Reelinkikatu 6

3-4h + k + s

Storlek

100,5 m²

Hyra

1 950,00 €

Område

20810 Turku

Typ

höghus

Våning

16 / 17

Airiston tähti, meren vieressä sijaitseva Turun korkein talo tarjoaa huikeat ja kauaskantoiset näkymät, joissa mieli katse ja lepäävät. Täällä ihailet taivaan väriloistot aitiopaikalta ja kauniit sävyt värittävät myös itse kodin tunnelman. Toimivuus kodikkuus ja kauneus ovat läsnä tässä viihtyisässä kodissa, joka on laatutietoisen asukkaan valinta.

Keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat saumattomasti yhteen toimivat, avarat ja valoisat. Molemmat makuuhuoneet ovat vieretysten ja niitä vastapäätä on vaatehuone ja kylpyhuone, jonka jatkona on sauna.

Lasitettu parveke jatkaa lämpiminä aikoina kodin tiloja entisestään. Suuri parveke sijoittuukin meren suuntaan ja sinne pääset sekä olohuoneesta että toisesta makuuhuoneesta.

Airistos stjärna, Åbos högsta hus med bostadslägenheter, som ligger intill havet, med vidsträckt utsikt. Här kan du beundra himlens färger, och de vackra nyanserna kommer också att färga hemmets atmosfärger.

Köket, mat- och vardagsrummet är sammankopplade i varandra och är rymliga samt ljusa. Båda sovrummen ligger intill varandra och mittemot dem finns en klädkammare och ett badrum, följt av en bastu.

Den stora balkongen ligger i riktning mot havet och kan nås från både vardagsrummet och det andra sovrummet. Balkongen är inglasad.

Lisätiedot/ för mera information:
Frida Mattsson
Frida.mattsson@aktialkv.fi

Grunduppgifter

Typ
höghus
Hyra
1 950,00 €
Byggnadsår
2001
Beskrivning av objektet
3-4h + k + s
Lokaler och utrustning
egen bastu, kabel-tv, balkong, hiss
Volym
kolmio
Yta
100,5 m²
Yta totalt
100,5 m²
Våning
16
Allmänt skick
bra
Energiklass
C2018

Kostnader

Övriga avgifter
Vesimaksuennakko 18€/hlö/kk Sähkö kulutuksen mukaan (energialaitos laskuttaa)

Objektets beskrivning

Annat
egen bastu, kabel-tv, balkong, hiss

Material, utrustning och uppvärming

Byggmaterial
betoni
Taktyp
pulpetti
Taktäckning
huopa
Värmesystem
kaukolämpö

Bostadsbolag

Bostadsbolag
As Oy Turun Airistontähti
Disponent
Mesaani-Kiinteistöt Oy Joni Salmi joni.salmi@mesaani.fi 02-2111400 Jalustinkatu 3, 20880 Turku
Ansvar för fastighetsskötsel
huoltoyhtiö
Genomförda renoveringar i bostadsbolaget
2022 ilmanvaihdon puhdistus ja säätö, autohallin elementtisaumojen uusiminen, piha/autokannen korjauksia, datakaappien päivitys/muutos. 2021 kadunpuoleisen piha-alueen saneerauskorjaus, asfalttikorjauksia, huoneistokohtaisten palovaroittimien tarkastus ja korjaus tai uusiminen, 2020 parvekelasien huolto, lämmönsiirtimien ja LVIS-automaation uusiminen, yläpihan pihakannen pihasuunnitelma, hissikorjauksia, 2019 autohallin valaistuksen uusiminen, sähköautojen latausinfran kartoitus (Turku- Energia), pihakannelle johtavan välikäytävän vesi ja lämpöeristyksen uusiminen, 2018 julkisivuelementtien saumaus, 2017 lämmitysjärjestelmän säätö (Tekno-innovaatio), 2015 peruskuntoarvion laatiminen, 2014autohallin valvontakamerajärjestelmän uusiminen, 2012 ilmanvaihdon nuohous ja säätö, lukituksen uusiminen Abloy Sento-järjestelmän (NCC Oy:n toimesta ja kustannuksella), 2011 vesimittareiden uusiminen, lukot uusittu (NCC:n takuutyö), 2010 vuosina 2002-2009 NCC Oy "takuu"korjauksia, 2001 rakennukset valmistuivat.
Planerade renoveringar i bostadsbolaget
Taloyhtiön hallitus on 30.5.2022 päättänyt käynnistää kylpyhuoneiden saneerauksen hankesuunnittelun vuoden 2022 aikana. 2023 sähköautojen latausinfran rakentaminen ja peruskuntoarvio, 2024 ulkoseinien ja julkisivujen puhdistus, 2025 lukituksen uusiminen (äly), kylpyhuoneiden saneeraus (ei putket/viemärit), vesikaton uusiminen, 2026 hissien peruskorjaus ja saneeraus. Tilanne 03/2023.

Kök

Väggmaterial
kaakeli maalattu
Golvmaterial
parketti
Utrustning
liesituuletin astianpesukone
Öppen spis
keraaminen keittolevy erillisuuni
Kylskåp
jääkaappi/pakastin

Badrum

Väggmaterial
kaakeli
Golvmaterial
laatta
Utrustning
suihkuseinä wc-istuin suihku peili

WC

Väggmaterial
kaakeli
Golvmaterial
laatta

Vardagsrum

Väggmaterial
maalattu tapetti
Golvmaterial
parketti

Sovrum

Golvmaterial
parketti

Övriga utrymmen

Övriga utrymmen
Vaatehuone

Service och trafikförbindelser

Tjänster
S-market Majakkaranta, Lidl

Kontakta mäklaren

Dela sidan

Fortsätt utforska