Saverkeitintie

Pinta-ala

4 000 m²

Myyntihinta

37 000,00 €

Velaton hinta

37 000,00 €

Sijainti

21760 Houtskari

Tyyppi

vapaa-ajan tontti

Tontin omistus

oma

Aivan ihana rinnetontti vapaa-ajan rakentamiselle. Kuvat puhuvat puolestaan, mutta todellisuudessa paikka on vieläkin ihanampi. Melkein etelään (kaakko) rantamaisemat ja upean valoisa paikka. Kiinteistö sijaitsee Houtskarissa, Saverkeitissa, jonne on lyhyt lauttamatka. Autolla pääsee siis perille saakka, ainoastaan tie omalle kiinteistölle pitää tehdä. Ympäristö on todella hurmaava kallioineen ja metsineen, sekä avarine peltomaisemineen.

Katso tarkemmat tiedot rakennusoikeudesta, mutta näin lyhyesti sanottuna: sitä on reilusti.

Voit käydä katsomassa tonttia itsenäisesti, tai sopia näytön kanssani. Annan myös mielelläni lisätietoja, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Ystävällisin terveisin

kiinteistönvälittäjä Terhi Nkwoemeka, P.040 300 2312/ terhi.nkwoemeka@aktialkv.fi

Perustiedot

Tyyppi
vapaa-ajan tontti
Velaton hinta
37 000,00 €
Myyntihinta
37 000,00 €
Tilat ja varustelu
tie perille, sijaitsee saaressa, rannan edessä vesijättöä
Koko
ei luokiteltu

Kustannukset

Lisätietoa maksuista
Päätieltä "pikkutielle" käännyttäessä ei tienhoito kuulu enää kaupungille. Kyseessä on siis yksityistie, jonka hoidosta tulee sopia naapurikiinteistöjen kanssa.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
4 000 m²
Tontin omistus
oma
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Lisätietoa kaavoituksesta
Paraisten kaupungin rakennusvalvonta.
Rakennusoikeus
RA1: Alueelle saa rakentaa loma-asunnon, enintään 25 k-m2:n kokoisen tulisijattoman vierasmajan, sekä enintään 25 k-m2:n kokoisen saunarakennuksen niin, että yhteenlaskettu kerrosala on enintään 5% rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 200 k-m2. Lisäksi rakennuspaikalle saa rakentaa lomatarkoitukseen liittyviä talousrakennuksia, joiden yhteenlaskettu rakennusala on enintään 1% rakennuspaikan pinta-alasta , kuitenkin enintään 80 k-m2. Rakennuslautakunta voi erityistapauksissa myöntää rakennusluvan savusaunaa varten, mikäli yhteenlaskettu kerrosala ei ylity. Merkintään liittyvä luku ilmoittaa alueelle muodostettavien rakennuspaikkojen suurimman sallitun määrän. Rakennukset, rakennelmat ja laitteet tulee sijoittaa ja rantakasvillisuutta suojellen siten, että alueen maisemakuva ei heikenny.

Kohteen kuvaus

Tontin pinta-ala
4 000 m²
Kiinteistötunnus
445-667-5-9
Tontin omistus
oma
Muuta
tie perille, sijaitsee saaressa, rannan edessä vesijättöä

Taloyhtiö

Tontin omistus
oma

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut
Houtskarin keskustan palvelut n. 5 km:n päässä.
Liikenneyhteydet
Houtskariin pääsee Kustavista Iniön kautta, tai lautoilla Parainen-Nauvo, Nauvo-Korppoo, Korppoo-Houtskari. Myynnissä oleva kiinteistö on pienen lauttamatkan päässä, tämä lautta kulkee 24/7 ja kestää muutaman minuutin.

Ota yhteyttä välittäjään

Jaa sivu

Jatka selailua