Vartsalantie 421

2h,kk,kph&s, varasto ja ulko-wc

Pinta-ala

45 m²

Myyntihinta

149 500,00 €

Velaton hinta

149 500,00 €

Sijainti

23360 Kustavi

Tyyppi

mökki tai huvila

Kerros

1 / 1

Tähän lomaparatiisiin et voi olla ihastumatta! Kauniissa Kustavin Vartsalassa sijaitseva idyllinen vapaa-ajan asunto, jossa on kaikki tarpeellinen ja reilusti ylikin. Mökki sijaitsee suojaisasti korkealla kallion päällä, josta on upeat näkymät Hilappajärvelle. Järvelle pääset vaikka soutelemaan laiturilta, joka on yhteisomistuksessa naapurimökin kanssa. Merelle pääsee "kivenheiton" päästä, jossa yhtiöllä on myös laituri ja venevalkama.

Mökki itsessään on varsin ihanteellinen: kompaktiin kokoon on loistavasti sovitettu niin olohuone, makuuhuone, keittokomero, kuin puulämmitteinen saunakin. Mökki on erinomaisessa kunnossa ja niin keittiö, kuin sauna/kylpyhuonekin on remontoitu. Viereisestä piharakennuksesta löytyy Biolanin ulko-wc ja varasto. Ilmalämpöpumppu ja takka varmistavat edulliset lämmityskustannukset. Ja jos vielä on tarvetta lisätilalle, voi käyttää luvan rakentaa lisäksi 12 m2:n vierasmajan.

Mökkiä kiertävät terassit mahdollistavat auringosta nauttimisen vaikka koko päiväksi ja ympäröivä luonto tarjoaa niin marjoja, kuin sieniäkin ja järvestä voi onkia kalaa.

Aivan mahtavaa on sekin, että tämä mökki ei ole "oman onnensa nojassa", vaan se on yksi yhtiön kymmenestä mökistä. Jokainen sijoiteltu kätevästi niin, että olet täysin omassa rauhassasi ja kuitenkin naapureista on tarvittaessa turvaa, seuraa ja apua. Lisäksi kunnallistekniikka tuo veden ja yhtiön vastuulla on mm. mökkien nuohoukset. Vuosittainen vastike on vähintäänkin kohtuuhintainen.

Perille pääsee helposti muutaman minuutin lauttamatkalla, tai sitten isommalla veneellä niin halutessaan. Täällä kelpaa ihmisen olla ja nauttia, jopa ympäri vuoden.

Ihana paikka ja hyväkuntoinen, sekä "muuttovalmis" mökki vapautuu nyt uudelle omistajalleen. Paikka on vielä kuviakin upeampi, joten varaa aika näytölle. Ihastut takuulla!

Ota siis yhteyttä ja sovitaan tapaaminen.

Ystävällisin terveisin kiinteistönvälittäjä Terhi Nkwoemeka, P.040 300 2312/ terhi.nkwoemeka@aktialkv.fi

Perustiedot

Tyyppi
mökki tai huvila
Omistusmuoto
oma
Velaton hinta
149 500,00 €
Myyntihinta
149 500,00 €
Neliöhinta
2 718,18 €
Rakennusvuosi
1970
Kuvaus
2h,kk,kph&s, varasto ja ulko-wc
Tilat ja varustelu
oma sauna
Koko
kaksio
Pinta-ala
45 m²
Muu pinta-ala
10 m²
Kokonaispinta-ala
55 m²
Kerros
1
Yleiskunto
hyvä
Energialuokka
Ei lain edellyttämä energiatodistus

Kustannukset

Lisätietoa maksuista
Vuoden 2022 vastike oli yhteensä 650€. Vastike maksetaan kahdessa erässä, 2022 vuonna 1. erä 300,00 € ja 2. erä 350,00 €. Jätevesijärjestelmien kunnossapidosta vastaavat ne osakkeenomistajat, jotka niitä yhteisesti käyttävät.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
22 420 m²
Tontin omistus
oma

Kohteen kuvaus

Tontin pinta-ala
22 420 m²
Tontin omistus
oma
Muuta
oma sauna

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Rakennusmateriaali
puu hirsi
Kattotyyppi
harja
Kate
pelti
Lämmitysjärjestelmä
sähkö Ilmalämpöpumppu muu
Takka
takka

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Kiinteistö Oy Kustavin Lomakangas
Isännöinti
Yhtiöllä ei ole varsinaista isännöitsijää. Vuoden 2022 hallituksen jäseniksi valittiin Vesa Lehti, Jura Luhtanen ja Paula Kvintus. Toiminnantarkaksi valittiin Seija Hede.
Vastuu kiinteistön hoidosta
asukkaat
Taloyhtiön tehdyt remontit
2013 pää- ja mittauskeskuksen uusiminen, ulko-ovien kunnostus, keittiön kaapistojen uusiminen, sekä pintojen kunnostus, saunan ja kylpyhuoneen pintojen ja valaistuksen uusiminen, lattialämmityksen ja vesieristyksen asentaminen, saunan kiukaan muuttaminen puulämmitteiseksi, vesijohtojen uusiminen, terassin uudistaminen, ulkovalaistuksen toteuttaminen, ulkorakennuksen (varasto, wc, puukatos) rakentaminen, mökkitien tekeminen. 2014 sähköjen osittainen uusiminen, mökin ulkoseinien maalaus, takan uusiminen (takkasydän asennettu). 2018 kulkusiltojen rakentaminen, laiturin rakentaminen yhdessä toisen osakkaan kanssa 2019 rappusten rakentaminen ja terassin laajentaminen 2020-2022 huoltotoimenpiteitä (mm. terassi, rappuset ja ikkunapuitteet)
Tontin omistus
oma

Keittiö

Seinämateriaali
puu muu
Lattiamateriaali
lauta
Varustelu
mikroaaltouuni
Liesi
sähköliesi
Jääkaappi
jääkaappi/pakastin

Pesutilat

Seinämateriaali
kaakeli
Lattiamateriaali
laatta
Varustelu
lattialämmitys suihku

WC:t

Seinämateriaali
puu
Lattiamateriaali
lauta

Oleskelutilat

Seinämateriaali
puu
Lattiamateriaali
lauta

Makuuhuoneet

Lattiamateriaali
lauta

Muut tilat

Muut tilat
Terassi Patio

Palvelut ja liikenneyhteydet

Liikenneyhteydet
Vartsalan lautta kulkee tiheästi Kustavin kirkonkylän ja Vartsalan välillä. Lautta-aikataulut löydät osoitteesta www.finferries.fi: Vartsala. Lautta lähtee osoitteesta Vuosnaistentie 1 Kustavi

Ota yhteyttä välittäjään

Jaa sivu

Jatka selailua