Hirsalantie 571

4h, k, kph, 2kpl wc ja veranta.

Pinta-ala

100 m²

Myyntihinta

434 000,00 €

Velaton hinta

434 000,00 €

Sijainti

02420 Kirkkonummi

Tyyppi

omakotitalo

Kerros

2 / 2

Harvinainen tilaisuus hankkia upealla paikalla oleva kiinteistö Hirsalassa, Kirkkonummen saaristossa. Ympärivuotinen huvila tai kesäidylli - sinä valitset! Mahdollisuus remonttiin tai uudisrakennukseen? Talolla on pitkä historia ja se on toiminut kyläkauppana ja höyrylaivan laituri on ollut alhaalla rannalla. Sähköt, porakaivo ja umpisäiliö ovat saatavilla. 93 m2:n autotalli/varastolupa myönnettiin vuonna 2015 ja sen rakentaminen ei ole valmis. Sijainti on ihastuttava vehreällä suojaisella rinteellä, jossa aurinko paistaa aamusta iltaan. Rantakaistale on noin 45 m, mahdollisuus laituriin. Täällä voit nauttia aamu-uinnista, iltauinnista ja upeista auringonlaskuista. Täällä saaristoon ja luontoon tutustut niin kävellen kuin veneelläkin.
Lähistöllä on kyläkauppa (1,4 km) ja Långvik SPA & Congress (3 km), Hirsala Golf jossa ravintola (5,8km), Peuramaa Ski/ ratsastustallit (8 km), täydellinen työmatkan sijainti Jorvaksen rautatieasemalle (7,8 km). Kiinteistö sijaitsee näppärällä paikalla vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

Lisätietoja antaa: Noora Ainesjärvi LKV puh. 044-5466571


Här ges en sällsynt möjlighet att förvärva en fastighet med fantastiskt läge i Hirsala, Kyrkslätts skärgård. Året runt villa eller sommaridyll - ni väljer själva! Renoveringschans eller nybygge? Huset har gammla anor och har fungerat som bybutik och en brygga för ångbåt har funnits nere vid stranden. El, borrbrunn och septitank finns. Lov för garage/förråd på 93 m2 har givits år 2015, bygget har inte genomförts. Läget är förtjusande med lummig sluttande tomt med sol från morgon till kväll. Strandremsa ca 45 m, möjlighet till brygga med båtplats. Här kan ni njuta av ett morgondopp, kvällsbad och storslagna solnedgångar. Här finns skärgård och natur att upptäcka både till fots eller med båten.
I närheten finns livsmedelsaffär (1,4 km) och Långvik SPA & Congress (3 km), Hirsala Golf med restaurang (5,8), Hjortlandets slalombacke (8 km), perfekt pendlarläge till Jorvas tågstation (7,8 km). Fastigheten ligger strategiskt belägen endast ca 30 minuter med bil från Helsingfors centrum.

Vänligen kontakta mäklaren för mer information:
Noora Ainesjärvi tel. 044-5466571

Perustiedot

Tyyppi
omakotitalo
Velaton hinta
434 000,00 €
Myyntihinta
434 000,00 €
Neliöhinta
4 340,00 €
Rakennusvuosi
1931
Kuvaus
4h, k, kph, 2kpl wc ja veranta.
Tilat ja varustelu
antenni, tie perille, sähköliittymä siirtyy
Koko
4 h
Pinta-ala
100 m²
Muu pinta-ala
0 m²
Kokonaispinta-ala
100 m²
Kerros
2
Yleiskunto
välttävä
Energialuokka
Ei lain edellyttämä energiatodistus

Kustannukset

Lisätietoa maksuista
Sähkölämmityksen kulutus ja kustannus, sisältää myös käyttösähkön, yhdeltä henkilöltä.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
0,91 ha
Tontin omistus
oma
Tontin tyyppi
Rantatontti
Lisätietoa kaavoituksesta
AT/ Kyläalue. Merkinnällä osoitetaan kyläalueet, jonne voi sijoittua asutusta, maatalouden tilakeskuksia, palveluja ja työtiloja.
Rakennusoikeus
Poikkeamispäätöstä haetaan kunnalta.

Kohteen kuvaus

Tontin pinta-ala
0,91 ha
Kiinteistötunnus
257-408-2-11
Tontin omistus
oma
Muuta
antenni, tie perille, sähköliittymä siirtyy

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Rakennusmateriaali
puu hirsi
Kattotyyppi
Harjakatto
Kate
Pelti
Lämmitysjärjestelmä
sähkö
Takka
takka

Taloyhtiö

Tontin omistus
oma

WC:t

Lukumäärä
2

Ota yhteyttä välittäjään

Jaa sivu

Jatka selailua