Ulvilantie 16

6h+k+kph+wc+at (Yj:n mukaan 5h+k+autotalli)

Pinta-ala

124 m²

Myyntihinta

739 941,81 €

Velaton hinta

775 000,00 €

Sijainti

00350 Helsinki

Tyyppi

rivitalo

Kerros

1 / 2

Upea, hyväkuntoinen perheasunto kahdessa tasossa arkkitehti Olavi Terhon suunnittelemassa halutussa rivitaloyhtiössä. Huoneisto, huoneistoalaltaan 124 m², on harkitusti kunnostettu ja nykyaikaistettu käyttäen laadukkaita ja talon henkeen yhteensopivia materiaaleja. Olohuoneen edessä on puutarha ja puita, joissa on veistoksellisuutta. Olohuoneessa on takka ja olohuone on ruokailutilan kautta yhteydessä keittiöön, joka sijaitsee talon etupihan puolella. Lattiat ovat pääosin aitoparkettia. Huoneistossa on tällä hetkellä viisi makuuhuonetta. Koko huoneisto on täysin peruskorjattu taloyhtiön linjasaneerauksen jälkeen v. 2017. Tällöin uudistettiin keittiö sekä kunnostettiin/uusittiin lattiat, kunnostettiin seinät ja katot, sekä kunnostettiin kaapistot ja uusittiin huoneiston sisäiset sähköt.

Taloyhtiö sijaitsee omassa rauhassaan, vaikka palvelut ja sujuvat yhteydet keskustaan ovat vain kivenheiton päässä. Myös yhtiö on hyvin hoidettu. Linjasaneeraus toteutettiin v. 2016, jolloin samalla huoneiston kylpyhuone ja wc uudistettiin. Lisäksi taloyhtiössä on v. 2021 kunnostettu etupihan ja molempien päätyjen julkisivut sekä uusittu etupihan vesikatto. Taloyhtiöön on myös v. 2023 rakennettu 2 kpl osakkaiden yhteiskäytössä olevia sähköautojen latauspisteitä. Kesällä 2024 taloyhtiössä on alkamassa parvekkeiden kunnostaminen ja lasitus sekä takapihan vesikaton uusiminen ja julkisivun kunnostus.

Kyseessä on uniikki kohde, ja vastaavia on alueelta harvoin myynnissä. Koska kyseessä on harvinainen mahdollisuus, kannattaa tutustua ja tarttua tilaisuuteen!

Myyntiä hoitaa Christoffer von Schantz 0503410195 / christoffer.schantz@aktialkv.fi
ja
Janina Eräkangas 0413176317 / janina.erakangas@aktialkv.fi

Perustiedot

Tyyppi
rivitalo
Omistusmuoto
oma
Velaton hinta
775 000,00 €
Myyntihinta
739 941,81 €
Neliöhinta
6 250,00 €
Rakennusvuosi
1956
Kuvaus
6h+k+kph+wc+at (Yj:n mukaan 5h+k+autotalli)
Tilat ja varustelu
parveke
Koko
6 h ja enemmän
Pinta-ala
124 m²
Muu pinta-ala
0 m²
Kokonaispinta-ala
124 m²
Kerros
1
Yleiskunto
hyvä

Kustannukset

Hoitovastike
800,00 €
Rahoitusvastike
267,00 €
Yhtiövastike yht.
1 067,00 €

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus
vuokrattu

Kohteen kuvaus

Tontin omistus
vuokrattu
Muuta
parveke

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Rakennusmateriaali
kivi
Kattotyyppi
Pulpetti
Kate
Pelti
Lämmitysjärjestelmä
kaukolämpö
Takka
muu

