Fasaaninpolku 14

7h, k, 3kph, wc, khh, saunaosasto

Storlek

270 m²

Försäljningspris

1 090 000,00 €

Skuldfritt pris

1 090 000,00 €

Område

02700 Kauniainen

Typ

parhus

Våning

2 / 2

Aivan upea, todella tilava, laadukas ja jämäkkä kiviparitalo Kauniaisista. Kokonaispinta-alaltaan huimat yli 300 neliötä on jaettu kolmeen kerrokseen helposti erilaisille perheille muunneltaviin tiloihin. Olohuoneen huikea huonekorkeus tuo runsaasti valoa ja avaruutta, takka luo tunnelmallisuutta. Suuressa keittiössä on tilaa kokata koko perheen voimin ja erillinen ruokailutila mahdollistaa mukavan illanvieton vieraiden kanssa. Lisäksi ensimmäisessä kerroksessa on makuuhuone omalla erillisellä sisäänkäynnillä ja kylpyhuoneella. Ylimmässä kerroksessa on neljä makuuhuonetta kätevästi omassa rauhassaan, sekä kaksi kylpyhuonetta, joista toinen yhden makuuhuoneen yhteydessä. Lisäksi yläkerrassa on lasitettu parveke. Kellarikerroksesta löytyy ylellinen saunaosasto isolla porealtaalla, viinikellari, kodinhoitohuone sekä varastotila.

Talo on rakennettu vuosina 1990-1991 ja sitä on saneerattu ja huollettu vuosien varrella erittäin huolella. Pintamateriaalit ovat vaaleita ja sopivat hyvin talon tyylikkääseen ja moderniin henkeen. Talo on asunto-osakeyhtiömuotoinen paritalo, joten varainsiirtovero on edullisempi. Käytännössä kyseessä on kuitenkin ns. kytketty erillistalo, eli talot eivät ole kokonaan kiinni toisissaan. Taloon kuuluu oma, kahden auton autotalli. Mukavan kokoinen oma tontti on yhteensä 1951 m2, josta tämän talon osuus on noin puolet. Ihana, suuri piha etelän suuntaan mahdollistaa auringonpaisteesta ja istutuksista nauttimisen. Kaksi ulkovarastoa, toinen pihalla puutarhavälineiden ja pihakalusteiden säilyttämiseen ja toinen kätevästi sisäänkäynnin vieressä esimerkiksi polkupyörille ja urheiluvälineille.

Erinomainen sijainti Kauniaisten arvostetulla ja rauhallisella pientaloalueella. Kuitenkin vain puolen kilometrin päässä Kauniaisten kattavista palveluista, kuten juna-asemasta ja Kauppakeskus Granista. Lähistöllä on myös päiväkoti, kouluja ja tietysti loistavat urheilumahdollisuudet.

Tervetuloa tutustumaan tähän ainutlaatuiseen kokonaisuuteen!
Tiedustelut ja yksityisesittelyt: Charlotta Ahlström 0400453557

Grunduppgifter

Typ
parhus
Form av ägande
oma
Skuldfritt pris
1 090 000,00 €
Försäljningspris
1 090 000,00 €
Pris per kvadrat
3 204,00 €
Byggnadsår
1990
Beskrivning av objektet
7h, k, 3kph, wc, khh, saunaosasto
Lokaler och utrustning
egen bastu, balkong, besiktning har utförts
Volym
6 h ja enemmän
Yta
270 m²
Yta i andra lokaler
70,2 m²
Yta totalt
340,2 m²
Våning
2
Allmänt skick
bra
Energiklass
Ej lagenligt energicertifikat

Kostnader

Skötselvederlag
350,00 €
Bolagsvederlag tot.
350,00 €
Vattenavgift
75,00 €
Övriga avgifter
Vastikkeella katetaan jätehuolto, tienhoito, vakuutukset, kiinteistövero sekä kiinteistön käyttämä sähkö (ulkovalaistus jne.) Vastike tasataan vuosittain, nyt kerättävä vastike on arvioitu vuoden 2024 kulututusta vastaavaksi. Sähkönkulutus n. 36t kwh/vuosi. Kumpikin huoneisto vastaa omasta lämmityksestään.

Tomt och planläggning

Tomtens areal
1 951 m²
Tomt
oma

Objektets beskrivning

Tomtens areal
1 951 m²
Tomt
oma
Annat
egen bastu, balkong, besiktning har utförts

Material, utrustning och uppvärming

Byggmaterial
kivi
Taktyp
Pulpettikatto
Taktäckning
Peltikate
Värmesystem
sähkö Ilmalämpöpumppu
Spis
muu

Bostadsbolag

Bostadsbolag
Bostadsaktiebolaget Fasanstigen 14
Ansvar för fastighetsskötsel
asukkaat
Genomförda renoveringar i bostadsbolaget
Tässä huoneistossa: 2005 Keittiö uusittu ja sisäpinnat saneerattu (osittain) 2006 Rakennettu pihavarasto, lauta-aidat uusittu, piha uusittu (perustus ja valaistus) 2008 Autotallin ovet uusittu, ilmanvaihtokanavat puhdistettu 2009 Ulkorappaus uusittu kadun ja sisäpihan puolelta (poislukien autotalli ja ulkovarasto), huippuimuri uusittu, alakerran ikkunat uusittu 2013 Sauna-osasto uusittu (sauna-osasto, takkahuone, erillinen wc), 2. kerroksen seinät/katot tapetoitu ja maalattu, Salaojien painehuuhtelu 2014 Ulko-ovien lukitusten uusiminen (Abloy Sento) 2015 Ilmanvaihtokanavien nuohous/puhdistus ja venttiilien säätö 2016 Keskuspölynimuri uusittu, Parvekkeen lasitus, Kellarin ulkorappujen katos 2019 Lämpöpatterit uusittu, Tuija-aidan istutus 2022 Alakerran lattiat (paitsi keittiö), Kaikki väliovet ja listat 2023 Ulkorappaus osittain uusittu, Pellitysten osittainen korjaus
Tomt
oma

WC

Antal
2
Väggmaterial
maalattu
Golvmaterial
laatta

Vardagsrum

Väggmaterial
tapetti
Golvmaterial
vinyyli

Sovrum

Antal
5
Golvmaterial
parketti vinyyli

Service och trafikförbindelser

Tjänster
Kaikki Kauniaisten palvelut lähellä!

Kontakta mäklaren

Dela sidan

Fortsätt utforska