Siestankuja 24

3h, avok, kph, wc, s, terassipiha

Storlek

83 m²

Försäljningspris

311 035,60 €

Skuldfritt pris

334 000,00 €

Område

02710 Espoo

Typ

parhus

Våning

1 / 1

Valoisa, yhdessä tasossa oleva paritalokoti joka sijaitsee rauhallisen taloyhtiön kulmassa. Asunto käsittää avaran olohuoneen avokeittiöllä, kaksi makuuhuonetta, kylpyhuoneen omalla saunalla sekä erillisen wc:n. Olohuoneessa ja keittiössä isot ikkunat vehrein näkymin ja käynti pihalle. Oma ilmalämpöpumppu (hankittu -21) viilentää asuntoa mukavasti lämpiminä kesäpäivinä. Piha on lounaan suuntaan ja se on hyvin suojaisa joka puolelta. Täydellinen lisätila kesällä, voit istuttaa istutuksia ja nauttia aamukahvit omalla pihalla.

Hyvin hoidettu taloyhtiö. Sijainti on erittäin rauhallinen päättyvän tien varressa. Huoneiston hallintaan kuuluu oma autopaikka. Kauniaisten kaikki palvelut sekä juna-asema noin 2 km päässä. Espoon Viherlaakson palvelut myös noin 2 km päässä. Luonto ja monipuoliset liikunta- ja urheilumahdollisuudet käden ulottuvilla.

Tiedustelut ja esittelyt: Charlotta Ahlström 0400453557

Grunduppgifter

Typ
parhus
Form av ägande
oma
Skuldfritt pris
334 000,00 €
Försäljningspris
311 035,60 €
Pris per kvadrat
4 024,10 €
Byggnadsår
1984
Beskrivning av objektet
3h, avok, kph, wc, s, terassipiha
Lokaler och utrustning
egen bastu
Volym
kolmio
Yta
83 m²
Yta i andra lokaler
0 m²
Yta totalt
83 m²
Våning
1
Allmänt skick
bra
Energiklass
E2018

Kostnader

Bolagsvederlag
210,00 €
Skötselvederlag
210,00 €
Övriga avgifter
Rahoitusvastiketta on peritty seuraavasti: Ilmanvaihtosaneeraus ym. laina 2 x 152€/ v. 2023 Yhteiskäyttökellarin modernisointi 4 x 166€/ v. 2023 Hallituksella on valtuutus kerätä tarvittaessa enintään kahden kuukauden ylimääräiset vastikkeet.

Tomt och planläggning

Tomtens areal
2 756 m²
Tomt
oma

Objektets beskrivning

Tomtens areal
2 756 m²
Tomt
oma
Annat
egen bastu

Material, utrustning och uppvärming

Byggmaterial
puu tiili
Taktyp
Harja/Pulpetti
Taktäckning
Muovipinnoitettu pelti
Värmesystem
sähkö

