – vaikka vanhemmille! Ihana puusauna pihalla, minkä lämpöön olisi kiva hipsiä varsinkin joulunaikaan. 

Omakotitalo, Lieto, 80 m² (194 900 €)

Kätevä koti pikkuiselle perheelle! Suuren suuri kiva piha, missä kelpaa juoksennella. Mukavan avara ja valoisa yhtenäinen keittiö- ja olohuonetila, mikä on mitä mainioin niin arki- kuin juhlakäytössäkin. Tästäkin talosta saisi helposti mieleisensä kodin. Ja mikä parasta: koti on yhdessä tasossa!

Kaksi kivaa rivitaloasuntoa:

Rivitalo, Räntämäki, 134 m² (269 000 €)

Tässä sievässä kodissa viihtyisivät valoa ja vaaleutta rakastavat ihmiset. Muuttovalmiissa asunnossa on jopa viisi huonetta, joten tilaa on! Hauskat kattoikkunat tuovat valon lisäksi jänniä yksityiskohtia, ja kiva takka olohuoneessa luo tunnelmaa talvi-iltoihin. Suojaisalla ja aidatulla pihalla tohtisi pitää grillijuhlat jos toisetkin. 

Rivitalo, Paimio, 90,5 m² (197 000 €)

Niin ikään vaaleutta ja valoisuutta kaipaavalle ihana koti! Kiva pieni takka olohuoneessa! Rauhallinen oma piha ja oma autokatos aivan oman oven edessä. Tämä rivitaloasunto on kuin tyhjä kangas, mistä voisi muokata juuri sellaisen kuin haluaa!

***

Satuinkin valitsemaan viikon tärppeihin asunnot, joissa kaikissa on takat. Ehkä se on nämä kylmenevät päivät, tuleva talvi ja varsinkin hiljalleen saapuva joulunaika?

– Laura