Lovägen 2

Nybyggnation av 1 - 6 rum och kök i åtta våningar

Pinta-ala

76,3 m²

Myyntihinta

383 000,00 €

Velaton hinta

383 000,00 €

Sijainti

22140 Jomala

Tyyppi

kerrostalo

Kerros

1 / 8

Tervetuloa BAB Solfjäderniin, Ahvenanmaan ensimmäiseen kahdesta korkeimmalla sijaitsevasta kerrostalosta, josta avautuu upea näköala ja ennenkuulumaton laatu. Täällä on mahdollista hankkia jokaiselle oma unelmien asunto, riippumatta siitä, onko kotiseutuoikeutta vai ei.

Solfjäderissä aurinko ja näköala ovat olleet merkittävimmät suunnittelutekijät asuntojen suunnittelussa, ja rakennukseen on saatu aivan oma luonteensa kaarevan etupuolensa ansiosta. Tuloksena on joustavia, valoisia ja helposti kalustettavia asuntoja, joissa on painotettu tilaa yhdessäololle ja jotka avautuvat suurille lasitetuille parvekkeille.

Asunto 14 sijaitsee viidennessä kerroksessa ja tarjoaa upean näköalan jo sisäänkäynnistä lähtien. Keittiö ja olohuone muodostavat suuren ja avoimen tilan, koko 37 m², kauniin valon tulvien sekä lännestä että idästä. Isompi makuuhuone on 14,5 m² ja pienempi 9,4 m², ja molemmissa on vaatekaapit. Lisäksi on tilava kylpyhuone, varasto olohuoneen vieressä ja käytävä makuuhuoneiden vieressä.

Huonekorkeus on noin 2,60 metriä, ja kaikki ikkunat länteen ulottuvat lattiasta kattoon. Lasiliukuovet ovat 2,40 metriä ja ne johtavat ulkoterassille. Lasitettu parveke, joka on 16 m², ulottuu koko asunnon leveydelle ja siitä on pääsy sekä keittiöstä/olohuoneesta että makuuhuoneesta.

Keittiö on varustettu Marbodal-kalusteilla ja Siemens-kodinkoneilla, ja siihen kuuluu induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappi ja pakastin, sekä uuni ja mikroaaltouuni ergonomisessa korkeudessa. Kylpyhuoneessa on vakiona yhdistetty pesukone ja kuivausrumpu. Makuuhuoneissa on klassinen parkettilattia ja kylpyhuoneissa valkoiset neliönmuotoiset seinälaatat, jotka on asetettu päällekkäin.

Bostads Ab Solfjädern on moderni ja esteettömästi suunniteltu asuinalue. Koko rakennus on hissillä varustettu, ja myös piha-alue on suunniteltu helpottamaan liikuntarajoitteisten henkilöiden liikkumista. Kaikki ovet ja pinnat ovat pyörätuoleille sopivia. Asunnon sisäänkäyntiovet ovat automaattiset, niissä on koodilukko ja ovipuhelin, joka on yhdistetty jokaiseen asuntoon. Kellarikerroksessa on asunnonvarastot ja molempien asuntoyhtiöiden yhteinen viihtyisä vierasasunto sekä saunaosasto sisarustalossa. Maanalainen autotalli on varustettu ääntä ja hajuja eristävillä tiloilla ja sinne pääsee hissillä.
Lisäksi pihalla on runsaasti ilmaisia pysäköintipaikkoja. Tontti on suunniteltu viheralueiksi länsipuolelle ja leikkipaikaksi mäkien, keinujen ja liukumäen kanssa itäpuolelle. Jätteiden käsittely on erillinen ja suuren osan tontista ollessa luonnonsuojelualuetta pihan hoito on kustannustehokasta.

Rakennus tulee olemaan hyvin eristetty, ja siinä on paikalla valettu betonirunko ja ikkunat, joissa on alhainen U-arvo luoden energiatehokkaan, rauhallisen ja mukavan ympäristön. Asuntojen lämmitys tapahtuu vesikiertoisella lattialämmityksellä maalämmöstä kaikissa huoneissa paitsi kylpyhuoneissa, joissa on sähkölämmitys. Kesällä lattiat (paitsi kylpyhuoneet) voidaan viilentää noin 20 asteeseen käyttäen hyväksi maalämmön ilmaista jäähdytystä. Aurinkopaneeleita käytetään myös yrityksen toiminnan optimoimiseksi.

Kiinteistöt liitetään kuituverkkoon IP-puhelimen ja IP-TV:n mukaan asukkaiden toiveiden mukaisesti. Hoitomaksu on arviolta alhaiset 2,00 €/m²/kuukausi ja se sisältää lämmityksen (ja jäähdytyksen), kiinteistön hoidon, vakuutukset, asuntoyhtiön hallinnoinnin ja jätehuollon kustannukset.

Lisäksi asukkaat maksavat erikseen taloussähköstä ja vedestä, joka mitataan kussakin asunnossa erikseen. Internet- ja TV-liittymä valitaan ja maksetaan erikseen ostajan omien mieltymysten mukaan.

Kaupan yhteydessä maksetaan 2 % luovutusvero. Ostajat, jotka ovat 18-39-vuotiaita ja ostavat ensimmäisen asuntonsa, ovat vapautettuja luovutusverosta.

Perustiedot

Tyyppi
kerrostalo
Omistusmuoto
oma
Velaton hinta
383 000,00 €
Myyntihinta
383 000,00 €
Neliöhinta
5 019,66 €
Rakennusvuosi
2022
Kuvaus
Nybyggnation av 1 - 6 rum och kök i åtta våningar
Tilat ja varustelu
parveke, hissi
Koko
kolmio
Pinta-ala
76,3 m²
Muu pinta-ala
0 m²
Kokonaispinta-ala
76,3 m²
Kerros
1
Yleiskunto
uusi

Kustannukset

Yhtiövastike
152,00 €
Hoitovastike
152,00 €

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus
oma

Kohteen kuvaus

Tontin omistus
oma
Muuta
parveke, hissi

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Rakennusmateriaali
betoni
Lämmitysjärjestelmä
muu

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Bostads Ab Solrosen Jomala
Vastuu kiinteistön hoidosta
huoltoyhtiö
Tontin omistus
oma

Ota yhteyttä välittäjään

Jaa sivu

Jatka selailua