Natalia Åberg

Myyntineuvottelija

Olen persoonallisuudeltani hyvin sosiaalinen, määrätietoinen ja palveluhenkinen. Olen ollut asiakaspalvelualalla jo 15 vuotta, tehden erilaisia työtehtäviä (mm. esimiestyötä, johtoryhmävastuita, markkinointia) Koulutukseltani on restonomi (liikejohdon koulutus).

Kiinteistöalan kiinnostus heräsi kun myin asuntoni ja sen jälkeen olin mukana kahdessa omakotitalon vesivahinkoprojektissa ja sittemmin rakennutimme mieheni kanssa omakotitalon Kirkkonummelle. Alan vaihto tuntui luontevalta varsinkin kun on hyvät kollegat sekä yritys tukena. Uskon myös, että pystyn hyvin ymmärtämään asiakkaiden tunteita ja tarpeita kun itse olen myös käynyt läpi kyseisiä asioita.

Olen innokas, rehellinen, realistinen ja joustava myyntineuvottelija. Tulen suorittamaan kokemuksen karttuessa laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon. Sitä ennen saan täyden tuen ja tietotaidon kokeneilta työkollegoiltani.

Pyrin siihen, että iloisella ja avoimella työpanoksellani asiakkaani ovat tyytyväisiä niin myyjänä kuin ostajana. Tahdon olla mukana auttamassa sinua sillä nämä asiat ovat elämässä hyvin merkittäviä.

Onnea tuleviin muutoksiin! Nähdään.