Mika Utria

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistönvälittäjä on aina eräänlainen käyntikortti myytävästä kohteesta ja hyvin tärkeä osa onnistuneen lopputuloksen kannalta.

Olen alalla pitkään toiminut kaveri, pidän työstäni erittäin paljon ja nautin joka päivästä. Minulla on mahtava tiimi tukena ja mielestäni meillä on erinomainen konsepti myydä asuntoja. 

Käytetyn asunnon hinta ei koskaan ole kiveen hakattu. Oman kokemukseni mukaan sellaisen ammattitaitoisen myyjän avulla, jolla on laajat kontaktit ja laadukas asiakasrekisteri ja joka on huolellisesti valmistautunut sekä omaa hyvät neuvottelutaidot, mahdollisuudet saada paras mahdollinen hinta asunnosta paranee oleellisesti. Joten ei ole ihan sama kenet tehtävään valitset.

Ennen kuin valitset, pyydä minut kylään tai soita, saat maksutta näkemykseni Sinun tilanteestasi.

"Itsekin myyntityön ammattilaisina minulla ja vaimollani oli rima aika korkealla välittäjää valitessamme. Ensi tapaaminen oli rento ja miellyttävä, tunsi että homma on hyvin hanskassa. Aistimme että tässä on nyt sellainen hyvä ja kokenut myyjä, jota olimme etsineet; halu ensinnäkin kuunnella meitä ja haastavaa tilannettamme, asiallinen ja miellyttävä, ja hänellä oli hyvin tehty myyntistrategia. Talomme myytiinkin määräajassa ja hyvään hintaan." Risto ja Tiina

Välittäjän kohteita