Varkkavuorenkatu 30

4h,k,kph,las.p

Storlek

90,5 m²

Försäljningspris

128 709,07 €

Skuldfritt pris

129 000,00 €

Område

20320 Turku

Typ

höghus

Våning

5 / 8

Valoisa, ajaton ja tyylikäs koti, joka ihastuttaa monin eri tavoin. Viidennen kerroksen läpitalon asunto, jossa poikkeuksellisen suojaisat ja uskomattoman kauniit näkymät ikkunoista.

Tämän kodin pinnat ovat vaaleat ja tyylikkäät. Olohuone on suuri ja kaunis. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Asunnossa on kaksi varsinaista makuuhuonetta, sekä kolmas huone, joka on muunnettu ruokailutilaksi. Sen saa helposti palautettua kolmanneksi makuuhuoneeksi tarpeen tullen.

Keittiö on sekä tyylikäs, että käytännöllinen. Samoin kylpyhuone, joka on remontoitu ja remontin yhteydessä erillinen wc on yhdistetty kylpyhuoneeseen. Kerrassaan fiksu ratkaisu, jolla on mahdollistettu mm. paremmat tilat pyykinpesulle.

Taloyhtiö on yhtiökokouksessa 25.4.2022 päättänyt aiemmin päätetyn max.6,3 miljoonan lainan lisäksi lisälainasta 2,7 miljoonaa, yht. 9 miljoonaa. Tällä rahoitetaan taloyhtiön linjasaneerauksen sukituksella, julkisivusaneerauksen, Nolla€ optinoinnin sekä maalämmön asentamisen taloyhtiöön. Samalla huoneistoista uusitaan sähköjä, parannetaan ilmanvaihtoa, uusitaan vesikalusteita jne. Julkisivusaneerauksen yhteydessä uusitaan ikkunat ja parvekeovet, sisäänkäyntikatokset, salaojat ja sadevesijärjestelmät.

Alustavan kokonaisaikataulun mukaan linjasaneeraus- ja maalämpötyöt aloitetaan syksyllä 2022 ja urakat ovat kokonaan valmiina vuoden 2024 kevään aikana. Ja sen jälkeen onkin vuosikausia huoletonta asumista tiedossa, kun kaikki isot remontit on tehty ja energiaremontin ansiosta myös taloyhtiön lämmityskustannukset tippuu.

Suuntaa antama arviolaskelma näyttää tämän asunnon osalta tältä:

Kokonaislainaosuus 130 916,98€/ rahoitusvastike 500,76€/kk. Hankkeen aikana lainasta maksetaan korkoja ja koron maksua varten kerätään pääomavastiketta 1.1.2023 alkaen, arviolta 0,71€/m2/kk= 64,26€/kk. Lainan takaisin maksamiseen liittyvät asiat tarkentuvat hankkeen valmistuessa. Lainaosuuksia ei ole vahvistettu. Aikatauluja ei olla myöskään vahvistettu, eikä asuntokohtaisista aikatauluista ole vielä mitään tietoa.

Samanlainen hanke on käytännössä koko Hepokullan alueella. Nyt on siis sinulla tuhannen taalan paikka ostaa kohtuuhintainen ja upea koti alueelta, joka valmistuneen hankkeen jälkeen tulee olemaan entistä ehompi ja halutumpi. Siispä tervetuloa asuntoesittelyyn. Voit myös varata sinulle sopivan ajan näytölle. Annan mielelläni myös lisätietoja niin asunnosta, taloyhtiöstä, kuin saneerauksista.

