Reima Alander

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Olen asiantunteva, joustava ja määrätietoinen kiinteistövälitystyössäni. Kaikki projektit vien loppuun, yleensä suoraviivaisesti, tarvittaessa kekseliäästi uutta luoden, aina asiakkaan etua ajatellen. Asiakassuhteeni ovat pitkäaikaisia ja jatkuvat usein sukupolvelta toiselle.

Olen aina toiminut laajasti pääkaupunkiseudulla. Erityisen hyvin tunnen Espoon ja alueet Helsingin rajapinnassa ja luonnollisesti Lauttasaaren, Westendin sekä Haukilahden merelliset yhtiöt ja ympäristöt. Uudistalorakentaminen ja tonttikauppa pääkaupunkiseudulla ovat myös erikoisalaani.

Yhteistyö Aktia Pankin kanssa on rikkaus ja korvamaton työkalu niin kodinvaihdossa kuin laajemmissakin kiinteistökaupan kokonaisuuksissa.

"Reima on toiminut välittäjänämme viimeiset kymmenen vuotta. Hän on menestyksellä myynyt edellisen asuntomme, vanhempiemme talon, äitini sekä tätini asunnot. Hän on siinä ohessa auttanut kesäasuntomme hankinnassa ja paperitöissä. Perustuen omaan kokemukseeni voin sanoa, että Reima on todellinen ammattilainen, joka omaa kyvyt ja tarvittavan karisman vaativampienkin kiinteistönvälitystoimeksiantojen hoitamiseen ilolla. Hän on loistotyyppi, joka tietää mitä tekee ja joka tekee sen ammattimaisesti ja luotettavasti." Karri P.
"Löysit talolle oivat omistajat. Luulen että vanhempanikin olisivat tyytyväisiä. Jos ikinä jotain myymme, niin etsin sinut." Jouko L.
"Kiitos toiminnastasi. Kauppa tapaaminen kokonaisuudessaan meni putkeen ja asiat hoituivat." Kari S.

Välittäjän kohteita