Lovägen 2 A10

2 huonetta ja keittiö neljännessä kerroksessa

Pinta-ala

52 m²

Myyntihinta

245 000,00 €

Velaton hinta

245 000,00 €

Sijainti

22140 Jomala

Tyyppi

kerrostalo

Kerros

4 / 8

Tervetuloa BAB Solroseniin, Ahvenanmaan toiseen kahdesta korkeimmalla sijaitsevasta kerrostalosta, josta avautuu upea näköala ja ennenkuulumaton laatu. Täällä jokainen voi hankkia oman unelmien asuntonsa, riippumatta siitä, onko kotiseutuoikeutta vai ei.

Solrosessa aurinko ja näköala ovat olleet merkittävimmät suunnittelutekijät asuntojen suunnittelussa, ja rakennukseen on saatu aivan oma luonteensa kaarevan etupuolensa ansiosta. Tuloksena on joustavia, valoisia ja helposti kalustettavia asuntoja, joissa on painotettu tilaa yhdessäololle ja jotka avautuvat suurille lasitetuille parvekkeille.

Jo ensimmäisessä kerroksessa olet 39 metriä merenpinnan yläpuolella, kun taas kahdeksannessa kerroksessa olet peräti 60 metriä merenpinnan yläpuolella upeilla näkymillä Mariehamniin ja sen yli.
Asuntosi heijastaa omaa henkilökohtaista tyyliäsi ja makusi. Siksi annamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa materiaalivalintoihin asunnossasi. Voit valita huolellisesti valittujen vaihtoehtojen joukosta, jotka sopivat omaan makuusi ja antavat sinulle unelmiesi ainutlaatuisen kosketuksen, luoden kutsuvan ilmapiirin, johon odotat palaavasi kotiin. Asunnon koosta riippuen on valmiiksi suunniteltuja vaihtoehtoisia pohjaratkaisuja, jotta voit luoda uuden kodin täysin omien tarpeidesi mukaan.
Upean asunnon lisäksi kuuluu myös autopaikka. Talon alla on autotalli, joka tarjoaa paitsi käytännöllisen pysäköinnin myös ylellisyyden tunteen aina kotiin saapuessasi.

ASUNTOJEN SUUNNITTELU
Asunnot on suunniteltu mahdollisimman valoisiksi ja näkymät huomioon ottaen. Pohjaratkaisut ovat tilavia suurine yhteistiloineen ja erillisine makuuhuoneineen.
Huoneiden järjestelyyn on erilaisia mahdollisuuksia ostajan omien toiveiden mukaan. Esimerkiksi ostaja voi valita eri tilojen sijoittelun parvekkeiden läheisyydessä.
Huonekorkeus on noin 2,60 metriä, ja kaikki länteen suuntautuvat ikkunat ulottuvat lattiasta kattoon. On suuria 2,40 metrin liukuovia, jotka johtavat ulkotiloihin.
Koon mukaan tarjolla on 1-3 lasitettua parveketta, joiden koko vaihtelee 7 m²:stä 25 m²:iin asuntoa kohti. Ylimmässä kerroksessa on jopa 4 sisäänkäyntiä noin 94 m²:n suurelle terassille.

VARUSTUS
Keittiöt on varustettu Marbodal- tai vastaavilla kalusteilla. Kodinkoneet ovat Siemensin tai vastaavien valmistajien tuotteita ja niihin kuuluvat induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappi ja pakastin sekä uuni ja mikroaaltouuni ergonomisella korkeudella. Kylpyhuoneissa on vakiona yhdistetty pesukone ja kuivausrumpu.
Kalusteiden ja varusteiden tarkat brändit määritellään myyjän toimesta hankintavaiheessa. Kun kauppasopimukset on allekirjoitettu, alkaa muokkausvaihe, jossa ostajat voivat vaikuttaa sisustukseen, varusteisiin ja viimeistelyyn omien mieltymystensä mukaisesti. Toimittajat opastavat ostajia valintaprosessin aikana.

