Humalistonkatu 15 a

1h+kk+kph

Storlek

26,5 m²

Försäljningspris

111 843,66 €

Skuldfritt pris

115 000,00 €

Område

20100 Turku

Typ

höghus

Våning

3 / 6

Koti sinulle, joka nautit arvotalon historiallisesta tunnelmasta.

Auralinna, upean jugend kivitalon julkisivu ei jätä kylmäksi ketään. Sen komeat ulko-ovet ja sen kauneus ja arvokkuus yltävät ulkoa porraskäytävän kautta aina sisätiloihin asti.

Kolme metriä korkeat huoneet, syvät ikkunalaudat, valurautapatterit, kauniit väliovet ja olohuoneen kaareva muoto seinässä, huokailevat arvokasta mutta kotoisaa tunnelmaa. Ikkunat sijoittuvat viehättävän sisäpihan suuntaan, jossa suuri vaahtera tarjoilee pian yltäkylläistä väriloistoaan. Keittokomero on kompakti ja toimiva. Kylpyhuone on juuri remontoitu tämän päivän tarpeisiin sopivaksi linjasaneerauksen yhteydessä.

Sijainti ydinkeskustassa on huippu ja näin ollen olet keskellä palveluja. Rautatieasema sekä linja-autoasema ovat myös lähietäisyydellä.

Varaa oma esittelyaikasi tai tervetuloa yleisnäytölle!

Minna Lehto, p. 040 3002303

Grunduppgifter

Typ
höghus
Form av ägande
oma
Skuldfritt pris
115 000,00 €
Försäljningspris
111 843,66 €
Pris per kvadrat
4 339,62 €
Byggnadsår
1912
Beskrivning av objektet
1h+kk+kph
Lokaler och utrustning
kabel-tv, hiss
Volym
yksiö
Yta
26,5 m²
Yta i andra lokaler
0 m²
Yta totalt
26,5 m²
Våning
3
Allmänt skick
tillfredsställande
Energiklass
G2013

Kostnader

Bolagsvederlag
150,80 €
Skötselvederlag
114,40 €
Finansieringsvederlag
36,40 €
Övriga avgifter
Vesivastike tällä hetkellä 30 €/hlö/kk. Linjasaneerauksen valmistuttua vesimittarit otetaan käyttöön, näillä näkymin vuodenvaihteessa ja sen jälkeen kulutus mittarien mukaan. Sähkö kulutuksen mukaan. Taloyhtiössä on käynnissä KVR-muotoinen linjasaneeraushanke, jonka yhtiökokouksen vahvistama hankkeen kustannusarvio eli enimmäisrahoitusmäärä on 4.800.000 €, jolloin myytävän asunnon osuus remontista on arvion mukaan 30.830,02 €. Laina konvertoidaan pääomavastikelainaksi hankkeen valmistuttua aikaisintaan vuoden 2024 alussa. Laina-aika 25 v, korko 6 kk eur+0,44 %. Mahdolliset kuukausittain perittävät rahoitusvastikkeet tuloutetaan. Tulevasta yhtiölainaosuudesta vastaa ostaja. Varainsiirtovero 2 % kauppahinnasta kauppojen yhteydessä, ei koske ensiasunnon ostajia.

