Linnankatu 53

1h+ruokailutila+keittokomero+kph/wc+lasitettu parveke

Pinta-ala

35 m²

Myyntihinta

113 042,47 €

Velaton hinta

144 000,00 €

Sijainti

20100 Turku

Tyyppi

kerrostalo

Kerros

3 / 12

Linnankadulla aivan Aurajoen tuntumassa on mukava 1-2 h asunto.

Aurajokimaisema avautuu kotoa lähtiessä täydellisesti ja ruokaravintolat ovat heti ulottuvillasi. Iltalenkit merellisessä miljöössä on pelkästään lisäbonus tähän asuntoon.

Sisään tultaessa avautuu eteisen jälkeen olohuone isolla ikkunalla. Keittiön vieressä on huone, joka nykyisellä asukkaalla toimii myöskin makuuhuoneena, sopii loistavasti ruokailuhuoneeksi. Keittiö on kompakti ja sopiva kaksion tarpeisiin. Keittiön saa toimivammaksi päivittämällä sen nykytrendeihin sopivaksi. Iso lasitettu parveke tarjoaa lisätilaa lähes ympärivuotisesti.

Kylpyhuoneessa on kaikki tarpeelliset toiminnot mutkattomasti hyvässä järjestyksessä. Suihkukaapin vieressä on paikka pesukoneelle.

Säilytystilaa on olohuoneen, makuuhuone/ruokailuhuoneen ja eteisen kiintokaapeissa.

Asunto myydään vuokrattuna. Vuokra kuukaudessa 480 e + sähkö ja vesi.

Lisätiedot ja esittelyt:

Cia Rusi
cia.rusi@aktialkv.fi
p. 040 300 2306
IG: @Cia Rusi-Aktia LKV
FB: Cia Rusi-Aktia LKV

Harkitsetko asuntosi myymistä? Pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille. Kiinteistönvälitystä monen vuoden kokemuksella.

Perustiedot

Tyyppi
kerrostalo
Omistusmuoto
oma
Velaton hinta
144 000,00 €
Myyntihinta
113 042,47 €
Neliöhinta
4 114,29 €
Rakennusvuosi
1967
Kuvaus
1h+ruokailutila+keittokomero+kph/wc+lasitettu parveke
Tilat ja varustelu
kaapeli-tv, parveke, hissi, kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittausta ei ole tehty
Koko
yksiö
Pinta-ala
35 m²
Muu pinta-ala
0 m²
Kokonaispinta-ala
35 m²
Kerros
3
Yleiskunto
tyydyttävä
Energialuokka
D2018

Kustannukset

Yhtiövastike
371,00 €
Hoitovastike
118,30 €
Rahoitusvastike
252,70 €
Vesimaksu
22,00 €
Lisätietoa maksuista
Tornitaloissa kiinteä vesimaksu 22e/hlö/kk+sähkö laskutetaan taloyhtiön toimesta 3kk välein (kulutus+perusmaksu, mahdollinen varainsiirtovero 2 % velattomasta kauppahinnasta. Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
19 339 m²
Tontin omistus
oma

Kohteen kuvaus

Tontin pinta-ala
19 339 m²
Tontin omistus
oma
Muuta
kaapeli-tv, parveke, hissi, kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittausta ei ole tehty

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Rakennusmateriaali
betoni
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kate
bitumikermi
Lämmitysjärjestelmä
kaukolämpö