MATERIAALIVALINNAT JA SISUSTUS
Valittavissa on kaksi materiaali- ja väriyhdistelmää ilman lisäkustannuksia: Classic ja Natur.
Classic tarjoaa modernin, ajattoman sisustuksen, jossa on vaaleita ja sileitä keittiökalusteita, massiivipuisia työtasoja ja laatoitettu välitila työtason ja kaapiston välillä, kun taas Natur heijastaa lämmintä ja harmonista asuinympäristöä puukeittiökalusteineen ja betonijäljitelmälaminaattista välitilaa.
Sisustusstandardin mukaan makuuhuoneet suunnitellaan perinteisellä parkettilattialla ja kylpyhuoneet valkoisilla neliönmuotoisilla seinälaatoilla, jotka asennetaan limittäin.
Lisätietoja materiaaleista ja sisustuksesta löytyy esitteestä.

ASUINYMPÄRISTÖ
Asunto-osakeyhtiö Auringonkukka on moderni ja esteetön asuinympäristö. Koko rakennus on esteetön hissin avulla, ja myös maanpinta-alue on suunniteltu helpottamaan liikuntarajoitteisia ihmisiä. Kaikki ovet ja pinnat on sovitettu pyörätuoleille.
Asuinrakennuksen sisäänkäyntiovilla on automaattinen avaus, koodilukko ja ovipuhelin, joka on kytketty jokaiseen asuntoon. Kellarikerroksessa on asunnonvarastot sekä saunaosasto, jota jakavat molemmat asunto-osakeyhtiöt, yhdessä mukavan vierasasunnon kanssa sisarhuoneessa. Maanalaiseen autotalliin pääsee ääni- ja hajusuojattujen pukuhuoneiden kautta hissillä. Lisäksi helppokäyttöinen ramppi johtaa autotalliin.
Lisäksi pihalla on runsaastiTervetuloa Ahvenanmaan toiseen korkeimmalla sijaitsevaan kerrostaloon, josta avautuu upeat näkymät ja joka on tunnettu poikkeuksellisesta laadustaan. Tämä on BAB Auringonkukan koti.

Asuntojen suunnittelussa keskeisellä sijalla ovat olleet aurinko ja näköala yhdistettynä ajankohtaiseen rakennukseen. Tuloksena ovat joustavat, valoisat ja helposti kalustettavat asunnot, joissa tilaa on varattu erityisesti sosiaaliselle kanssakäymiselle ja suurille lasitetuille parvekkeille.

Jo ensimmäisessä kerroksessa olet 39 metriä merenpinnan yläpuolella, kun taas kahdeksannessa kerroksessa olet peräti 60 metriä merenpinnan yläpuolella, nauttien upeista näkymistä kohti ja yli Mariehamnin.
Koti heijastaa henkilökohtaista tyyliäsi ja makusi. Siksi annamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa materiaalivalintoihin asunnossasi. Voit valita tarkoin valittujen vaihtoehtojen joukosta, jotka sopivat henkilökohtaiseen makuusi ja antavat sille uniikin yksityiskohdan, jota olet aina haaveillut ja joka luo kutsuvan ilmapiirin, johon kaipaat kotiin palatessasi. Asunnon koon mukaan on valmiita vaihtoehtoisia pohjaratkaisuja, jotta voit luoda uuden kodin, joka on täysin räätälöity tarpeidesi mukaan.
Upean asunnon lisäksi siihen kuuluu myös autotalli. Autotalli sijaitsee talon alla, mikä tarjoaa paitsi käytännöllisen pysäköintitilan myös ylellisen tunteen joka kerta, kun astut kotiisi.

ASUNTOJEN SUUNNITTELU
Asunnot on suunniteltu mahdollisimman valoisiksi ja näköalaikkunoiden avulla pyritään saamaan mahdollisimman hyvä näköala. Pohjaratkaisut ovat tilavia, ja niissä on suuret yhteiset tilat ja erilliset makuuhuoneet.
Huoneiden järjestystä voi muokata ostajan omien toiveiden mukaan. Esimerkiksi ostaja voi valita, missä tilat sijaitsevat parvekkeiden läheisyydessä.
Huonekorkeus on noin 2,60 metriä, ja kaikki länteen suuntautuvat ikkunat ulottuvat lattiasta kattoon. Suuret liukuovet, joiden korkeus on 2,40 metriä, johtavat lasitetuille ulkoterasseille.
Asunnon koosta riippuen asuntoon kuuluu 1-3 lasitettua parveketta, joiden koko vaihtelee 7 m²:sta 25 m²:iin. Kattokerroksessa on jopa 4 sisäänkäyntiä noin 94 m²:n suurelle terassille.

