Vartsalantie 421

2h,kk,kph&s, varasto ja ulko-wc

Storlek

45 m²

Försäljningspris

149 500,00 €

Skuldfritt pris

149 500,00 €

Område

23360 Kustavi

Typ

stuga eller villa

Våning

1 / 1

Tähän lomaparatiisiin et voi olla ihastumatta! Kauniissa Kustavin Vartsalassa sijaitseva idyllinen vapaa-ajan asunto, jossa on kaikki tarpeellinen ja reilusti ylikin. Mökki sijaitsee suojaisasti korkealla kallion päällä, josta on upeat näkymät Hilappajärvelle. Järvelle pääset vaikka soutelemaan laiturilta, joka on yhteisomistuksessa naapurimökin kanssa. Merelle pääsee "kivenheiton" päästä, jossa yhtiöllä on myös laituri ja venevalkama.

Mökki itsessään on varsin ihanteellinen: kompaktiin kokoon on loistavasti sovitettu niin olohuone, makuuhuone, keittokomero, kuin puulämmitteinen saunakin. Mökki on erinomaisessa kunnossa ja niin keittiö, kuin sauna/kylpyhuonekin on remontoitu. Viereisestä piharakennuksesta löytyy Biolanin ulko-wc ja varasto. Ilmalämpöpumppu ja takka varmistavat edulliset lämmityskustannukset. Ja jos vielä on tarvetta lisätilalle, voi käyttää luvan rakentaa lisäksi 12 m2:n vierasmajan.

Mökkiä kiertävät terassit mahdollistavat auringosta nauttimisen vaikka koko päiväksi ja ympäröivä luonto tarjoaa niin marjoja, kuin sieniäkin ja järvestä voi onkia kalaa.

Aivan mahtavaa on sekin, että tämä mökki ei ole "oman onnensa nojassa", vaan se on yksi yhtiön kymmenestä mökistä. Jokainen sijoiteltu kätevästi niin, että olet täysin omassa rauhassasi ja kuitenkin naapureista on tarvittaessa turvaa, seuraa ja apua. Lisäksi kunnallistekniikka tuo veden ja yhtiön vastuulla on mm. mökkien nuohoukset. Vuosittainen vastike on vähintäänkin kohtuuhintainen.

Perille pääsee helposti muutaman minuutin lauttamatkalla, tai sitten isommalla veneellä niin halutessaan. Täällä kelpaa ihmisen olla ja nauttia, jopa ympäri vuoden.

Ihana paikka ja hyväkuntoinen, sekä "muuttovalmis" mökki vapautuu nyt uudelle omistajalleen. Paikka on vielä kuviakin upeampi, joten varaa aika näytölle. Ihastut takuulla!

Ota siis yhteyttä ja sovitaan tapaaminen.

Ystävällisin terveisin kiinteistönvälittäjä Terhi Nkwoemeka, P.040 300 2312/ terhi.nkwoemeka@aktialkv.fi

Grunduppgifter

Typ
stuga eller villa
Form av ägande
oma
Skuldfritt pris
149 500,00 €
Försäljningspris
149 500,00 €
Pris per kvadrat
2 718,18 €
Byggnadsår
1970
Beskrivning av objektet
2h,kk,kph&s, varasto ja ulko-wc
Lokaler och utrustning
egen bastu
Volym
kaksio
Yta
45 m²
Yta i andra lokaler
10 m²
Yta totalt
55 m²
Våning
1
Allmänt skick
bra
Energiklass
Ej lagenligt energicertifikat

Kostnader

Övriga avgifter
Vuoden 2022 vastike oli yhteensä 650€. Vastike maksetaan kahdessa erässä, 2022 vuonna 1. erä 300,00 € ja 2. erä 350,00 €. Jätevesijärjestelmien kunnossapidosta vastaavat ne osakkeenomistajat, jotka niitä yhteisesti käyttävät.

Tomt och planläggning

Tomtens areal
22 420 m²
Tomt
oma

Objektets beskrivning

Tomtens areal
22 420 m²
Tomt
oma
Annat
egen bastu

Material, utrustning och uppvärming

Byggmaterial
puu hirsi
Taktyp
harja
Taktäckning
pelti
Värmesystem
sähkö Ilmalämpöpumppu muu
Spis
takka

Bostadsbolag

Bostadsbolag
Kiinteistö Oy Kustavin Lomakangas
Disponent
Yhtiöllä ei ole varsinaista isännöitsijää. Vuoden 2022 hallituksen jäseniksi valittiin Vesa Lehti, Jura Luhtanen ja Paula Kvintus. Toiminnantarkaksi valittiin Seija Hede.
Ansvar för fastighetsskötsel
asukkaat
Genomförda renoveringar i bostadsbolaget
2013 pää- ja mittauskeskuksen uusiminen, ulko-ovien kunnostus, keittiön kaapistojen uusiminen, sekä pintojen kunnostus, saunan ja kylpyhuoneen pintojen ja valaistuksen uusiminen, lattialämmityksen ja vesieristyksen asentaminen, saunan kiukaan muuttaminen puulämmitteiseksi, vesijohtojen uusiminen, terassin uudistaminen, ulkovalaistuksen toteuttaminen, ulkorakennuksen (varasto, wc, puukatos) rakentaminen, mökkitien tekeminen. 2014 sähköjen osittainen uusiminen, mökin ulkoseinien maalaus, takan uusiminen (takkasydän asennettu). 2018 kulkusiltojen rakentaminen, laiturin rakentaminen yhdessä toisen osakkaan kanssa 2019 rappusten rakentaminen ja terassin laajentaminen 2020-2022 huoltotoimenpiteitä (mm. terassi, rappuset ja ikkunapuitteet)
Tomt
oma

Kök

Väggmaterial
puu muu
Golvmaterial
lauta
Utrustning
mikroaaltouuni
Öppen spis
sähköliesi
Kylskåp
jääkaappi/pakastin

Badrum

Väggmaterial
kaakeli
Golvmaterial
laatta
Utrustning
lattialämmitys suihku

WC

Väggmaterial
puu
Golvmaterial
lauta

Vardagsrum

Väggmaterial
puu
Golvmaterial
lauta

Sovrum

Golvmaterial
lauta

Övriga utrymmen

Övriga utrymmen
Terassi Patio

Service och trafikförbindelser

Trafikförbindelser
Vartsalan lautta kulkee tiheästi Kustavin kirkonkylän ja Vartsalan välillä. Lautta-aikataulut löydät osoitteesta www.finferries.fi: Vartsala. Lautta lähtee osoitteesta Vuosnaistentie 1 Kustavi

Kontakta mäklaren

Dela sidan

Fortsätt utforska