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Linnanrinne
Isännöinti
Varsinais-Suomen Isännöntitalo Oy Maariankatu 4 C, 20100 Turku Isännöitsijä: Antti-Ville Heikkilä 020 722 9965 antti-ville.heikkila@isannointitalo.fi
Vastuu kiinteistön hoidosta
huoltoyhtiö
Taloyhtiön tehdyt remontit
2020-2022: julkisivujen, ikkunoiden ja ovien uusiminen sekä parvekkeiden kunnostaminen ja uusiminen. Sisäänkäyntien korjaaminen esteettömäksi ja sisäänkäyntikatosten pidentäminen. Vesikaton uusiminen ja ullakkoparvekkeiden kattaminen. IV-koneiden uusiminen ja varustaminen LTO-järjestelmällä, salaojituksen uusinta, A-B talon piipun purku. 2019: julkisivuhankkeen suunnittelu, kaavakehityshanke ja yksi kylmäkellari valmistui. 2018: valmisteltiin julkisivujen peruskorjausta ja aloitettiin kylmäkellarien uusimisia. 2016: kunnostettiin ulkoalueita sekä ulkoaluerakenteita, uusittiin hissihälytysten siirrot ja lisättiin turvavalvontaa, valaistuksia parannettiin. 2015: uusittiin rakennusten sisäänkäyntipalo-ovet, jatkettiin piha-alueiden kunnostusta, uudistettiin valvonta- ja turvajärjestelmiä, korjattiin betonirakenteita. 2013-2014: jatkettiin kylmiöiden uusimista. 2012: tontin hoitosuunnitelmaa jatkettiin puustoa hoitamalla ja rakenteilla. Laadittiin pelastuslain mukainen pelastussuunnitelma. 2011: valaistuksien kokonaisuudistus sekä poistoilmajärjestelmän päivityshuolto. 2008-2010: linjastosaneeraus täydellisenä peruskorjauksena uusien sisältäen kaikki tonttijohdot, viemärit, käyttövesijohdot, sähkökaapeloinnit, antenni- ja tietoliikennekaapeloinnit, uusien normien mukaisesti märkätilat kalusteineen, porrastilojen pinnat ja valaistus uusittiin, saunaosastot uusittiin, yleisiä tiloja korjattiin, poistoilmajärjestelmä nuohottiin ja kunnostettiin, kattoparvekkeet vesieristettiin uudelleen, autonpesutalli kunnostettiin, yhtiön yleisvalaistus uusittiin sekä tehtiin merkittävä määrä pieniä kunnostuksia yhtiössä.
Taloyhtiöön suunnitellut remontit
Asunto-osakeyhtiön hallituksen laatiman kunnossapitotarveselvityksen mukaan seuraavien viiden vuoden aikana: Tornitalojen pihakannen ja piharakenteiden kunnostus ja pihaportaiden saneeraus, tornitalojen porrashuoneet ja saunat, tornitalojen pääsähkökeskuksien uusinta ja sähköautojen latausinfra. 7.12.2022 yhtiökokouksessa päätettiin tornitalojen patteriverkoston tasapainotus & säätötyöstä, jonka yhteydessä myös huoneistokohtaisia patteriventtiilejä ja termostaatteja uusitaan. Kustannusarvio 290 000 € kokonaisurakasta. 15.6.-9.8.2022 kevätyhtiökokouksessa päätettiin valtuuttaa hallitus muuttamaan päiväkotitilojen käyttötarkoitus ja myymään osakehuoneisto. Sekä tekemään tarvittavat yhtiöjärjestysmuutokset siihen liittyen. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet edistää uudelleen kaavakehityshankkeen etenemistä Turun kaupungin päätöksenteossa, sekä päätettiin valtuuttaa hallitus lohkomaan ja myymään osa As Oy Linnanrinteen tontista tähän tarkoitukseen sekä solmimaan hankesopimuksen tarjouskilpailutuksen perusteella valikoituneen ja As Oy Linnanrinteen kokonaisedun kannalta parhaan tarjouksen tehneen rakennusliikkeen kanssa harkintansa mukaan. Osaa kylmäkellareista on esitetty poistettavaksi, loput on tarkoitus jättää vuokrattavaksi 5 €/kk hintaan.
Tontin omistus
oma

Keittiö

Seinämateriaali
maalattu
Lattiamateriaali
parketti
Varustelu
kiinteät valaisimet
Liesi
keraaminen
Jääkaappi
jääkaappi/pakastin

Pesutilat

Seinämateriaali
kaakeli
Lattiamateriaali
laatta
Varustelu
suihkukaappi pesukoneliitäntä wc-istuin suihku peili kiinteät valaisimet

Oleskelutilat

Seinämateriaali
tapetti
Lattiamateriaali
parketti

Muut tilat

Muut tilat
Ruokailutila

Ota yhteyttä välittäjään

Jaa sivu

Jatka selailua