Sesleriavägen

Nybyggnation av parhuslägenheter i två våningar

Pinta-ala

89,9 m²

Myyntihinta

306 000,00 €

Velaton hinta

306 000,00 €

Sijainti

22100 Mariehamn

Tyyppi

paritalo

Kerros

2 / 2

BOSTADS AB LUNDVIOLEN

I stadens nya och eftertraktade bostadsområde Södra Lillängen erbjuds ett naturnära boende med drag av kulturlandskap. Här uppförs fem parhus i hög standard med totalt 10 lägenheter, vardera 4 r+k om 89,9 m2 + 14,9 m2 i två våningar. Stort fokus har lagts på utformningen av parhusen i syfte att uppfylla stadsplanens höga krav på bostadsområdet – allt för att ge dig chansen till ett bekvämt drömboende i en fantastisk miljö.

Bostäderna har i sitt grundutförande hög standard med bland annat badrums- och köksinredning från Ballingslöv, rostfria vitvaror från Siemens, tvättpelare från Siemens, ekparkettgolv, genomgående massiva innerdörrar, kodlås från Yale Doorman, golvvärme i båda våningsplan, vattenfelsbrytare med extra tryckvaktssensor, glasräcken och generösa terasser.

Genom en välbearbetad planlösning ger var bostad plats för inte mindre än tre sovrum, två badrum, förråd, tvättstuga, kök och vardagsrum öppet mot matplats. Sovrummen är alla på övervåningen där två av dem har tillgång till balkong. Master bedroom har dessutom en klädkammare. Från vardagsrummet på första våningen kommer man ut till den stora altanen som är skyddad under tak vid kortsidan och därifrån fortsätter öppet runt hörnet mot långsidan. Förrådet intill badrummet kan om så önskas göras om till bastu. Var lägenhet har ett eget kallförråd vid uteplatsen och vid det gemensamma parkeringstorget har man en lägenhetsspecifik parkeringsplats.

Lägenheterna har ett kalkylerat vederlag om 2,20 €/m2 och månad, där allt utom värme, hushållsel och vattenförbrukning är inräknat. Uppvärmning sker med lägenhetsspecifik frånluftsvärmepump som också står för ventilation med värmeåtervinning. Arrendeavgiften för tomten är inkluderad i bolagsvederlaget.

FISKARHEDENVILLAN

Fiskarhedenvillan tror inte att kvalité tillverkas på löpande band utan att den byggs på plats, bräda för bräda. På Fiskarhedenvillan arbetar administratörer, arkitekter och ingenjörer tillsammans för att skapa bästa möjliga produkt – vilket exempelvis återspeglas i deras sammansättning av produktval som alla håller väldigt hög standard.

Som kund hos Fiskarhedenvillan får du också tillgång till deras digitala katalog av standard- och tillvalsprodukter som gör det enkelt för dig som bostadsköpare att anpassa ditt nya hem helt efter dina behov och din inredningsstil. Fiskarhedenvillans agent på Åland, Britt-Marie Azam Larón, har lång erfarenhet av att guida husköpare genom både stora och små beslut som en husköpare kan behöva ta sig igenom. Genom personliga möten hjälper hon dig tryggt genom hela processen med tillval.

SÖDRA LILLÄNGEN

Visionen med Södra Lillängen är att skapa ett bostadsområde på naturens villkor. Södra Lillängen är det första bostadsområdet av sitt slag på Åland och här uppmuntras hållbara lösningar. Den karaktäristiska, slingrande gatan inom området bidrar med identitet och varierande vyer genom området och ut mot havsstranden. Området har planerats utgående från lugna gator och minskad biltrafik på bostadsgatorna

Södra Lillängen i Ytternäs ligger bara ungefär 3,5 km söder om centrala Mariehamn men är ändå beläget mitt i naturen. Väster och söder om området finns naturområden och österut avgränsas området av Slemmern. Strax väster om Södra Lillängen finns ett kolonilottsområde och cirka 500 meter söderut finns ridklubben Sleipner. Här finns alltså gott om rekreationsmöjligheter och en strandpromenad som leder till Mariehamns centrum med utsikt över Slemmern hela vägen. Norr om området ligger bostadsområdet Lillängen. Södra Lillängen är ett naturskönt kulturområde med drag av beteskaraktär och äldre agrarverksamhet.