Bostadsbolag

Bostadsbolag
Asunto Oy Puistonreuna
Disponent
Osakasisännöinti Hallituksen pj. Miika Pojanluoma
Ansvar för fastighetsskötsel
asukkaat
Genomförda renoveringar i bostadsbolaget
2023 Taloyhtiön alasaumojen tiivistyskorjaus, Osakasmuutostyönä asennettujen ilmalämpöpumppujen tarkastus A1, B3, B4, C6 2023 A1 ja B3 sisäseinien levytyksen halkeamien ja B3 tiiliverhoilun halkeaminen kuntotutkimus, Huoneistojen tiivistyskorjauksen lisäsuunnittelu sauna ja tuulikaappi, Lämpökamerakuvaus huoneistoissa 2022 Vesikaton huolto, Kellarin saneeraus, Huoneistojen tiiviyteen liittyvä selvitystyö sisältäen ilmavuotomittaus, Ilmanvaihtoon liittyvä kartoitus, Huoneistojen tiivistysurakan suunnitelu, Yläpohjan ja vesikaton kuntokartoitus, A1 lattian painuman ja epätasaisuuksien uudelleenkunnostus (urakoitsijan takuutyö), C6 osakasmuutostyönä toteuttaman keittiöremontin ja tiivistyskorjauksen valvonta ja vesipostin liitoksen aiheuttaman kosteusvaurion korjaaminen 2021 Huoneistojen ja kellaritilojen ilmanvaihdon parantaminen sähköavusteisilla laitteilla tulo- ja sisäilma 2021 Salaojien kuvaus, Pihasuunnitelma, Piha-aitojen maalausta, C6 hallinnassa olevan kellarivarastotilan kosteusvaurion korjaaminen urakoitsijan takuutyö, A1 lattian painuman ja epätasaisuuksien kunnostus 2020 Taloyhtiön kuntotarkastus, Talojen energiatodistukset, Huonokuntoisten puiden kaataminen, HSY:n jätehuoltouudistuksen vaatimat toimenpiteet, Akkuruohonleikkurin hankinta, Autopihan sorastuksen uusiminen, Sokkelien korjaus ja maalaus sekä edustojen sorastus valmiiksi 2019 Viemärin runkoputken painehuuhtelu, Ulko-ovien huoltomaalaus, Puutarhavälineiden uusiminen, Sokkelien korjausta ja maalausta sekä niiden edustojen sorastusta jatkettu 2018 Valokuitukaapelointi ulko- ja sisäpäätteet, Terassiovien vaihto, Sokkelien kunnostus aloitettu, Älylämminvesivaraajat vanhojen tilalle A2, B3, B4, C5 ja C6 2018 Viemäriputkistojen painehuuhtelu, Ikkunapeltien huoltomaalaus, Rikkinäisten lämmittimien vaihto, Kattohormien tarkistus 2017 Puinen ulkovarasto C-talon päätyyn, Pihakäytävien kunnostustöitä, A1 kattohormin korjaus, Asbestiselvitys A1:n keittiöremontin yhteydessä, Pelastussuunnitelma tehty 2016 Aluevalaisinten uusiminen ja uudet autopistokkeet, A1 ja B4 alasaumojen tiivistys, Viemäriputkistojen kuvaus, B4 viemärin tuuletusputken vuotokorjaus yläpohjassa 2015 Huoneistojen ryhmäkeskuksien uusiminen ja pistorasioiden muutos maadoitetuiksi, C-talon kellaritiloihin ilmanvaihdon parantaminen, Sokkelien edustan huoltosorastus, A2 alasaumojen tiivistys 2014 IV-kanavien nuohous, Salaojien ja tonttiviemäreiden kuntotarkastus, Lasten pihakeinun hankinta ja asentaminen 2013 Lämpökamerakuvaus kaikissa huoneistoissa
Planerade renoveringar i bostadsbolaget
Korjaustarveselvitys 2023-2027: 2023 Huoneistojen tiivistyskorjaus (urakoitsija Jobeis Oy ja projektionjohto & valvoja Raval Oy); myynnissä olevan asunnon osalta jo tehty. Osakeluettelon siirtäminen sähköiseen huoneistotietojärjestelmään 2024 Pihavalaistukseen ja sähköautojen latausinfraan liittyvä tarvekartoitus, Aurinko- tai muun soveltuvan uuden/täydentävän energiajärjestelmän tarvekartoitus, Yläpohjan saneerauksen suunnittelu (Copla), Yläpohjan peruskorjaus ja/tai lämmöneristyksen uusiminen tai lisääminen tarpeen mukaan, Yläpohjan iv-putkistoon liittyvät muutostyöt selvityksen pohjalta tarpeen mukaan 2025 Kuntoarvioraportin suositusten mukaisia kunnossapitotöitä 2026 Kuntoarvioraportin suositusten mukaisia kunnossapitotöitä 2027 Salaojien kuntotarkastus ja tarvittaessa salaoja- ja hulevesiputkistosaneerauksen hankevalmistelu
Tomt
oma

WC

Antal
1

Vardagsrum

Väggmaterial
maalattu
Golvmaterial
laminaatti

Sovrum

Antal
2
Golvmaterial
laminaatti

Kontakta mäklaren

Dela sidan

Fortsätt utforska