Leila Mattsson

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Lähes 30 vuoden kokemukseni alalta ja yrittäjätaustani takaavat osaamisen myynnin edistämiseksi. Olipa kohde pieni tai suuri, ja sijainnista riippumatta, lähtökohta on aina sama, se myydään.

  1. Tyytyväinen asiakas on minulle kunnia-asia.
  2. 30 vuoden kokemus kiinteistöalalla.
  3. Alansa ammattilainen.

Miten onnekas olenkaan, että saan tehdä työtä, josta oikeasti pidän! Kiinteistönvälitys on minun juttuni. Minut tuntevat pitävät minua "puurtajana" – sellainen minä varmasti olen. Minulla on tahto hoitaa myyntitoimeksianto vastuullisesti alusta kaupantekoon asti.

Työssä jaksaminen on paljolti kiinni työpaikan ilmapiiristä. Meillä, jos jossain, on aivan loistava, hyväntahtoinen ilmapiiri.

Vapaa-ajalla rentoutuminen on tärkeää. Erityisen rakas paikka minulle ja perheelleni on vapaa-ajan asuntomme Paraisilla Airiston rannalla. Kesäkuussa syntyneenä aurinko on minulle kaikki kaikessa ja energianlähde. Silloin tällöin matkustelu etelän lämpöön antaa myös voimia uusiin haasteisiin.

Jos etsit huippuosaajaa, se on tässä. Tervetuloa asioimaan kanssani!

"Olemme käyttäneet Aktia Kiinteistönvälitystä asuntojen myynnissä kahden vuoden sisällä neljässä eri kohteessa, lastemme 2 kerrostaloasuntoa, tätini kerrostaloasunto ja omakotitalomme. Poikani kerrostalokohde myytiin ensimmäisellä näytöllä, joten oli varsin selvää että jatkossa mahdolliset myyntisopimukset tehdään Leilan kanssa. Toimeksiantojen jälkeen kaikki on toiminut paremmin kuin odotetulla tavalla, hienot kuvat kohteista, oikein arvioidut hinnat, näkyvyys netissä sekä lehdessä. Ainostaan kahdessa kohteessa hieman tarkistettiin hintaa, yhdestä saatiin jopa yli pyynnön. Kaikki edellä mainitut kohteet myytiin alle kahdessa viikossa. Kauppojen syntymisen jälkeen, Leila hoiti kiireettä ja ymmärrettävästi myös kauppakirjojen teon. Kaikesta tästä edellä mainitusta, käyttäisin välittäjästä sanoja alansa ammattilainen ja suosittelen häntä lämpimästi." Juha W.

Välittäjän kohteita