Lägenheternas numrering är A-J från söder till norr och försäljningspriserna är enligt nedan:

Lgh A: 306 000 €
Lgh B: 327 000 €
Lgh C: 315 000 €
Lgh D: 335 000 €
Lgh E: 315 000 €
Lgh F: 335 000 €
Lgh G: 315 000 €
Lgh H: 335 000 €
Lgh I: 306 000 €
Lgh J: 327 000 €

FÖRHANDSMARKNADSFÖRING

Försäljningen av BAB Lundviolen görs genom en förhandsmarknadsföring där köparen i ett första skede tecknar reserveringsavtal och erlägger 4 % av försäljningspriset. Reservationen är inte bindande och om reservationen inte leder till underskrift av köpebrev returneras beloppet i sin helhet till kunden.

Då försäljningen uppnått önskad reservationsgrad går projektet över till RS-fasen där byggherren tar beslut om att påbörja byggnationen av bostäderna och kommer överens om byggandet och försäkringar med finansiären. RS-systemet ingår i lagen om bostadsköp och finns för att säkerställa att objekten byggs enligt planerna.

En bostad i nyproduktion köps på papper så det är viktigt att kunna visualisera sitt kommande hem och att bekanta sig noga med alla dokument.

Perustiedot

Tyyppi
paritalo
Omistusmuoto
oma
Velaton hinta
306 000,00 €
Myyntihinta
306 000,00 €
Neliöhinta
2 919,85 €
Rakennusvuosi
2023
Kuvaus
Nybyggnation av parhuslägenheter i två våningar
Tilat ja varustelu
parveke
Koko
4 h
Pinta-ala
89,9 m²
Muu pinta-ala
14,9 m²
Kokonaispinta-ala
104,8 m²
Kerros
2
Yleiskunto
uusi

Kustannukset

Yhtiövastike
107,90 €
Hoitovastike
107,90 €

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
3 090 m²
Tontin omistus
vuokrattu

Kohteen kuvaus

Tontin pinta-ala
3 090 m²
Tontin omistus
vuokrattu
Muuta
parveke

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Rakennusmateriaali
puu
Kattotyyppi
Sadeltak
Kate
Plåt
Lämmitysjärjestelmä
muu

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Bostads Ab Lundviolen
Vastuu kiinteistön hoidosta
huoltoyhtiö
Tontin omistus
vuokrattu

Keittiö

Lattiamateriaali
parketti
Varustelu
astianpesukone liesituuletin / hormi
Liesi
integroitu induktio erillisuuni
Jääkaappi
jääkaappi pakastekaappi

Pesutilat

Seinämateriaali
kaakeli
Lattiamateriaali
laatta
Varustelu
suihkuseinä lattialämmitys wc-istuin suihku peilikaappi kylpyhuonekaapisto

Kodinhoitohuone

Seinämateriaali
maalattu
Lattiamateriaali
laatta
Varustelu
pesukone pesukoneliitäntä kuivausrumpu pesuallas lattiakaivo pöytätaso

WC:t

Seinämateriaali
kaakeli
Lattiamateriaali
laatta

Oleskelutilat

Lattiamateriaali
parketti

Makuuhuoneet

Lukumäärä
3
Lattiamateriaali
parketti

Muut tilat

Muut tilat
Ruokailutila Terassi Patio Vaatehuone

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut
Vid Södra Lillängen har du alltid naturen och vattnet nära men också dagis, skolor och stadens centrum på bekvämt avstånd. Både i Östernäs och Västra Ytternäs finns det dagis och till Ytternäs skola är det knappa 2 km. Till centrala Mariehamn är det ca 3,5 km.

Ota yhteyttä välittäjään

Jaa sivu

Jatka selailua