Lovägen 2 B1

Uudisrakennettu kaksio ensimmäisessä kerroksessa

Pinta-ala

52 m²

Myyntihinta

193 000,00 €

Velaton hinta

193 000,00 €

Sijainti

22140 Jomala

Tyyppi

kerrostalo

Kerros

1 / 8

Tervetuloa BAB Solfjäderniin, Ahvenanmaan ensimmäiseen kahdesta korkeimmalla sijaitsevasta kerrostalosta, josta avautuu upea näköala ja ennenkuulumaton laatu. Täällä on mahdollista hankkia jokaiselle oma unelmien asunto, riippumatta siitä, onko kotiseutuoikeutta vai ei.

Solfjäderissä aurinko ja näkymä ovat olleet keskeisiä tekijöitä asuntojen suunnittelussa, ja rakennukselle on muodostunut aivan oma luonteensa sen kaarevan etupuolen ansiosta. Tuloksena ovat joustavat, valoisat ja helposti kalustettavat asunnot, joissa painotetaan tilaa yhdessäololle ja jotka avautuvat suurille lasitetuille parvekkeille.

Asunto 1 sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa ja sillä on lasitettu parveke, joka avautuu kauniiseen luonnonmaisemaan päin. Keittiössä on käytännöllinen pohjaratkaisu, johon mahtuu iso ruokapöytä, varasto ja pieni ripustustila. Olohuoneessa on suuri lattiasta kattoon ulottuva liukuovi, joka avautuu lasitetulle parvekkeelle. Kylpyhuoneessa on riittävästi tilaa 5,5 neliömetriä ja se sisältää yhdistetyn pesu- ja kuivauskoneen asennettuna.

Huonekorkeus on noin 2,60 metriä, ja olohuoneen ikkunat länteen ulottuvat lattiasta kattoon. Lasitettu parveke on 7,4 m² ja tarjoaa yksityisyyttä ilman näkösuojaa.

Keittiö on varustettu Marbodalin kalusteilla ja Siemensin kodinkoneilla, mukaan lukien induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappi ja pakastin, sekä uuni ja mikroaaltouuni ergonomisella korkeudella. Kylpyhuoneissa on klassiseen tyyliin parkettilattiat ja valkoiset neliönmuotoiset seinälaatat, jotka on asetettu limittäin.

Bostads Ab Solfjäder on moderni ja esteetön asumisyhteisö. Koko rakennus on varustettu hissillä, ja myös tontti on suunniteltu liikuntarajoitteisia varten. Kaikki ovet ja pinnat on suunniteltu pyörätuoleille sopiviksi. Asunnon sisäänkäynnit on varustettu automaattisella avauksella, koodilukoilla ja ovipuhelimella, joka on liitetty jokaiseen asuntoon. Kellarikerroksessa on asuntovarastoja ja myös mukava yöpymisasunto, joka jaetaan molempien asunto-osakeyhtiöiden kesken, sekä saunaosasto sisarustalossa. Maanalainen autotalli on yhdistetty äänieristettyihin ja hajusuojattuihin lukitusjärjestelmiin ja siihen pääsee hissillä. Lisäksi pihalla on runsaasti ilmaisia pysäköintipaikkoja. Tontti on suunniteltu viheralueilla länsipuolelle ja leikkipaikalla, jossa on kukkuloita, keinuja ja liukumäkiä, itäpuolelle. Jätteidenkäsittely on erillistä, ja tontin suuren luonnonsuojelualueen ansiosta pihojen hoito on kustannustehokasta. Rakennus on hyvin eristetty paikan päällä valetulla betonirungolla ja ikkunoilla, joissa on alhainen U-arvo, luoden energiatehokkaan, hiljaisen ja mukavan ympäristön. Asuntojen lämmitys tapahtuu vesikiertoisella lattialämmityksellä kalliopumpuista kaikissa huoneissa, paitsi kylpyhuoneissa, joissa on sähkölämmitys. Kesällä lattiat (paitsi kylpyhuoneet) voidaan jäähdyttää noin 20 asteeseen kallion lämmönlähteen avulla. Aurinkopaneeleita käytetään myös yrityksen toiminnan optimoimiseksi. Kiinteistöt liitetään kuituverkkoon IP-puhelun ja IP-televisioin vastaamaan asukkaiden toiveita. Käyttökorvaus on laskettu alhaisella 2,00 €/m²/kuukausi, ja se sisältää lämmitys- (ja jäähdytys), kiinteistönhoito-, vakuutus-, asunto-osakeyhtiön hallinnointi- ja jätehuoltokustannukset. Käyttökorvauksen lisäksi asukkaille tulevat sähkön ja veden kulutukseen liittyvät kustannukset, jotka mitataan yksilöllisesti jokaisessa asunnossa. Internet- ja televisioyhteys valitaan ja maksetaan erikseen ostajan omien mieltymysten mukaan.

Lisäksi ostajien on maksettava 2 %:n varainsiirtovero kauppasummasta. Ostajat, jotka ovat 18–39-vuotiaita ja ostavat ensimmäisen asuntonsa, ovat vapautettuja varainsiirtoverosta.

Perustiedot

Tyyppi
kerrostalo
Omistusmuoto
oma
Velaton hinta
193 000,00 €
Myyntihinta
193 000,00 €
Neliöhinta
3 711,54 €
Rakennusvuosi
2022
Kuvaus
Uudisrakennettu kaksio ensimmäisessä kerroksessa
Tilat ja varustelu
parveke, hissi, oma sopimus
Koko
kaksio
Pinta-ala
52 m²
Muu pinta-ala
0 m²
Kokonaispinta-ala
52 m²
Kerros
1
Yleiskunto
uusi

Kustannukset

Yhtiövastike
104,00 €
Hoitovastike
104,00 €

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
8 597 m²
Tontin omistus
oma

Kohteen kuvaus

Tontin pinta-ala
8 597 m²
Tontin omistus
oma
Muuta
parveke, hissi, oma sopimus

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Rakennusmateriaali
betoni
Lämmitysjärjestelmä
muu

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Bostads Ab Solrosen Jomala
Vastuu kiinteistön hoidosta
huoltoyhtiö
Tontin omistus
oma

Ota yhteyttä välittäjään

Jaa sivu

Jatka selailua