Heidi Illman

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Iloisella asenteella ja energisesti hoidan kotisi myynnin. Palvelen asiakkaita Helsingissä.

Olen toiminut alalla vuodesta 2009 lähtien, ja sitä ennen työskentelin laajasti eri myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä. Jo opiskeluaikana sain menestystä myyntikilpailuissa. Minulle on tärkeää, että asiakas saa aina hyvää palvelua ja että kaupat syntyvät nopeasti ja toivotulla hinnalla.

Välittäjänä haluan auttaa myynnin onnistumisessa. Annan suosituksia asiakkailleni siitä, millaisessa kunnossa ja ulkoasussa asunnot menevät parhaiten kaupaksi. Kun asunto on laitettu hyvään myyntikuntoon, kaupat etenevät sujuvasti.

Tavoitteenani on, että myyjä saa parhaan mahdollisen hinnan myytävästä kohteesta. Siinä tärkeä osa on hyvillä kuvilla – ne saavat ostajaehdokkaat paikalle tutustumaan. Aktia Kiinteistönvälityksessä käytämme ammattikuvaajaa.

Meillä asuntosi saa erittäin hyvän näkyvyyden! Palvelemme asiakkaitamme kahdella kielellä.

"Heidi on paras ja ammattitaitoisin kiinteistövälittäjä mitä tiedän! Asuntoni meni ensimmäisellä näytöllä ja pyyntihinnalla huonosta taloustilanteesta huolimatta. Ehdottomasti suosittelen kaikille!"
"Heidi on asiantunteva, aina tavoitettavissa, asiallinen ja edustava. Hän pitää lupaukset ja kuuntelee asiakastaan."
"Kiitos Heidille nopeasta toiminnasta! Ei voi olla kuin tyytyväinen, että saatiin hyvien suositusten kautta hyvä myyjä."
"Myynti ei olisi voinut tätä paremmin sujua. Heidi oli todella tehokas ja huomioi koko meidän perheen hienosti. Suosittelen häntä kaikille tutuilleni."

Välittäjän kohteita