Harri Konttinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Hyödynnä monipuolinen kokemukseni. Välitän sujuvasti niin omakotitalot kuin keskustan arvoasunnot sekä yksiöt ja kaksiot joko omaan käyttöön tai sijoitusasunnoiksi.

Kolme vahvuuttani ovat


– Hyvä neuvottelutaito.
– Kuuntelen asiakasta ja toimin sen mukaisesti.
– Pitkän uran aikana kertyneet lukuisat kontaktit.


Oman kodin ostaminen ja myyminen on ihmisen suurimpia päätöksiä. On tärkeää, että valitset kokeneen kiinteistönvälittäjän avuksesi. Tällä varmistat tärkeän asian sujumisen.


Toimiva yhteistyö niin kollegoiden kuin asiakkaiden kanssa on perusta, jonka avulla voin auttaa sinua onnistuneeseen kodinvaihtoon.


Mielestäni kaupan jälkeen sekä ostajilla että myyjillä pitää olla hyvä mieli. Tule keskustelemaan luottamuksellisesti kanssani ja päätä olisinko minä sinun uusi luottovälittäjäsi.


Olen Etelä-Suomesta perheen kanssa 25 vuotta sitten Vaasan muuttanut kaveri. Paikka on sen verran mukava, että asutaan vieläkin täällä. Olemme paljon liikkeellä ja harrastamme koirien kanssa agilityä. Kisoissa kierretään asuntovaunulla ja muuten vapaa-aikana käydään mökillä ja lenkkeillään. Työt hoidetaan tosissaan ja vapaa-aikana nautitaan yhdessäolosta.

Lähetä yhteydenottopyyntö
Harri Konttinen

Soita

040 1544 410

Toimistot

Vaasa

Ota yhteyttä välittäjään

Kohteet myynnissä