Romponpolku, Rumpudden 6/8

Pinta-ala

843 m²

Myyntihinta

3 450,00 €

Velaton hinta

3 450,00 €

Sijainti

21600 Parainen

Tyyppi

vapaa-ajan tontti

Tontin omistus

vuokrattu

VUOKRATONTTI, vuokra-aika 50 vuotta, vuosivuokra 3450€.

Suojaisa tontti meren sisälahdella, 843 m2 Rompoon alueella Stormälössä. Tälle tontille on valmiit rakennuspiirustukset olemassa ja maaperätutkimus (hiekka) on tehty. Rakennuslupa täytyy itse hakea. Kuvista näet suuntaa-antavasti pohjan, sekä julkisivun. Avokeittiö, tilava olohuone (joka on osittain auki ylös asti), kaksi makuuhuonetta, erillinen wc, kph,s ja khh. Yläkerrassa parvi. Mökin kerrosalaneliöt yhteensä 107 m2.

Tarkemmat tiedot ja piirustukset saa pyydettäessä. Tontille saa rakentaa vapaa-ajan asunnon lisäksi varastotilaa, jotka piirustuksissa on kaksi erillistä, 8 m2 ja 4 m2.

Rantaan saa rakentaa laiturin. Alueella on ranta-asemakaava. Tontilla on rantaviivaa n. 16,5 m.

Tie perille, vesi- ja viemärijohdot, satelliittiantennijärjestelmä, jätehuolto ja laajakaistavalmiudet. Alueella on myös katuvalaistus, sekä venelaituri, josta voi vuokrata itselleen paikan hintaan 120€/vuosi.

Tonttiin kuuluu oikeus yhteisiin vesialuisiin ja niitä on reilusti ympäri saarta, yhteensä 85 ha. Lisäksi saarella kasvaa paljon sieniä ja marjoja. Ulkoilureittejä ja mahtavia maisemia on vaikka kuinka. Sijainti on kertakaikkiaan täydellinen mökkeilylle. Airiston hotellille on matkaa n. 2 km. Paraisten keskustaan n. 14 km.

Varaa aika esittelyyn, tai käy itse ihastelemassa paikan päällä.

Myynti ja tiedustelut: Terhi Nkwoemeka P. 040 300 2312/terhi.nkwoemeka@aktialkv.fi

Perustiedot

Tyyppi
vapaa-ajan tontti
Velaton hinta
3 450,00 €
Myyntihinta
3 450,00 €
Tilat ja varustelu
tie perille
Koko
ei luokiteltu

Tontti ja kaavoitus

Lisätietoa tontista
Airistonperän Merihuvilat Oy vastaa alueen kantaverkon kunnossapidosta ja teknisistä palveluista. Kantaverkkoon kuuluu jäteveden putkilinjat, jätevedenpuhdistamo, vesihuollon putkilinjat ja kaivorakennus, rakennetut kadut, katuvalaistus, jätepiste, satelliittiantennijärjestelmä, satama-alue ja erillisessä liitteessä (kts.kuvat) vihreällä näkyvät yhteiset alueet.Airistonperän Merihuvilat Oy vstaa kantaverkon kunnossapidosta ja toiminnasta tontin rajalle asti. Vuokralainen ostaa Airistonperän Merihuvilat Oy:n osakkeita päärakennuksen rakennusoikeusneliöitä vastaavan määrän. Osakkeiden yksikköhinta on 3,20€. Vuokralainen maksaa lisäksi kunnossapitovastiketta Airistonperän Merihuvilat Oy:lle 1,20€/osake/vuosi. Vesimaksu on kiinteä, 240€/vuosi. Vuokranantaja maksaa tontin kiinteistöveron ja tontille rakennettavista rakennuksista aiheutuvat verot maksaa vuokralainen.
Tontin pinta-ala
843 m²
Tontin omistus
vuokrattu
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Lisätietoa kaavoituksesta
Paraisten kaupungin kaavoitusosasto. Välittäjältä voit myös pyytää asemakaavakuvat.
Rakennusoikeus
Päärakennuksen rakennusoikeus 129 m2.

Kohteen kuvaus

Tontin pinta-ala
843 m²
Kiinteistötunnus
445-501-1-51
Tontin omistus
vuokrattu
Muuta
tie perille

Taloyhtiö

Tontin omistus
vuokrattu

Ota yhteyttä välittäjään

Jaa sivu

Jatka selailua