Ulvilantie 16

6h+k+kph+wc+at (Yj:n mukaan 5h+k+autotalli)

Storlek

124 m²

Försäljningspris

739 941,81 €

Skuldfritt pris

775 000,00 €

Område

00350 Helsinki

Typ

radhus

Våning

1 / 2

Upea, hyväkuntoinen perheasunto kahdessa tasossa arkkitehti Olavi Terhon suunnittelemassa halutussa rivitaloyhtiössä. Huoneisto, huoneistoalaltaan 124 m², on harkitusti kunnostettu ja nykyaikaistettu käyttäen laadukkaita ja talon henkeen yhteensopivia materiaaleja. Olohuoneen edessä on puutarha ja puita, joissa on veistoksellisuutta. Olohuoneessa on takka ja olohuone on ruokailutilan kautta yhteydessä keittiöön, joka sijaitsee talon etupihan puolella. Lattiat ovat pääosin aitoparkettia. Huoneistossa on tällä hetkellä viisi makuuhuonetta. Koko huoneisto on täysin peruskorjattu taloyhtiön linjasaneerauksen jälkeen v. 2017. Tällöin uudistettiin keittiö sekä kunnostettiin/uusittiin lattiat, kunnostettiin seinät ja katot, sekä kunnostettiin kaapistot ja uusittiin huoneiston sisäiset sähköt.

Taloyhtiö sijaitsee omassa rauhassaan, vaikka palvelut ja sujuvat yhteydet keskustaan ovat vain kivenheiton päässä. Myös yhtiö on hyvin hoidettu. Linjasaneeraus toteutettiin v. 2016 perinteisellä tavalla, jolloin huoneiston kylpyhuone ja wc uudistettiin. Lisäksi taloyhtiössä on v. 2021 kunnostettu etupihan ja molempien päätyjen julkisivut sekä uusittu etupihan vesikatto. Taloyhtiöön on myös v. 2023 rakennettu 2 kpl osakkaiden yhteiskäytössä olevia sähköautojen latauspisteitä. Kesällä 2024 taloyhtiössä on alkamassa parvekkeiden kunnostaminen ja lasitus sekä takapihan vesikaton uusiminen ja julkisivun kunnostus.

Kyseessä on uniikki kohde, ja vastaavia on alueelta harvoin myynnissä. Koska kyseessä on harvinainen mahdollisuus, kannattaa tutustua ja tarttua tilaisuuteen!

Myyntiä hoitaa Christoffer von Schantz 0503410195 / christoffer.schantz@aktialkv.fi
ja
Janina Eräkangas 0413176317 / janina.erakangas@aktialkv.fi

Grunduppgifter

Typ
radhus
Form av ägande
oma
Skuldfritt pris
775 000,00 €
Försäljningspris
739 941,81 €
Pris per kvadrat
6 250,00 €
Byggnadsår
1956
Beskrivning av objektet
6h+k+kph+wc+at (Yj:n mukaan 5h+k+autotalli)
Lokaler och utrustning
balkong
Volym
6 h ja enemmän
Yta
124 m²
Yta i andra lokaler
0 m²
Yta totalt
124 m²
Våning
1
Allmänt skick
bra

Kostnader

Skötselvederlag
800,00 €
Finansieringsvederlag
267,00 €
Bolagsvederlag tot.
1 067,00 €

Tomt och planläggning

Tomt
vuokrattu

Objektets beskrivning

Tomt
vuokrattu
Annat
balkong

Material, utrustning och uppvärming

Byggmaterial
kivi
Taktyp
Pulpetti
Taktäckning
Pelti
Värmesystem
kaukolämpö
Spis
muu

