Kläppsundsvägen

Strandvillor med enastående läge i skärgården

Pinta-ala

176 m²

Myyntihinta

690 000,00 €

Velaton hinta

690 000,00 €

Sijainti

22910 Torsholma

Tyyppi

mökki tai huvila

Kerros

1 / 1

Saaristounelma Ahvenanmaalla, Brändössä.

Kiinteistö kattaa kokonaiset 3,43 hehtaaria ja sijaitsee upealla paikalla Ahvenanmaan saaristossa yli 300 metrin omalla lounaaseen avautuvalla rantaviivalla. Torsholma sijaitsee aivan lähellä Turunmaan saaristoa hyvien lauttayhteyksien päässä. Myynnissä on kaksi asuintaloa, rantasauna vierashuoneella, suuri venevaja sekä kaksi suurta varastohallia. Talot on rakennettu asuintaloiksi, mikä mahdollistaa huolettoman ympärivuotisen oleskelun.

Myynti tapahtuu osakeyhtiön muodossa, jossa on mahdollisuus hankkia joko koko tai puolet osakepääomasta yhtiössä. Kokonaisuuden ostajalla on etuoikeus. Yksittäinen ostaja voi varata toisen osan odottaessaan ostajaa toiselle osalle, jonka jälkeen tehdään yhteinen ostopäätös.

Kohde A - asuintalo, rantasauna, varastohalli sekä yhtä suuri osa satama-aluetta ja venevajasta kuin kohteessa B: 395 000 €.

Länteen viettävä kokonaisuus hiekkarannalla, rantasauna vierasmajoituksella ja asuintalolla. Talo on rakennettu vuonna 2000 ja siinä on 84 neliömetrin asuinpinta-ala, neljä huonetta ja keittiö, kuisti, kylpyhuone ja varasto. Pohjaratkaisu on avoin ja valoisa, ja keittiössä ja olohuoneessa on korotettu katto, joka lisää tilan avaruutta. Lattiat ovat pääosin lautaparkettia, lukuun ottamatta kahta makuuhuonetta, joissa on vinyylilattia. Kylpyhuone on täysin laatoitettu ja siinä on tilaa pesukoneelle. Keittiöstä on uloskäynti suurelle etelään avautuvalle terassille, jossa on tuulensuoja ja tilava, täysin varustettu ulkokeittiö ruostumattomasta teräksestä, mukaan lukien grilli, paistoallas ja jääkaappi. Rantasauna on kahdeksankulmainen ja se on rakennettu vuonna 2008, siinä on suuri ympäröivä terassi, jossa on sisäänrakennettu palju. Rakennuksessa on saunaosasto, rentoutumistila ja kaksi makuuhuonetta, joista toisesta avautuu 360 asteen näkymät. Sekä talo että rantasauna lämmitetään ilmalämpöpumpuilla, sähköpattereilla ja lattialämmityksellä kylpyhuoneessa. Talossa on myös vuolukivitakka olohuoneessa. Vesi tulee vesiyhtiöstä, kun taas jätevedet käsitellään omassa kolmen kammiorenkaassa. Kuituverkko on liitetty.

Kohde B - asuintalo, varastohalli sekä yhtä suuri osa satama-aluetta ja venevajasta kuin kohteessa A: 300 000 €.

Yksityistä elämää täysin omalla niemellä, jolla on pitkä länteen avautuva rantaviiva ja aurinkoisia kallioita sekä uusi talo. Talossa on 92 neliömetrin asuinpinta-ala ja siinä on kaksi makuuhuonetta, keittiö avoinna suureen olohuoneeseen, varasto, pesutupa, kylpyhuone saunalla, eteinen ja tekninen tila. Lisäksi siinä on suuri pitkittäinen terassi länteen päin, osittain myös katoksen suojassa. Terassilla on peräti neljä sisäänkäyntiä asuintilaan, mikä mahdollistaa helpon pääsyn saunasta, olohuoneesta ja makuuhuoneista koko terassille. Sisätilat ovat valoisia ja erittäin ilmavia korotetun katon ja monien ikkunoiden ansiosta, joista avautuu merinäköala. Pinnat ovat parkettilattioita ja seinät on maalattu, kun taas kosteat tilat ovat täysin laatoitettuja. Lämmitys tapahtuu modernilla teknologialla, käyttämällä ilmanvaihtojärjestelmää, joka tarjoaa lämmityksen, ilmanvaihdon ja lämpimän veden. Tämä tarjoaa tehokkaan ja edullisen lämmityksen modernilla teknologialla, joka mahdollistaa laitteen ohjauksen myös etänä. Asunto on liitetty Torsholman vesiyhtiöön, kun taas jätevedet käsitellään kolmen kammiorenkaan kautta. Kuituverkko on saatavilla, mutta ei liitetty asuntoon. Alueella on jyrkkiä kallioita länteen päin, jotka muuttuvat mäntymetsiköksi ja karuksi luonnoksi sekä alueiksi, joilla kasvaa ruokoa. Vieressä sijaitseva venevaja on purettava.

Venevaja on rakennettu vuonna 1995 ja sen koko on 12x8 metriä. Länsipuolella sijaitseva varastohalli on vuodelta 2004 ja sen koko on 176 neliömetriä. Itäpuolella oleva varastohalli on jaettu kahteen osaan, 79 neliömetriä vuodelta 2008 ja 47 neliömetriä vuodelta 2011. Sähkö ja vesi on kytketty kaikkiin rakennuksiin. Noin 1 km koilliseen kiinteistöstä suunnitellaan 2 MW:n tuulivoimalaa lauttalaiturin läheisyyteen.

Perustiedot

Tyyppi
mökki tai huvila
Omistusmuoto
oma
Velaton hinta
690 000,00 €
Myyntihinta
690 000,00 €
Neliöhinta
1 133,00 €
Rakennusvuosi
1990
Kuvaus
Strandvillor med enastående läge i skärgården
Tilat ja varustelu
oma sauna, oma sopimus
Koko
ei luokiteltu
Pinta-ala
176 m²
Muu pinta-ala
433 m²
Kokonaispinta-ala
609 m²
Kerros
1
Yleiskunto
hyvä
Energialuokka
Ei lain edellyttämä energiatodistus

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
34 350 m²
Tontin omistus
oma

Kohteen kuvaus

Tontin pinta-ala
34 350 m²
Tontin omistus
oma
Muuta
oma sauna, oma sopimus

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Rakennusmateriaali
puu
Lämmitysjärjestelmä
sähkö Ilmalämpöpumppu muu

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Kläppen Ab
Vastuu kiinteistön hoidosta
asukkaat
Tontin omistus
oma

Ota yhteyttä välittäjään

Jaa sivu

Jatka selailua