Rumpudden 5/8, Romponpolku

Pinta-ala

843 m²

Myyntihinta

3 900,00 €

Velaton hinta

3 900,00 €

Sijainti

21600 Parainen

Tyyppi

vapaa-ajan tontti

Tontin omistus

vuokrattu

ENÄÄ KAKSI TONTTIA JÄLJELLÄ TÄLLÄ ALUEELLA!

Suojaisa tontti meren sisälahdella, 843,2 m2 Rompoon alueella Stormälössä. Vuokratontti, vuokra-aika 50 vuotta ja vuosivuokra 4500€. Tälle tontille on valmiit rakennuspiirustukset olemassa ja maaperätutkimus (hiekka) on tehty. Ja sokkeli jo tehty, se sisältyy siis hintaan rakennuspiirustusten lisäksi! Rakennuslupa täytyy itse hakea. Kuvista näet suuntaa-antavasti pohjan, sekä julkisivun. Avokeittiö, tilava olohuone (joka on osittain auki ylös asti), kaksi makuuhuonetta, erillinen wc, kph,s ja khh. Yläkerrassa parvi. Mökin kerrosalaneliöt yhteensä 107 m2.

Tarkemmat tiedot ja piirustukset saa pyydettäessä. Tontille saa rakentaa vapaa-ajan asunnon lisäksi varastotilaa, jotka piirustuksissa on kaksi erillistä, 8 m2 ja 4 m2.

Rantaan saa rakentaa laiturin. Alueella on ranta-asemakaava. Tontilla on rantaviivaa n. 16,5 m.

Tie perille, vesi- ja viemärijohdot, satelliittiantennijärjestelmä, jätehuolto ja laajakaistavalmiudet. Alueella on myös katuvalaistus, sekä venelaituri, josta voi vuokrata itselleen paikan hintaan 120€/vuosi.

Tonttiin kuuluu oikeus yhteisiin vesialuisiin ja niitä on reilusti ympäri saarta, yhteensä 85 ha. Lisäksi saarella kasvaa paljon sieniä ja marjoja. Ulkoilureittejä ja mahtavia maisemia on vaikka kuinka. Sijainti on kertakaikkiaan täydellinen mökkeilylle. Airiston hotellille on matkaa n. 2 km. Paraisten keskustaan n. 14 km.

Varaa aika esittelyyn. Myynti ja tiedustelut: Terhi Nkwoemeka P. 040 300 2312/terhi.nkwoemeka@aktialkv.fi

Perustiedot

Tyyppi
vapaa-ajan tontti
Omistusmuoto
oma
Velaton hinta
3 900,00 €
Myyntihinta
3 900,00 €
Tilat ja varustelu
tie perille
Koko
ei luokiteltu

Kustannukset

Lisätietoa maksuista
Tontin rajalle on vedetty sähköt, mutta vuokralainen hankkii sähköliittymän ja maksaa kytkennän tontin rajalta asti. Vesimaksu 6€/kuutio. Kunnossapitovastike 128,40 €/v. Osakkeiden hankintahinta 342,40 €.

Tontti ja kaavoitus

Lisätietoa tontista
Airistonperän Merihuvilat Oy vastaa alueen kantaverkon kunnossapidosta ja teknisistä palveluista. Kantaverkkoon kuuluu jäteveden putkilinjat, jätevedenpuhdistamo, vesihuollon putkilinjat ja kaivorakennus, rakennetut kadut, katuvalaistus, jätepiste, satelliittiantennijärjestelmä, satama-alue ja erillisessä liitteessä (kts.kuvat) vihreällä näkyvät yhteiset alueet.Airistonperän Merihuvilat Oy vstaa kantaverkon kunnossapidosta ja toiminnasta tontin rajalle asti. Vuokralainen ostaa Airistonperän Merihuvilat Oy:n osakkeita päärakennuksen rakennusoikeusneliöitä vastaavan määrän. Osakkeiden yksikköhinta on 3,20€. Vuokralainen maksaa lisäksi kunnossapitovastiketta Airistonperän Merihuvilat Oy:lle 1,20€/osake/vuosi. Vesimaksu on kiinteä, 240€/vuosi. Vuokranantaja maksaa tontin kiinteistöveron ja tontille rakennettavista rakennuksista aiheutuvat verot maksaa vuokralainen.
Tontin pinta-ala
843 m²
Tontin omistus
vuokrattu
Tontin tyyppi
Rantatontti
Lisätietoa kaavoituksesta
Paraisten kaupungin kaavoitusosasto
Rakennusoikeus
Rakennusoikeus riittää suunnitelmien mukaisiin pää- ja piharakennuksiin.

Kohteen kuvaus

Tontin pinta-ala
843 m²
Kiinteistötunnus
445-501-1-51
Tontin omistus
vuokrattu
Muuta
tie perille

Taloyhtiö

Tontin omistus
vuokrattu

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut
Airisto hotellille n. 2,0 km. Paraisten keskustaan n. 14 km.
Liikenneyhteydet
Tie perille. Lähin bussiyhteys Airistontien ja Saaristotien risteysalueella.

Ota yhteyttä välittäjään

Jaa sivu

Jatka selailua