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Ulvilantie 16
Isännöinti
Matti Tölö Ulvilantie 16 C, 00350 Helsinki p. 050 5651542
Vastuu kiinteistön hoidosta
asukkaat
Autotalleja
7
Taloyhtiön tehdyt remontit
2016 LVIS-saneeraushankkeen aloitus elo-syyskuussa 2016, Lämmityspatterin korjaus asunnossa B 2017 LVIS-saneeraushankkeen lopputyöt, Pihatöiden viimeistely nurmikenttien osalta, Ulkovälinevaraston sisäpuoliset maalaustyöt, Lämpöpatterien kunnostustöitä asunnoissa E ja F sekä termostaattien uusimisia asunnnoissa B ja F, Ulko-ovien lukkojen uudelleen sarjoitus, Tammiulko-ovien kunnostus. 2018 Asuinrakennusosan vesikaton maalaustyöt, pitkä lape; Putkikorjauksia huoneistoissa B ja E (kts. kunnossapitotarveselvitys) 2019 Linjasaneeraushankkeen takuutarkastus, Vesikattojen huoltomaalauksen loppuun saattaminen, A asunnon terassin sokkelin kunnostus, Asuinrakennuksen itäpäädyn ja autotallisiiven päätyjen korjaustyöt, itäpäädyn. saumojen kunnostusta, villiviinin poistoa jne. 2020 Bauer-vedenpuhdistuslaitteiston asennusmahdollisuus patteriverkostoon, ollut asennettu talovesijohtoon vuosina 2004-2016, B-huoneiston katon kosteusvauriotarkastus, Asuinrakennuksen sisäänkäyntijulkisivun ja sokkelivierustojen korjaustyöt ja maalaukset, Asuntojen pihanpuolen vesikourujen pinnoitus, Käynnistetty lämmitysjärjestelmävaihtoehtojen selvitystyö, Saunan kiuas uusittu 2021 Pohjoislappeen peltikaton uusiminen, Pohjoislappeen sadevesijärjestelmän uusiminen, Tuuletus- ja savuhormien katokset vesikatolla (sitä ennen hormien imurointi ja nuohous), Pohjoisjulkisivun korjaustyöt sekä 7 kpl korvausilmaventtiilien asennus sekä pohjoispuolen julkisivun maalaustyöt (kts. korjaustarveselvitys), Kiinteistön energialaskelmat, todistus odottaa lämmitysenergiapäätöstä. 2022 Lämmitysenergiaselvitys, Energiainsinöörit Oy, Latausinfran selvitystyö, suunnittelu ja tarjouspyynnöt, Jätealueen suunnittelu, Parvekeremontin valmistelu (Kuntotutkimus Vahanen/ Afry Oy ja avustava arkkitehtisuunnittelu 2023 Sähköautojen latausaseman toteutus pihalle (Zaptec Pro järjestelmä, kts. korjaustarveselvitys), Saunan pesuhuoneen ja pukuhuoneen kunnostustyöt 2023-2024. Kts. seikkaperäisemmät selvitykset korjaustarveselvityksestä!
Taloyhtiöön suunnitellut remontit
Korjaustarveselvityksen mukaan: 2024 -Parvekeremontti sekä eteläsivun katto- ja julkisivuremontti alkaa kesäkuussa 2024, urakkatarjoukset on saatu keväällä 2024 ja asiasta on tehty yhtiökokouksen päätös 14.5.2024. Ennakoitu kustannus (parveke sekä eteläsivun katto ja julkisivu) huoneistoa kohden on noin 40 000 euroa. -Eteläisen julkisivun räystäskourun uusiminen parvekeremontin yhteydessä sekä samalla eteläsivun vesikaton kattopeltien uusiminen, kattovarusteiden asennukset (lumiesteet ja kulkusilta sekä uudet tikkaat länsipäätyyn), Autotallisiiven katon pohjoispäähän alipaineventtilit (2 kpl) yläpohjan tuuletukseen - Tavoitteena toteutus v. 2024
Tontin omistus
vuokrattu

Keittiö

Seinämateriaali
maalattu
Lattiamateriaali
parketti
Varustelu
mikroaaltouuni astianpesukone kiinteät valaisimet
Liesi
induktio erillisuuni
Jääkaappi
jääkaappi pakastekaappi

Pesutilat

Seinämateriaali
kaakeli
Lattiamateriaali
laatta
Varustelu
suihkuseinä pesukoneliitäntä lattialämmitys wc-istuin suihku peilikaappi kylpyhuonekaapisto

WC:t

Lukumäärä
1
Seinämateriaali
kaakeli
Lattiamateriaali
laatta

Oleskelutilat

Seinämateriaali
maalattu
Lattiamateriaali
parketti

Makuuhuoneet

Lukumäärä
5
Lattiamateriaali
parketti muu

Muut tilat

Muut tilat
Terassi

Ota yhteyttä välittäjään

Jaa sivu

Jatka selailua