Bostadsbolag

Bostadsbolag
Asunto Oy Ulvilantie 16
Disponent
Matti Tölö Ulvilantie 16 C, 00350 Helsinki p. 050 5651542
Ansvar för fastighetsskötsel
asukkaat
Garage
7
Genomförda renoveringar i bostadsbolaget
2016 LVIS-saneeraushankkeen aloitus elo-syyskuussa 2016, Lämmityspatterin korjaus asunnossa B 2017 LVIS-saneeraushankkeen lopputyöt, Pihatöiden viimeistely nurmikenttien osalta, Ulkovälinevaraston sisäpuoliset maalaustyöt, Lämpöpatterien kunnostustöitä asunnoissa E ja F sekä termostaattien uusimisia asunnnoissa B ja F, Ulko-ovien lukkojen uudelleen sarjoitus, Tammiulko-ovien kunnostus. 2018 Asuinrakennusosan vesikaton maalaustyöt, pitkä lape; Putkikorjauksia huoneistoissa B ja E (kts. kunnossapitotarveselvitys) 2019 Linjasaneeraushankkeen takuutarkastus, Vesikattojen huoltomaalauksen loppuun saattaminen, A asunnon terassin sokkelin kunnostus, Asuinrakennuksen itäpäädyn ja autotallisiiven päätyjen korjaustyöt, itäpäädyn. saumojen kunnostusta, villiviinin poistoa jne. 2020 Bauer-vedenpuhdistuslaitteiston asennusmahdollisuus patteriverkostoon, ollut asennettu talovesijohtoon vuosina 2004-2016, B-huoneiston katon kosteusvauriotarkastus, Asuinrakennuksen sisäänkäyntijulkisivun ja sokkelivierustojen korjaustyöt ja maalaukset, Asuntojen pihanpuolen vesikourujen pinnoitus, Käynnistetty lämmitysjärjestelmävaihtoehtojen selvitystyö, Saunan kiuas uusittu 2021 Pohjoislappeen peltikaton uusiminen, Pohjoislappeen sadevesijärjestelmän uusiminen, Tuuletus- ja savuhormien katokset vesikatolla (sitä ennen hormien imurointi ja nuohous), Pohjoisjulkisivun korjaustyöt sekä 7 kpl korvausilmaventtiilien asennus sekä pohjoispuolen julkisivun maalaustyöt (kts. korjaustarveselvitys), Kiinteistön energialaskelmat, todistus odottaa lämmitysenergiapäätöstä. 2022 Lämmitysenergiaselvitys, Energiainsinöörit Oy, Latausinfran selvitystyö, suunnittelu ja tarjouspyynnöt, Jätealueen suunnittelu, Parvekeremontin valmistelu (Kuntotutkimus Vahanen/ Afry Oy ja avustava arkkitehtisuunnittelu 2023 Sähköautojen latausaseman toteutus pihalle (Zaptec Pro järjestelmä, kts. korjaustarveselvitys), Saunan pesuhuoneen ja pukuhuoneen kunnostustyöt 2023-2024. Kts. seikkaperäisemmät selvitykset korjaustarveselvityksestä!
Planerade renoveringar i bostadsbolaget
Korjaustarveselvityksen mukaan: 2024 -Parvekeremontti sekä eteläsivun katto- ja julkisivuremontti alkaa kesäkuussa 2024, urakkatarjoukset on saatu keväällä 2024 ja asiasta on tehty yhtiökokouksen päätös 14.5.2024. Ennakoitu kustannus (parveke sekä eteläsivun katto ja julkisivu) huoneistoa kohden on noin 40 000 euroa. -Eteläisen julkisivun räystäskourun uusiminen parvekeremontin yhteydessä sekä samalla eteläsivun vesikaton kattopeltien uusiminen, kattovarusteiden asennukset (lumiesteet ja kulkusilta sekä uudet tikkaat länsipäätyyn), Autotallisiiven katon pohjoispäähän alipaineventtilit (2 kpl) yläpohjan tuuletukseen - Tavoitteena toteutus v. 2024
Tomt
vuokrattu

Kök

Väggmaterial
maalattu
Golvmaterial
parketti
Utrustning
mikroaaltouuni astianpesukone kiinteät valaisimet
Öppen spis
induktio erillisuuni
Kylskåp
jääkaappi pakastekaappi

Badrum

Väggmaterial
kaakeli
Golvmaterial
laatta
Utrustning
suihkuseinä pesukoneliitäntä lattialämmitys wc-istuin suihku peilikaappi kylpyhuonekaapisto

WC

Antal
1
Väggmaterial
kaakeli
Golvmaterial
laatta

Vardagsrum

Väggmaterial
maalattu
Golvmaterial
parketti

Sovrum

Antal
5
Golvmaterial
parketti muu

Övriga utrymmen

Övriga utrymmen
Terassi

Kontakta mäklaren

Dela sidan

Fortsätt utforska