VARUSTELU
Keittiöissä on Marbodal- tai vastaavat kalusteet. Kodinkoneet ovat Siemensin tai vastaavien valmistajien tuotteita ja niihin kuuluvat induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappi ja pakastin sekä ergonomisella korkeudella sijaitsevat uuni ja mikroaaltouuni. Kylpyhuoneissa on vakiona yhdistetty pesukone ja kuivausrumpu.
Tarkemmat tiedot kalusteiden ja varusteiden merkeistä vahvistetaan myyjän toimesta projektin hankintavaiheessa. Kun kauppasopimukset on allekirjoitettu, pääset vaikuttamaan sisustukseen, varusteisiin ja viimeistelyyn omien mieltymystesi mukaisesti. Toimittajat auttavat sinua valitsemaan haluamasi vaihtoehdot.

MATERIAALIVALINNAT JA SISUSTUS
Sinulla on kaksi materiaali- ja värivaihtoehtoa valittavana ilman lisäkustannuksia: Classic ja Natur.
Classic-materiaali tarjoaa modernin ja ajattoman sisustuksen, jossa on vaaleat ja sileät keittiökalusteet, massiivipuutasot ja välitilan kaakeloitu suoja työtason ja kaappien välillä. Natur-materiaali heijastaa lämpimämpää ja harmonisempaa asuinympäristöä puukeittiökalusteilla, puutasoilla ja betonijäljitelmästä valmistetulla välitilalla.
Huoneistosta riippuen makuuhuoneissa on perinteiset parkettilattiat ja kylpyhuoneissa on valkoiset neliönmuotoiset seinälaatat, jotka on asetettu päällekkäin.
Lisätietoja materiaaleista ja sisustuksesta löytyy esitteestä.

ASUMISOLOSUHDE
Asunto-osakeyhtiö Auringonkukka on moderni ja esteetön asumisympäristö. Koko rakennus on esteetön hissin avulla, ja myös ulkoalue on suunniteltu helpottamaan liikuntarajoitteisten henkilöiden liikkumista. Kaikki ovet ja pinnat on suunniteltu pyörätuoleille sopiviksi.
Kerrostalon sisäänkäyntiovet avautuvat automaattisesti, niissä on koodilukko ja ne on varustettu ovipuhelimella, joka on yhdistetty jokaiseen asuntoon. Kellarikerroksessa on asunnon varastoja sekä saunaosasto, jota molemmat asunto-osakeyhtiöt voivat käyttää yhdessä. SiAsunto-osakeyhtiö Auringonkukka on moderni ja esteetön asuinympäristö. Rakennuksessa on hissi, joka mahdollistaa esteettömän liikkumisen kaikissa kerroksissa. Myös piha-alue on suunniteltu helpottamaan liikuntarajoitteisten henkilöiden liikkumista. Kaikki ovet ja pinnat on sovitettu pyörätuoleille sopiviksi.

Asunto-osakeyhtiön sisäänkäyntiovet avautuvat automaattisesti ja niihin on asennettu koodilukko sekä ovipuhelin, joka on kytketty jokaiseen asuntoon. Kellarikerroksesta löytyy asunnonvarastoja sekä saunaosasto, jota molemmat asunto-osakeyhtiöt voivat käyttää. Lisäksi talon alla sijaitsevaan autotalliin pääsee äänieristettyjen ovien kautta hissillä. Autotalliin on myös helppokäyttöinen ramppi.

Piha-alueella on runsaasti vapaata pysäköintitilaa. Tontti on suunniteltu niin, että länsipuolelle jää viheralueita ja itäpuolelle on rakennettu leikkipaikka mäkineen, keinuineen ja liukumäkineen. Jätteiden lajittelu on toteutettu erillään, ja suuri osa tontista on luonnonsuojelualuetta, mikä tekee piha-alueen hoitamisesta kustannustehokasta.

Rakennus on erittäin hyvin eristetty, betonirakenteinen ja ikkunat ovat alhaisella U-arvolla varustettuja, mikä takaa energiatehokkaan, rauhallisen ja mukavan asuinympäristön. Asuntojen lämmitys tapahtuu vesikiertoisella lattialämmityksellä maalämmöstä kaikissa huoneissa paitsi kylpyhuoneissa, joissa on sähkölämmitys. Kesällä lattiat (paitsi kylpyhuoneet) voidaan viilentää noin 20 asteeseen hyödyntämällä viilennystä maalämmöstä. Aurinkopaneeleja käytetään myös taloyhtiön toiminnan optimoimiseen.

