Linnankatu 53

2 mh, avok, oh, kph/wc, lasp

Storlek

69 m²

Försäljningspris

278 881,92 €

Skuldfritt pris

339 000,00 €

Område

20100 Turku

Typ

höghus

Våning

10 / 12

Kymmenes kerros takaa huikeat näkymät alas Aurajoelle ja sen ympäristöön. Näkymien lisäksi tämä ilmeeltään vaalea kolmio hurmaa varmasti jokaisen miellyttävällä tunnelmallaan.

Porraskäytävästä oven takaa avautuu tilava eteinen, johon liukuovikaapiston peiliovet tuovat lisää valoa ja avaruuden tuntua. Suoraan edessä on toinen kodin makuuhuoneista, jossa säilytystilaa on liukuovikaapistossa.

Huoneisto kauttaaltaan saneerattu 2020-2021.

Kodin sydän on keittiö ja olohuone. Keittiö on osittain avoin olohuoneeseen, jolloin tilat yhdistyvät toimivasti. Valkoiseen keittiöön tuo ryhtiä harmaa taso ja kiiltävä musta tausta luo miellyttävän hieman dramaattisen vivahteen. Ruokapöytä on toteutettu hauskasti jatkamalla työtasoa kiinteästi pöydäksi keittiön ja olohuoneen väliin.

Valaistus olohuoneessa on toteutettu miellyttävän epäsuorasti, sillä katon rajassa kulkee listan takana valo tuoden juuri sopivaa tunnelmaa nyt nopeasti pimeneviin iltoihin.

Toisesta makuuhuoneesta aukeaa kauniit lasiruutuiset pariovet olohuoneeseen. Tässäkin huoneessa tarpeellista säilytystilaa on liukuovien takana.

Ajattomin valkoisin laatoin tehty kylpyhuone on toimiva ja selkeä.

Pitkä lasitettu parveke tarjoaa niin näkymät kuin miellyttävän tilan lämpimiin aikoihin. Parvekkeella kelpaa viettää aikaa, vaikka vieraiden kanssa samalla ihaillen Aurajoessa ohi lipuvia laivoja.

Lisätiedot ja esittelyt:

Johanna Pulkkinen
p. 040 3002 305 tai
johanna.pulkkinen@aktialkv.fi

Harkitsetko asuntosi myymistä? Pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille. Kiinteistönvälitystä monen vuoden kokemuksella.

Grunduppgifter

Typ
höghus
Form av ägande
oma
Skuldfritt pris
339 000,00 €
Försäljningspris
278 881,92 €
Pris per kvadrat
4 913,04 €
Byggnadsår
1967
Beskrivning av objektet
2 mh, avok, oh, kph/wc, lasp
Lokaler och utrustning
kabel-tv, balkong, hiss, konditionsgranskning har inte utförts, fuktmätning har inte utförts
Volym
kolmio
Yta
69 m²
Yta i andra lokaler
0 m²
Yta totalt
69 m²
Våning
10
Allmänt skick
bra
Energiklass
D2018

Kostnader

Skötselvederlag
233,22 €
Finansieringsvederlag
498,18 €
Bolagsvederlag tot.
731,40 €
Vattenavgift
22,00 €
Övriga avgifter
Hoitovastike on A tornit A vastike 117,30 €/kk + hoitovastike B tornit B vastike 115,92 (Tornitaloissa kiinteä vesimaksu 22e/hlö/kk+sähkö laskutetaan taloyhtiön toimesta 3kk välein (233,22 €/kk) , mahdollinen varainsiirtovero 2 % velattomasta kauppahinnasta. Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista.

Tomt och planläggning

Tomtens areal
19 339 m²
Tomt
oma

Objektets beskrivning

Tomtens areal
19 339 m²
Tomt
oma
Annat
kabel-tv, balkong, hiss, konditionsgranskning har inte utförts, fuktmätning har inte utförts

Material, utrustning och uppvärming

Byggmaterial
betoni
Taktyp
Pulpettikatto
Taktäckning
bitumikermi
Värmesystem
kaukolämpö

