Haapaperhosentie 29

4h+k+s

Pinta-ala

88 m²

Myyntihinta

120 562,79 €

Velaton hinta

385 000,00 €

Sijainti

00410 Helsinki

Tyyppi

rivitalo

Kerros

1 / 2

Maalämpö - jopa 3m huonekorkeus - kilometri juna-asemalta! Suojaisa piha, jonka takana puistoaluetta ja tuleva päiväkoti. 4h, k, 2 x kph/wc, sauna, lämmin varasto. Huoneistoala 88 m2 + 10m2 katettu terassi.
Luoteis-Helsinkiin, Malminkartanonhuipun läheisyyteen uudelle Honkasuon alueelle, aivan Perhospuiston viereen rakennetaan kymmenen kotia pohjoisen puusta. Kaksikerroksiset, kolmen makuuhuoneen valoisat kodit avautuvat kohti ilta-aurinkoa ja lämpenevät edullisesti ja ekologisesti maalämmöllä.

Erinomaiset julkiset yhteydet junalla ja bussilla antavat tälle värikkäälle perhoselle siivet, joilla tavoittaa koko pääkaupunkiseudun. Monipuoliset palvelut ovat käytettävissä Vantaan puolella Myyrmäessä ja Helsingin Malminkartanossa.

Helsingin Kirjosiipi on rakennettu laadukkailla pintamateriaaleilla ja kalustuksessa on keskitytty selkeään muotokieleen sekä käytännöllisyyteen. Toimivat ja turvalliset tilat mahdollistavat esteettömän liikkumisen. Tiloihin on luotu arvokkuutta näyttävillä ratkaisuilla. Jokaisessa huoneistossa on kattava led-valaistus ja vinyylilankkulattia. Puustellin keittiössä valtaosa kalusteista on integroituja.

Jokaisella huoneistolla on ilta-aurinkoon suuntautuva tuija-aidoin rajattu piha, jolla leikkiä tai harrastaa helmipihlajan katveessa. Suojaisalla katetulla terassilla voi vaikka rentoutua omassa rauhassaan tai viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Taloyhtiön yhteiskäytössä oleva leikkipaikka kutsuu pihapiirin pienimpiä rakentamaan hiekkalinnoja.

Jokaisella huoneistolla on yksi kattamaton autopaikka, joka on varustettu sähköauton latausmahdollisuudella. Taloyhtiön varastossa on lisäksi latauspaikat sähköpyörille.
Arvioitu valmistuminen 9-10/23

Perustiedot

Tyyppi
rivitalo
Omistusmuoto
oma
Velaton hinta
385 000,00 €
Myyntihinta
120 562,79 €
Neliöhinta
4 375,00 €
Rakennusvuosi
2023
Kuvaus
4h+k+s
Tilat ja varustelu
oma sauna, kaapeli-tv
Koko
4 h
Pinta-ala
88 m²
Muu pinta-ala
0 m²
Kokonaispinta-ala
88 m²
Kerros
1
Yleiskunto
uusi
Energialuokka
A2018

Kustannukset

Yhtiövastike
702,24 €
Hoitovastike
395,12 €
Rahoitusvastike
307,12 €
Vesimaksu
18,00 €
Lisätietoa maksuista
Muut maksut: Yhtiölaina on tasaerälaina ja laina-aika on rakennusaika mukaan luettuna 25 vuotta, joista kaksi ensimmäistä vuotta rakennusaika mukaan luettuna ovat lyhennysvapaita. Asumisaikana lainan korko on 12 kk Euribor + 1,10 % marginaali. Viitekorko on 2.5.2022 0,213%, jolloin kokonaiskorko 1,313%. Viitekoron tai marginaalin muuttuessa myös pääomavastike muuttuu. Viitekoron arvon muutoksesta riippumatta velan korko on aina kuitenkin vähintään yhtä suuri kuin marginaali. Alustavat vastiketiedot: Hoitovastikearvio 4,49 €/m2/kk (sis. tontin vuokra, kirjanpito, vakuutus, jätehuolto, kiinteistövero, lämmitys) Rahoitusvastikearvio lyhennysvapaan aikana 3,49 €/m2/kk Rahoitusvastikearvio lyhennysten alkaessa 13,38 €/m2/kk Vesimaksuennakko 18€/kk/henkilö, mittaus huoneistokohtaisesti. Sähkön mittaus huoneistokohtaisesti.

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus
vuokrattu

Kohteen kuvaus

Tontin omistus
vuokrattu
Muuta
oma sauna, kaapeli-tv

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Rakennusmateriaali
puu
Lämmitysjärjestelmä
maalämpö

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin Kirjosiipi
Tontin omistus
vuokrattu

Keittiö

Lattiamateriaali
vinyyli

Pesutilat

Lattiamateriaali
laatta

Ota yhteyttä välittäjään

Jaa sivu

Jatka selailua