Kiinteistöt liitetään kuituverkkoon IP-puheluiden ja IP-TV:n mahdollistamiseksi asukkaiden toiveiden mukaisesti. Hoitovastike on laskettu alhaiseksi, 2,00 €/m²/kk, ja se sisältää lämmityksen (ja viilennyksen), kiinteistönhoidon, vakuutukset, asunto-osakeyhtiön hallinnon ja jätehuollon kustannukset. Lisäksi asukkaat maksavat erikseen sähköstä ja vedestä, jotka mitataan jokaisessa asunnossa erikseen. Internet- ja TV-yhteys valitaan ja maksetaan erikseen ostajan omien mieltymysten mukaisesti.

VARAUS
Voit tehdä välittömästi varauksen saatavilla olevaan asuntoon. Kun sopimus allekirjoitetaan, maksetaan varausmaksu, joka on 4 % kauppasummasta. Jos päätät peruuttaa varauksen, varausmaksu palautetaan sinulle.
Kun varaussopimus on allekirjoitettu ja rakennusprosessi on alkanut, laaditaan lopullinen kauppasopimus ostajan ja myyjän välille. Tämän jälkeen kauppasumman maksaminen sidotaan projektin edistymiseen määritellyn maksusuunnitelman mukaisesti. Maksusuunnitelma tarkennetaan kauppasopimuksessa, ja viimeinen maksuerä, joka on 10 % kauppasummasta, maksetaan, kun pääset muuttamaan asuntoon.

LISÄTILAUKSET / MUUTOKSET
Lopullisen kauppasopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä ostaja voi yhdessä myyjän kanssa tehdä muutoksia asunnon vakiovarustukseen ja sisustukseen. Kaikki muutokset tehdään myyjän ehtojen ja aikataulun mukaisesti. Ostaja vastaa kaikista ylimääräisistä kustannuksista, jotka aiheutuvat muutoksista ja lisätilauksista.

TURVALLISUUS
Projektin varmistamiseksi myyjä solmii RS-sopimuksen, joka tarjoaa ostajalle lakisääteisen suojan koko rakennusprosessin ajan.
Varauspaketin osana solmitaan myös konkurssiturvavakuutus (rakennusvirhevakuutus) Ålands Ömsesidiga försäkringsbolag -vakuutusyhtiön kanssa. Tämä vakuutus kattaa rakennusvirheet 10 vuoden ajan rakennusten valmistumisen jälkeen, jos rakentaja menee konkurssiin.

SIIRTOVERO
Kauppasumman lisäksi ostaja maksaa 2 %:n siirtoveron.
18–39-vuotiaat ensiasunnon ostajat ovat vapautettuja siirtoverosta.

Ota yhteyttä Aktia Fastighetsförmedlingiin tänään, jotta voit saada lisätietoja tästä jännittävästä hankkeesta ja edetä kohti unelmakotiasi!

Perustiedot

Tyyppi
kerrostalo
Omistusmuoto
oma
Velaton hinta
245 000,00 €
Myyntihinta
245 000,00 €
Neliöhinta
4 711,54 €
Rakennusvuosi
2023
Kuvaus
2 huonetta ja keittiö neljännessä kerroksessa
Tilat ja varustelu
parveke, hissi, oma sopimus
Koko
kaksio
Pinta-ala
52 m²
Muu pinta-ala
0 m²
Kokonaispinta-ala
52 m²
Kerros
4
Yleiskunto
uusi

Kustannukset

Hoitovastike
104,00 €
Yhtiövastike yht.
104,00 €

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
8 597 m²
Tontin omistus
oma

Kohteen kuvaus

Tontin pinta-ala
8 597 m²
Tontin omistus
oma
Muuta
parveke, hissi, oma sopimus

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Rakennusmateriaali
betoni
Lämmitysjärjestelmä
muu

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Bostads Ab Solrosen Jomala
Vastuu kiinteistön hoidosta
huoltoyhtiö
Tontin omistus
oma

Ota yhteyttä välittäjään

Jaa sivu

Jatka selailua