Bostadsbolag

Bostadsbolag
Asunto Oy Linnanrinne
Disponent
Varsinais-Suomen Isännöntitalo Oy Maariankatu 4 C, 20100 Turku Isännöitsijä: Antti-Ville Heikkilä 020 722 9965 antti-ville.heikkila@isannointitalo.fi
Ansvar för fastighetsskötsel
huoltoyhtiö
Genomförda renoveringar i bostadsbolaget
2020-2022: julkisivujen, ikkunoiden ja ovien uusiminen sekä parvekkeiden kunnostaminen ja uusiminen. Sisäänkäyntien korjaaminen esteettömäksi ja sisäänkäyntikatosten pidentäminen. Vesikaton uusiminen ja ullakkoparvekkeiden kattaminen. IV-koneiden uusiminen ja varustaminen LTO-järjestelmällä, salaojituksen uusinta, A-B talon piipun purku. 2019: julkisivuhankkeen suunnittelu, kaavakehityshanke ja yksi kylmäkellari valmistui. 2018: valmisteltiin julkisivujen peruskorjausta ja aloitettiin kylmäkellarien uusimisia. 2016: kunnostettiin ulkoalueita sekä ulkoaluerakenteita, uusittiin hissihälytysten siirrot ja lisättiin turvavalvontaa, valaistuksia parannettiin. 2015: uusittiin rakennusten sisäänkäyntipalo-ovet, jatkettiin piha-alueiden kunnostusta, uudistettiin valvonta- ja turvajärjestelmiä, korjattiin betonirakenteita. 2013-2014: jatkettiin kylmiöiden uusimista. 2012: tontin hoitosuunnitelmaa jatkettiin puustoa hoitamalla ja rakenteilla. Laadittiin pelastuslain mukainen pelastussuunnitelma. 2011: valaistuksien kokonaisuudistus sekä poistoilmajärjestelmän päivityshuolto. 2008-2010: linjastosaneeraus täydellisenä peruskorjauksena uusien sisältäen kaikki tonttijohdot, viemärit, käyttövesijohdot, sähkökaapeloinnit, antenni- ja tietoliikennekaapeloinnit, uusien normien mukaisesti märkätilat kalusteineen, porrastilojen pinnat ja valaistus uusittiin, saunaosastot uusittiin, yleisiä tiloja korjattiin, poistoilmajärjestelmä nuohottiin ja kunnostettiin, kattoparvekkeet vesieristettiin uudelleen, autonpesutalli kunnostettiin, yhtiön yleisvalaistus uusittiin sekä tehtiin merkittävä määrä pieniä kunnostuksia yhtiössä.
Planerade renoveringar i bostadsbolaget
Asunto-osakeyhtiön hallituksen laatiman kunnossapitotarveselvityksen mukaan seuraavien viiden vuoden aikana: Tornitalojen pihakannen ja piharakenteiden kunnostus ja pihaportaiden saneeraus, tornitalojen porrashuoneet ja saunat, tornitalojen pääsähkökeskuksien uusinta ja sähköautojen latausinfra. 7.12.2022 yhtiökokouksessa päätettiin tornitalojen patteriverkoston tasapainotus & säätötyöstä, jonka yhteydessä myös huoneistokohtaisia patteriventtiilejä ja termostaatteja uusitaan. Kustannusarvio 290 000 € kokonaisurakasta. 15.6.-9.8.2022 kevätyhtiökokouksessa päätettiin valtuuttaa hallitus muuttamaan päiväkotitilojen käyttötarkoitus ja myymään osakehuoneisto. Sekä tekemään tarvittavat yhtiöjärjestysmuutokset siihen liittyen. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet edistää uudelleen kaavakehityshankkeen etenemistä Turun kaupungin päätöksenteossa, sekä päätettiin valtuuttaa hallitus lohkomaan ja myymään osa As Oy Linnanrinteen tontista tähän tarkoitukseen sekä solmimaan hankesopimuksen tarjouskilpailutuksen perusteella valikoituneen ja As Oy Linnanrinteen kokonaisedun kannalta parhaan tarjouksen tehneen rakennusliikkeen kanssa harkintansa mukaan. Osaa kylmäkellareista on esitetty poistettavaksi, loput on tarkoitus jättää vuokrattavaksi 5 €/kk hintaan.
Tomt
oma

Kök

Väggmaterial
maalattu muu
Golvmaterial
laminaatti
Utrustning
liesituuletin mikroaaltouuni astianpesukone kiinteät valaisimet
Öppen spis
integroitu induktio erillisuuni
Kylskåp
jääkaappi/pakastin

Badrum

Väggmaterial
kaakeli
Golvmaterial
laatta
Utrustning
suihkukaappi pesukoneliitäntä wc-istuin suihku peili kiinteät valaisimet asennettuja erikoisvarusteita

Vardagsrum

Väggmaterial
maalattu
Golvmaterial
laminaatti

Sovrum

Antal
2
Golvmaterial
laminaatti

Övriga utrymmen

Övriga utrymmen
Ruokailutila

Kontakta mäklaren

Dela sidan

Fortsätt utforska