Linnankatu 53

1h+ruokailutila+keittokomero+kph/wc+lasitettu parveke

Storlek

35 m²

Försäljningspris

113 042,47 €

Skuldfritt pris

144 000,00 €

Område

20100 Turku

Typ

höghus

Våning

3 / 12

Linnankadulla aivan Aurajoen tuntumassa on mukava 1-2 h asunto.

Aurajokimaisema avautuu kotoa lähtiessä täydellisesti ja ruokaravintolat ovat heti ulottuvillasi. Iltalenkit merellisessä miljöössä on pelkästään lisäbonus tähän asuntoon.

Sisään tultaessa avautuu eteisen jälkeen olohuone isolla ikkunalla. Keittiön vieressä on huone, joka nykyisellä asukkaalla toimii myöskin makuuhuoneena, sopii loistavasti ruokailuhuoneeksi. Keittiö on kompakti ja sopiva kaksion tarpeisiin. Keittiön saa toimivammaksi päivittämällä sen nykytrendeihin sopivaksi. Iso lasitettu parveke tarjoaa lisätilaa lähes ympärivuotisesti.

Kylpyhuoneessa on kaikki tarpeelliset toiminnot mutkattomasti hyvässä järjestyksessä. Suihkukaapin vieressä on paikka pesukoneelle.

Säilytystilaa on olohuoneen, makuuhuone/ruokailuhuoneen ja eteisen kiintokaapeissa.

Asunto myydään vuokrattuna. Vuokra kuukaudessa 480 e + sähkö ja vesi.

Lisätiedot ja esittelyt:

Cia Rusi
cia.rusi@aktialkv.fi
p. 040 300 2306
IG: @Cia Rusi-Aktia LKV
FB: Cia Rusi-Aktia LKV

Harkitsetko asuntosi myymistä? Pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille. Kiinteistönvälitystä monen vuoden kokemuksella.

Grunduppgifter

Typ
höghus
Form av ägande
oma
Skuldfritt pris
144 000,00 €
Försäljningspris
113 042,47 €
Pris per kvadrat
4 114,29 €
Byggnadsår
1967
Beskrivning av objektet
1h+ruokailutila+keittokomero+kph/wc+lasitettu parveke
Lokaler och utrustning
kabel-tv, balkong, hiss, konditionsgranskning har inte utförts, fuktmätning har inte utförts
Volym
yksiö
Yta
35 m²
Yta i andra lokaler
0 m²
Yta totalt
35 m²
Våning
3
Allmänt skick
tillfredsställande
Energiklass
D2018

Kostnader

Bolagsvederlag
371,00 €
Skötselvederlag
118,30 €
Finansieringsvederlag
252,70 €
Vattenavgift
22,00 €
Övriga avgifter
Tornitaloissa kiinteä vesimaksu 22e/hlö/kk+sähkö laskutetaan taloyhtiön toimesta 3kk välein (kulutus+perusmaksu, mahdollinen varainsiirtovero 2 % velattomasta kauppahinnasta. Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista.

Tomt och planläggning

Tomtens areal
19 339 m²
Tomt
oma

Objektets beskrivning

Tomtens areal
19 339 m²
Tomt
oma
Annat
kabel-tv, balkong, hiss, konditionsgranskning har inte utförts, fuktmätning har inte utförts

Material, utrustning och uppvärming

Byggmaterial
betoni
Taktyp
Pulpettikatto
Taktäckning
bitumikermi
Värmesystem
kaukolämpö

