Christel van Assendelft-Nyberg

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Olen työskennellyt pitkään myynnin parissa ja teen työtäni suurella intohimolla. Tärkeintä asiakassuhteissa on molemminpuolinen luottamus. Työ kiinteistönvälityksessä on kiinnostanut ensiasuntoni myymisestä lähtien ja toteutin pitkäaikaisen unelmani lähteä kiinteistönvälitysalalle.

Panostan erinomaiseen asiakaspalveluun. Jokainen asiakkaani on minulle tärkeä ja teen kaikkeni, jotta he ovat tyytyväisiä. Pidän tärkeänä, että asiakkaat ovat ajan tasalla kaikissa myynnin vaiheissa. Minut tunnetaan tehokkaana ja asiantuntevana kiinteistöalan ammattilaisena. Hoidan asiat tarkasti, olen rehellinen ja avoin.

Olen auttamassa elämäsi tärkeimmissä päätöksissä. Kun käytät asunnon myynnissä asiantuntevaa välittäjää, saat aina apua kaikissa tilanteissa. Palvelen suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi koko pääkaupunkiseudulla.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä asuntosi myynti ja tehdään unelmistasi totta!

"Meillä on vuosikymmenten kokemus asuntojen myynnistä. Koimme Christelin erityisen hyvänä myyjänä, jolla on raikas ote työhön ja joka on tehokas."
"Christel saa meiltä äänen!"
"Ja vielä erityiskiitos todella taitavasta myyntityöstä. Upeaa työtä! Suosittelen sinua kyllä kaikille, jotka ovat myymässä asuntoaan."

Välittäjän kohteita