Tomt och planläggning

Tomtens areal
2 171 m²
Tomt
oma

Objektets beskrivning

Tomtens areal
2 171 m²
Tomt
oma
Annat
kabel-tv, hiss

Material, utrustning och uppvärming

Byggmaterial
kivi
Taktyp
harjakatto
Taktäckning
pelti
Värmesystem
kaukolämpö

Bostadsbolag

Bostadsbolag
Asunto-osakeyhtiö Auralinna
Disponent
Varsinais-Suomen Isännöintitalo Oy Esko Lämsä, p. 0207229970
Ansvar för fastighetsskötsel
huoltoyhtiö
Genomförda renoveringar i bostadsbolaget
2022-2024 linjasaneerauksen toteutus. Kokonaisuudessa saneerataan: viemärit ja käyttövesiputket uusitaan, huoneistokohtaiset vesimittarit asennetaan, vesikalusteet uusitaan, kylpyhuoneiden vesieristeet ja pinnoitteet uusitaan, lattialämmitys asennetaan, pyyhekuivaimet ja erinäisiä muita peruskalusteita kylpyhuoneisiin, sähköjärjestelmä uusitaan huoneistokeskuksiin saakka + kylpyhuoneet ja keittiöt sähköjärjestelmän parannuksia, huoneistoihin yleiskaapelointi (laajakaistayhteysmahdollisuus), asuntojen ulko-ovet uusitaan, porraskäytävätilat kunnostetaan urakan päätteeksi, yleisten tilojen valaistusta uusitaan vanhaa kunnioittaen, sähkökäyttöisten ajoneuvojen latausjärjestelmä asennetaan autopaikoille, yhteiskäytössä olevia tiloja saneerataan tarpeellisilta osin, sadevesien ohjautumista ja salaojia uusitaan, kattoturvatuotteitta asennetaan ja A-portaan lasikattojärjestelmä korjataan, huoneistojen korvausilmakanavia ja -venttiileitä kunnostetaan, poistoilmahormi- ja takkahormijärjestelmä kunnostetaan vielä määrittelemättömässä laajuudessa. 2021 linjasaneerauksen hankesuunnittelu, kaide B-portaan sisäänkäynnin yhteyteen lisätty 2019 taloyhtiölaajakaista (Telia) 2018 pihatalon julkisivukorjaus, liiketilojen ikkunat ja ovet+porraskäytävien ovet uusittu/entisöity, piharakennuksen korjaus, lukitusjärjestelmä uusittu (iLoq) 2017 asbestipurkuja kellaritiloissa 2016 tonttiviemäriliittymä uusittu / erotus Asunto Oy Humalistonkulmasta 2014 huoneistokierros, yhtiön vastuulla olevia järjestelmiä kartoitettu, energiatodistus laadittu 2013 ränni- ja syöksylämmitykset uusittu, kattokorjauksia, asbestipurkuja kellaritiloissa, lämmitysjärjestelmän tasapainotus ja säätö, sekä korjaus- ja muutostyöt (venttiilit) 2012 100-vuotis historiikki laadittu 2011-12 talopesula perustettu 2010 kadunpuoleisen julkisivun yhtenäistämishanke 2009 tuuletusparvekkeiden kunnostus, F/G -portaiden aulojen seiniä maalattu 2008 A/B -portaan aulojen seiniä maalattu, patteriventtiilien huoltoa suoritettu 2006 pihan puolen julkisivukorjaukset, A/B-talo, pihatalon takaseinän kunnostus, ikkunoita uusittu 2004 selvitys perustusrakenteiden olosuhteista- korjauksille ei tarvetta 2001 kadunpuolen julkisivukorjaus, A-talo ym vanhempaa saneerauksia, jotka selviävät PTS:stä
Planerade renoveringar i bostadsbolaget
PTS:n mukaan tulevia korjaustarpeita: 2023-2024 hulevesisuunnittelu ja hulevesien poisjohtaminen, energiatodistuksen päivitys 2027 + kattokorjauksia, hissien uusiminen, aurinkopaneeliselvitys, jätekatoksen rakentaminen
Tomt
oma

Kök

Väggmaterial
maalattu
Golvmaterial
muovi
Öppen spis
sähköliesi
Kylskåp
jääkaappi/pakastin

Badrum

Väggmaterial
kaakeli
Golvmaterial
laatta
Utrustning
pesukoneliitäntä lattialämmitys wc-istuin suihku

Vardagsrum

Väggmaterial
maalattu
Golvmaterial
muovi

Kontakta mäklaren

Dela sidan

Fortsätt utforska