Haapaperhosentie 29

4h+k+s

Storlek

91 m²

Försäljningspris

135 983,19 €

Skuldfritt pris

426 000,00 €

Område

00410 Helsinki

Typ

radhus

Våning

2 / 2

Luoteis-Helsinkiin, Malminkartanonhuipun läheisyyteen uudelle Honkasuon alueelle, aivan Perhospuiston viereen rakennetaan kymmenen kotia pohjoisen puusta. Kaksikerroksiset, kolmen makuuhuoneen valoisat kodit avautuvat kohti ilta-aurinkoa ja lämpenevät edullisesti ja ekologisesti maalämmöllä.

Erinomaiset julkiset yhteydet junalla ja bussilla antavat tälle värikkäälle perhoselle siivet, joilla tavoittaa koko pääkaupunkiseudun. Monipuoliset palvelut ovat käytettävissä Vantaan puolella Myyrmäessä ja Helsingin Malminkartanossa.

Helsingin Kirjosiipi on rakennettu laadukkailla pintamateriaaleilla ja kalustuksessa on keskitytty selkeään muotokieleen sekä käytännöllisyyteen. Toimivat ja turvalliset tilat mahdollistavat esteettömän liikkumisen. Tiloihin on luotu arvokkuutta näyttävillä ratkaisuilla. Jokaisessa huoneistossa on kattava led-valaistus ja parketti- tai vinyylilankkulattia. Puustellin keittiössä valtaosa kalusteista on integroituja ja pöytätasot ovat kestävää kiveä. Muutostöitä voi tehdä ammattilaisten muodostamasta pintamateriaali- ja kiintokalustevalikoimasta, joilla kodista voi tehdä sopivan erilaisiin tarpeisiin.

Jokaisella huoneistolla on ilta-aurinkoon suuntautuva tuija-aidoin rajattu piha, jolla leikkiä tai harrastaa helmipihlajan katveessa. Suojaisalla katetulla terassilla voi vaikka rentoutua omassa rauhassaan tai viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Taloyhtiön yhteiskäytössä oleva leikkipaikka kutsuu pihapiirin pienimpiä rakentamaan hiekkalinnoja.

Jokaisella huoneistolla on yksi kattamaton autopaikka, joka on varustettu sähköauton latausmahdollisuudella. Taloyhtiön varastossa on lisäksi latauspaikat sähköpyörille.
Ennakkomarkkinointi! Arvioitu valmistuminen 08/23

Grunduppgifter

Typ
radhus
Form av ägande
oma
Skuldfritt pris
426 000,00 €
Försäljningspris
135 983,19 €
Pris per kvadrat
4 681,32 €
Byggnadsår
2023
Beskrivning av objektet
4h+k+s
Lokaler och utrustning
egen bastu, kabel-tv
Volym
4 h
Yta
91 m²
Yta i andra lokaler
0 m²
Yta totalt
91 m²
Våning
2
Allmänt skick
ny
Energiklass
A2018

Kostnader

Bolagsvederlag
726,19 €
Skötselvederlag
408,60 €
Finansieringsvederlag
317,59 €
Vattenavgift
18,00 €
Övriga avgifter
Yhtiölaina on tasaerälaina ja laina-aika on rakennusaika mukaan luettuna 25 vuotta, joista kaksi ensimmäistä vuotta rakennusaika mukaan luettuna ovat lyhennysvapaita. Asumisaikana lainan korko on 12 kk Euribor + 1,10 % marginaali. Viitekorko on 2.5.2022 0,213%, jolloin kokonaiskorko 1,313%. Viitekoron tai marginaalin muuttuessa myös pääomavastike muuttuu. Viitekoron arvon muutoksesta riippumatta velan korko on aina kuitenkin vähintään yhtä suuri kuin marginaali. Alustavat vastiketiedot: Hoitovastikearvio 4,49 €/m2/kk (sis. tontin vuokra, kirjanpito, vakuutus, jätehuolto, kiinteistövero, lämmitys) Rahoitusvastikearvio lyhennysvapaan aikana 3,49 €/m2/kk Rahoitusvastikearvio lyhennysten alkaessa 13,38 €/m2/kk Vesimaksuennakko 18€/kk/henkilö, mittaus huoneistokohtaisesti. Sähkön mittaus huoneistokohtaisesti.

Tomt och planläggning

Tomt
vuokrattu

Objektets beskrivning

Tomt
vuokrattu
Annat
egen bastu, kabel-tv

Material, utrustning och uppvärming

Byggmaterial
puu
Värmesystem
maalämpö

Bostadsbolag

Bostadsbolag
Asunto Oy Helsingin Kirjosiipi
Tomt
vuokrattu

Kök

Golvmaterial
parketti vinyyli

Badrum

Golvmaterial
laatta

Kontakta mäklaren

Dela sidan

Fortsätt utforska