Bostadsbolag

Bostadsbolag
Asunto Oy Linnanrinne
Disponent
Varsinais-Suomen Isännöntitalo Oy Maariankatu 4 C, 20100 Turku Isännöitsijä: Antti-Ville Heikkilä 020 722 9965 antti-ville.heikkila@isannointitalo.fi
Ansvar för fastighetsskötsel
huoltoyhtiö
Genomförda renoveringar i bostadsbolaget
2020-2022: julkisivujen, ikkunoiden ja ovien uusiminen sekä parvekkeiden kunnostaminen ja uusiminen. Sisäänkäyntien korjaaminen esteettömäksi ja sisäänkäyntikatosten pidentäminen. Vesikaton uusiminen ja ullakkoparvekkeiden kattaminen. IV-koneiden uusiminen ja varustaminen LTO-järjestelmällä, salaojituksen uusinta, A-B talon piipun purku. 2019: julkisivuhankkeen suunnittelu, kaavakehityshanke ja yksi kylmäkellari valmistui. 2018: valmisteltiin julkisivujen peruskorjausta ja aloitettiin kylmäkellarien uusimisia. 2016: kunnostettiin ulkoalueita sekä ulkoaluerakenteita, uusittiin hissihälytysten siirrot ja lisättiin turvavalvontaa, valaistuksia parannettiin. 2015: uusittiin rakennusten sisäänkäyntipalo-ovet, jatkettiin piha-alueiden kunnostusta, uudistettiin valvonta- ja turvajärjestelmiä, korjattiin betonirakenteita. 2013-2014: jatkettiin kylmiöiden uusimista. 2012: tontin hoitosuunnitelmaa jatkettiin puustoa hoitamalla ja rakenteilla. Laadittiin pelastuslain mukainen pelastussuunnitelma. 2011: valaistuksien kokonaisuudistus sekä poistoilmajärjestelmän päivityshuolto. 2008-2010: linjastosaneeraus täydellisenä peruskorjauksena uusien sisältäen kaikki tonttijohdot, viemärit, käyttövesijohdot, sähkökaapeloinnit, antenni- ja tietoliikennekaapeloinnit, uusien normien mukaisesti märkätilat kalusteineen, porrastilojen pinnat ja valaistus uusittiin, saunaosastot uusittiin, yleisiä tiloja korjattiin, poistoilmajärjestelmä nuohottiin ja kunnostettiin, kattoparvekkeet vesieristettiin uudelleen, autonpesutalli kunnostettiin, yhtiön yleisvalaistus uusittiin sekä tehtiin merkittävä määrä pieniä kunnostuksia yhtiössä.
Planerade renoveringar i bostadsbolaget
Asunto-osakeyhtiön hallituksen laatiman kunnossapitotarveselvityksen mukaan seuraavien viiden vuoden aikana: Tornitalojen pihakannen ja piharakenteiden kunnostus ja pihaportaiden saneeraus, tornitalojen porrashuoneet ja saunat, tornitalojen pääsähkökeskuksien uusinta ja sähköautojen latausinfra. 7.12.2022 yhtiökokouksessa päätettiin tornitalojen patteriverkoston tasapainotus & säätötyöstä, jonka yhteydessä myös huoneistokohtaisia patteriventtiilejä ja termostaatteja uusitaan. Kustannusarvio 290 000 € kokonaisurakasta. 15.6.-9.8.2022 kevätyhtiökokouksessa päätettiin valtuuttaa hallitus muuttamaan päiväkotitilojen käyttötarkoitus ja myymään osakehuoneisto. Sekä tekemään tarvittavat yhtiöjärjestysmuutokset siihen liittyen. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet edistää uudelleen kaavakehityshankkeen etenemistä Turun kaupungin päätöksenteossa, sekä päätettiin valtuuttaa hallitus lohkomaan ja myymään osa As Oy Linnanrinteen tontista tähän tarkoitukseen sekä solmimaan hankesopimuksen tarjouskilpailutuksen perusteella valikoituneen ja As Oy Linnanrinteen kokonaisedun kannalta parhaan tarjouksen tehneen rakennusliikkeen kanssa harkintansa mukaan. Osaa kylmäkellareista on esitetty poistettavaksi, loput on tarkoitus jättää vuokrattavaksi 5 €/kk hintaan.
Tomt
oma

Kök

Väggmaterial
maalattu
Golvmaterial
parketti
Utrustning
kiinteät valaisimet
Öppen spis
keraaminen
Kylskåp
jääkaappi/pakastin

Badrum

Väggmaterial
kaakeli
Golvmaterial
laatta
Utrustning
suihkukaappi pesukoneliitäntä wc-istuin suihku peili kiinteät valaisimet

Vardagsrum

Väggmaterial
tapetti
Golvmaterial
parketti

Övriga utrymmen

Övriga utrymmen
Ruokailutila

Kontakta mäklaren

Dela sidan

Fortsätt utforska