Turku

Uskomaton 3 % välityspalkkio

Haluamme tukea kotien myyjiä tänä haasteellisena aikana. Siksi tarjoamme huikean 3 % välityskampanjan jokaiselle uudelle toimeksiannolle samoin kattavin palveluin kuin ennenkin.

• Alueen suosituimpien ammattikuvaajien ottamat kuvat ja 3D-virtuaaliesittelyn
• Myyntisisustuksen
• Tehokkaan markkinoinnin ja kattavan näkyvyyden verkossa ja printtimediassa
• Juristin palvelut
• Ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän

Toimimme vastuullisesti ja vallitsevat olosuhteet huomioiden. Olemme aktiivisesti yhteydessä niin puhelimen kuin sähköisten välineiden avulla. Asuntokaupat voidaan hoitaa kätevästi digitaalisesti verkkopankkitunnusten avulla ja myös sopimusten ja ostotarjousten allekirjoitukset hoituvat sähköisesti. Tarjous on voimassa toistaiseksi Turun aleella. Minimipalkkio 3000 € sis. alv + asiakirjakulut 225 €.


Kiinteistönvälitys Turku

Aktia LKV tarjoaa ystävällistä kiinteistönvälitystä Turussa. Olit sitten kauppaamassa kotia vilkkaasta keskustasta tai taloa puron laidalta, autamme kaikissa kiinteistön ja asunnon myyntiin ja ostamiseen liittyvissä asioissa.

Autamme asunnon ja kiinteistön ostajia löytämään unelmakotinsa. Alati kasvavasta asuntojen valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Jos olet myymässä tai ostamassa asuntoa, ota rohkeasti yhteyttä Turun Aktia LKV-toimistoon.


Lyhyesti Turun toimistosta

Asunnon myynti ja ostaminen kuuluu isoimpiin kauppoihin, joita elämän aikana tehdään.

Aktia LKV Turussa tarjoaa luotettavaa ja turvallista kiintietsönvälitystä Turussa ja lähialueilla. Teemme ilmaisen asunnon arvioinnin. Kiinteistönvälittäjä auttaa sinua markkinoimaan myytävää asuntoasi ja kaikissa myyntiin liittyvissä asioissa, kuten sopimusasioissa.

Markkinoimme asuntoasi parhailla mahdollisilla tavoilla. Asunto ilmoitetaan Aktia LKV:n sivuilla. Markkinoimme asuntoasi myös lehti-ilmoitusten avulla ja Turun toimistomme ikkunassa.


Vuokrapalvelut
Vuokraajat: 040 300 2304
Vuokralaiset 040 300 2300

Katso konttorimme kaikki kohteet Tutustu kiinteistönvälittäjiimme

Kiinteistönvälittäjät