Marsalkanpolku 4

10h, k, 2xkph, khh, s, 3xwc

Storlek

400 m²

Försäljningspris

2 350 000,00 €

Skuldfritt pris

2 350 000,00 €

Område

00570 Helsinki

Typ

egnahemshus

Våning

  /  

Todella upea ja kulttuurihistoriallisesti arvokas suuri huvila meren äärestä Kulosaaresta. Tämän uniikin jugendhuvilan on suunnitellut tunnettu arkkitehti Sigurd Frosterus vuonna 1909. Huvila jakaantuu kolmeen kerrokseen ja siellä on paljon erittäin kauniita, ajan tyyliä edustavia yksityiskohtia. Sisääntulokerroksessa on viehättävä ja näyttävä sisääntuloaula marmoripylväineen ja seinämaalauksineen, sekä olohuone, ruokasali, keittiö ja tv-huone. Olohuoneen ja ruokasalin ikkunoissa on lyijylasitekniikalla toteutetut lasitaidekuvioinnit, jotka ovat osin alkuperäisiä vuodelta 1913 ja osin vuodelta 1920. Portaikossa on kaunista ornamentiikkaa ja lattia on ajaton kalanruotoparketti. Ylimmässä kerroksessa on neljä makuuhuonetta, master bedroomista on näkymät merelle ja kulku suoraan ulos lasitetulle parvekkeelle, sekä oma kylpyhuone. Kellarikerroksessa on kaksi makuuhuonetta (toinen omalla sisäänkäynnillä ja wc:llä), saunaosasto, takkahuone ja erillinen wc. Saunassa on ikkuna ulos ja hauskana yksityiskohtana upotettu minijääkaappi, kylpyhuone on tilava ja siellä on amme.

Huvilan tontti on etelän suuntaan ja näkymät ovat Mustikkamaalle ja Kalasatamaan. Huvilalle kuuluu oma venepaikka rannasta, rantatontti on myynnissä erikseen.

Kulosaari on erittäin arvokas ja tunnelmallinen asuinalue ja saari, joka tunnetaan vanhana huvilakaupunginosana. Liikenneyhteydet ovat hyvät, metroasema on noin kilometrin päässä ja Itäväylää ja Lahdentietä pitkin pääsee kätevästi liikkumaan omalla autolla. Keskustaan ajaa noin 10 minuutissa. Myös bussiyhteydet ovat hyvät. Kulosaaressa on suomen-, ruotsin- ja englanninkieliset koulut ja useiden maiden suurlähetystöjä. Alueen tunnetuin ravintola on vuonna 1915 perustettu Kulosaaren Casino. Ulkoilumahdollisuudet merimaisemissa ovat vertaansa vailla.

Ainutlaatuinen tilaisuus sinulle, joka arvostat kiinteistön historiallista luonnetta. Tule ihastumaan tähän kauniisti ja ajan tyyliä kunnioittavasti pidettyyn kokonaisuuteen! Tiedustelut ja yksityisesittelyt: Charlotta Ahlström 0400453557.

Grunduppgifter

Typ
egnahemshus
Skuldfritt pris
2 350 000,00 €
Försäljningspris
2 350 000,00 €
Pris per kvadrat
5 875,00 €
Byggnadsår
1909
Beskrivning av objektet
10h, k, 2xkph, khh, s, 3xwc
Lokaler och utrustning
egen bastu, konditionsgranskning har inte utförts
Volym
6 h ja enemmän
Yta
400 m²
Yta i andra lokaler
0 m²
Yta totalt
400 m²
Allmänt skick
bra

Kostnader

Övriga avgifter
Kaukolämpö n. 8000€/v. 2020

Tomt och planläggning

Tomtens areal
0,1 ha
Tomt
oma
mera information om tomten
Kulosaaren huvila-alue

Objektets beskrivning

Tomtens areal
0,1 ha
Fastighetsbeteckning
91-409-1-993
Tomt
oma
Annat
egen bastu, konditionsgranskning har inte utförts

Material, utrustning och uppvärming

Byggmaterial
kivi
Värmesystem
kaukolämpö
Spis
muu

Bostadsbolag

Tomt
oma

Kök

Väggmaterial
maalattu
Golvmaterial
laatta
Utrustning
liesituuletin astianpesukone
Öppen spis
induktio
Kylskåp
jääkaappi pakastin

WC

Antal
3

Vardagsrum

Väggmaterial
maalattu tapetti

Sovrum

Antal
6

Kontakta mäklaren

Dela sidan

Fortsätt utforska