Tähkätie 3

4h, eteinen, kph,s, erill.wc, k, vh

Storlek

91 m²

Försäljningspris

170 464,60 €

Skuldfritt pris

195 000,00 €

Område

00390 Helsinki

Typ

radhus

Våning

1 / 1

Viihtyisällä alueella sijaitseva yksikerroksinen rivitalokoti kaipaa uutta perhettä! Valoisassa olohuoneessa ikkunarivi toimii seinänä, josta näkymät vehreälle omalle suljetulle pihalle. Kotoisuutta lisää toimiva takka. Päämakuuhuoneen yhteydessä löytyy myös vaatehuone. Kylpyhuone uusittu v. 2014 ja varustettuna lattialämmityksellä ja Passad poistoilmapuhaltimella. Mahdollisuus ostaa jopa kaksi autotallia.
Taloyhtiössä menossa B- ja C-talojen sokkelien ja sisäpuolisten seinien eristyksien korjaus, tämän huoneiston osalta korjaus toteutetaan 22.1- 8.3.2024. Ikkunoiden vaihto toteutetaan sokkelikorjausten jälkeen.
Tässä huoneistossa vain yksityisesittelyjä! Varaathan minulta ajan yksityisesittelyyn: viveka.tverin@aktialkv, puh. 050 560 7093.

Grunduppgifter

Typ
radhus
Form av ägande
oma
Skuldfritt pris
195 000,00 €
Försäljningspris
170 464,60 €
Pris per kvadrat
2 142,86 €
Byggnadsår
1971
Beskrivning av objektet
4h, eteinen, kph,s, erill.wc, k, vh
Lokaler och utrustning
egen bastu, kabel-tv
Volym
4 h
Yta
91 m²
Yta i andra lokaler
0 m²
Yta totalt
91 m²
Våning
1
Allmänt skick
tillfredsställande
Energiklass
G2007

Kostnader

Skötselvederlag
562,65 €
Finansieringsvederlag
209,25 €
Bolagsvederlag tot.
771,90 €
Vattenavgift
17,00 €
Övriga avgifter
hoito- ja rahoitusvastikeperuste : jyvitys 93, hoitovastike autotalli 30,25 e/kk, autopihapaikka 5€/kk Vesimaksut tasataan vuoden lopussa huoneistokohtaisten vesimittarilukemien perusteella. Hallituksella valtuutus periä tai olla perimättä enintään 2 kk hoitovastike. Valesokkelirakenteen ja sisäpuolisten seinien ja eristysten korjauksista sekä ikkunoiden vaihdosta arvioitu kustannus tälle huoneistolle 64.542 euroa.

Tomt och planläggning

Tomtens areal
6 234 m²
Tomt
oma

Objektets beskrivning

Tomtens areal
6 234 m²
Tomt
oma
Annat
egen bastu, kabel-tv

Material, utrustning och uppvärming

Byggmaterial
puu tiili
Taktyp
tasakatto
Taktäckning
alkorflex
Värmesystem
kaukolämpö
Spis
takka

Bostadsbolag

Bostadsbolag
Asunto Oy Tähkätie 3
Disponent
TH-Isännnöinti Oy, Juha Riihimäki, puh. 010 440 6420
Ansvar för fastighetsskötsel
asukkaat
Garage
15
Genomförda renoveringar i bostadsbolaget
valesokkelien korjauksen suunnittelu ( B- ja C-talot) -22, perusvesikaivon kunnostus, Raksystems Oy:n selvitystyö salaoja- ja sadevesirakan toteuttamisen tarpeellisuudesta (sokkelirakenteiden koskeuskartoitus), uusi jätemoduli -21, salaojien ja sadevesiviemärien huuhtelu, kuvaus ja kuntotarkstaus sekä kosteustekninen tutkimus, piipunhattujen asennus, psesuhuoneiden kosteus- ja lämpötilatunnistiin var. ilmanpoistokoneiden asennus -19, kaukolämmön alajakokeskuksen uusiminen, alueputkiston uusiminen talon A-A väliltä, lämmitysjärjestelmän tasapainotus ja säätö, piha-aitojen ja otsalautojen uusinta, autotalliovein paneloinnin uusinta -16, lukituksen uusinta , etu-ovien uusinta -15, käyttöviesi-ja lämpölinjojen sekä pesuhuoneiden saneeraus, lämpöpattereiden uusinta -14, linjasaneerauksen suunnittelu -13, peruskunto-arvio ja PTS, A-talon pihan kallistusten korjaus, jätteiden keruupisteen siirto ja uusiminen-13, kattoikkunoiden osittainen uusinta, ulko-ovien lukkorungot vaihdettu, hidastetöyssyn asennus-12, pannuhuoneen piipun pellitys uusittu, A-talon kulmassa kaivonkannen korjaus, takkojen palohormien kuntotarkastus ja nuohous, viemäreiden kuvaus -11, öljysäilön tyhjennys, kattoikkunoiden osittainen uusinta, taloyhtiön piirustusten digitointi -10, huonokuntoisten ikkunoiden uusinta aidan rakentaminen Tähkätie 3 ja 5 välillä, aidan rakentaminen C-talon ja Konalantien rajalle -09, C-talon sala-oja, kaivo, uppopumppu ja putki kaupungin viemäriin -04, lämpputkistokanaali ja pallosulut tarkastuskaivoon -98, lämmönvaihtimen uusinta -97, kattopinnoite uusittu -86, kaukolämpöön liittyminen , A-pihan sadevesiviemärin liittyminen kaupungin verkkoon -77
Planerade renoveringar i bostadsbolaget
Yhitökokouksessa 24.5. päätettiin toteuttaa valesokkelirakenteen ja sisäpuolisten seinien ja eristysten korjaukset B- ja C-taloissa, ikkunoiden ja taka-ovien vaihtotyö; A-B ja C-talot, sisäpuolisten seinien ja eristysten korjaukset A-talossa. Päätettiin valtuuttaa hallitus sopimaan korjausten rahoittamisesta enintään 1.100.000 pankkilainalla saatujen tarjousten mukaan ja panttaamaan tämän vakuudeksi riittävän määrän yhtiön panttikirjoja. Arvioitu kustannus 694 e/vastikeluku eli tälle huoneistolle 64 542 euroa.
Tomt
oma

Kök

Väggmaterial
kaakeli maalattu
Golvmaterial
laatta
Utrustning
astianpesukone kiinteät valaisimet liesituuletin / hormi
Öppen spis
keraaminen
Kylskåp
jääkaappi/pakastin

Badrum

Väggmaterial
kaakeli
Golvmaterial
laatta
Utrustning
suihkuseinä pesukoneliitäntä lattialämmitys suihku peilikaappi kylpyhuonekaapisto

WC

Väggmaterial
kaakeli maalattu
Golvmaterial
laatta

Vardagsrum

Väggmaterial
tapetti
Golvmaterial
parketti

Sovrum

Antal
3
Golvmaterial
muovi

Övriga utrymmen

Övriga utrymmen
Eteinen Vaatehuone

Service och trafikförbindelser

Tjänster
lähellä, kauppakeskus Ristikko n. 650 m
Dagvård
monta alueella mm. Päiväkoti Karhi ja Norlandia Lumi
Skola
Konalan koulu 400 m
Trafikförbindelser
hyvät

Kontakta mäklaren

Dela sidan

Fortsätt utforska