Jan Sveholm

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Välittäjän valitseminen oman kodin myyntiä varten on tärkeä juttu. Onhan kyseessä oma koti, joka on meille jokaiselle se kaikkein rakkain paikka. Suurien tunteiden lisäksi kodinvaihtoon liittyy myös suuri sijoitus ja siten on erityisen tärkeää, että teet kerralla oikean valinnan.

Kokemus on avainsana välittäjän valinnassa. Kokemus tuo varmuutta, ja varmuus puolestaan turvallisuutta kodin myymiseen.

Olen toiminut asuntokaupan alalla myyntineuvottelijana yli 10 vuoden ajan. Kontakteillani pystyn tarjoamaan asiakkailleni laajan palvelukokonaisuuden, vanhan ja uuden asunnon remontointi, muuttosiivous, sisustus-suunnittelu ja muuttopalvelut.

Suurin osa uusista asiakkaistani ottaa yhteyttä minuun aikaisempien asiakkaideni suositusten johdosta. Mielestäni tämä on paras kiitos ammattitaitoisesta, hyvästä välitystyöstä.

Kun suunnittelet kodinvaihtoa, ole minuun yhteydessä. Käyn kanssasi läpi kodin myynnin eri vaiheet ensitapaamisestamme siihen hetkeen, kun tapaamme pankissa kaupantekotilaisuudessa. Samalla saat myös kokonaisvaltaisen tarjouksen kodinvaihdosta.

Tehdään yhdessä kodinvaihdostasi miellyttävä ja turvallinen kokemus.

"Jan teki paljon enemmän kuin hänen olisi pitänytkään tehdä myydessään asuntoni. Hän auttoi uuden asunnon ostossa vaikka ostin asunnon toiselta välittäjältä. Remonttimiehet ja muuttokin tuli hänen kauttaan. Oli ihanaa tavata näin tarmokas välittäjä." Myyjä

Välittäjän kohteita