Ystävällisin terveisin kiinteistönvälittäjä Terhi Nkwoemeka, P.040 300 2312/ terhi.nkwoemeka@aktialkv.fi

Grunduppgifter

Typ
höghus
Form av ägande
oma
Skuldfritt pris
129 000,00 €
Försäljningspris
128 709,07 €
Pris per kvadrat
1 425,41 €
Byggnadsår
1970
Beskrivning av objektet
4h,k,kph,las.p
Lokaler och utrustning
balkong, hiss
Volym
4 h
Yta
90,5 m²
Yta i andra lokaler
0 m²
Yta totalt
90,5 m²
Våning
5
Allmänt skick
bra
Energiklass
F2013

Kostnader

Bolagsvederlag
472,42 €
Skötselvederlag
460,65 €
Finansieringsvederlag
11,77 €
Övriga avgifter
Hoitovastike sisältää sähkön ja laajakaistamaksun. Myös vesi kuuluu tällä hetkellä vastikkeeseen.

Tomt och planläggning

Tomtens areal
10 976,3 m²
Tomt
oma

Objektets beskrivning

Tomtens areal
10 976,3 m²
Tomt
oma
Annat
balkong, hiss

Material, utrustning och uppvärming

Byggmaterial
betoni
Taktyp
harja/huopa
Värmesystem
kaukolämpö

Bostadsbolag

Bostadsbolag
Asunto-Oy Varkkakulma
Disponent
Hepokullan Lämpö Oy, Jahtilähteenkatu 6, 20320 Turku. P. 02 276 7550. Isännöitsijä Kalle Lindfors.
Ansvar för fastighetsskötsel
huoltoyhtiö
Genomförda renoveringar i bostadsbolaget
LV-alajakokeskus uusittu ja huoneistojen ikkunat uusittu lukuun ottamatta parvekkeilla olevia ja vaatehuoneen ikkunoita -94, autotalon julkisivuelementtien saumaukset ja maalaus -02, A- talon julkisivujen saumaukset, betonikorjaukset ja maalaus -03, patteriverkoston säätö ja tasapainotus sekä termostaattipatteriventtiilit asennettu ja C-talon sauna uusittu -04, A-ja B-talon sauna uusittu -06 ja -07, porrashuoneiden ikkunat ja ulko-ovet uusittu -10, hissit uusittu ja pihalle tehty 8 uutta parkkipaikkaa -11, vesikattojen uusiminen, porrasvalojen uusiminen ja LV-rakennusautomaation päivittäminen -13, ilmanvaihtolaitteiden uusiminen -14, kaikkien ovien lukituksen uusiminen ja piha-asfaltoinnin uusiminen -15, sadevesikaivot katoilta tuleville vesille -16, pihavalaisimien lisäystyöt ja muutokset led-valaisimiksi, automaattiset ulko-ovien avausmekanismit ja asfaltoinnin korjaustoimet
Planerade renoveringar i bostadsbolaget
Alueen taloyhtiöt ovat perustaneet rakennustoimikunnan, joka kilpailuttaa hankesuunnittelun ja aloittaa kaavamuutoksen selvittämisen. Hanke on nimeltään Hepokulta 2040 ja ensimmäisessä vaiheessa selvitetään energiaratkaisut ja rahoitus, sekä kaavoitushanke.
Tomt
oma

Kök

Väggmaterial
kaakeli maalattu
Golvmaterial
laminaatti
Utrustning
liesituuletin astianpesukone
Öppen spis
keraaminen
Kylskåp
jääkaappi/pakastin

Badrum

Väggmaterial
kaakeli
Golvmaterial
laatta
Utrustning
pesukoneliitäntä wc-istuin suihku peili

Vardagsrum

Väggmaterial
tapetti
Golvmaterial
laminaatti

Sovrum

Antal
3
Golvmaterial
laminaatti

Övriga utrymmen

Övriga utrymmen
Eteinen

Service och trafikförbindelser

Tjänster
K-kauppa n. 250 m, Impivaaran jää- ja uimahalli n. 1 km, Fitness 24/7- kuntosali ja baari K-kaupan vieressä. Turun kauppatorille n. 3,2 km.
Dagvård
Hepokullan päivähoitoyksikkö n 700 m.
Skola
Hepokullan koulu n. 600 m, Rieskalähteen yläkoulu n. 1 km.
Trafikförbindelser
Hyvät liikenneyhteydet Fölillä.

Kontakta mäklaren

Dela sidan

Fortsätt utforska