Klintvägen 18 D14

Renoverad och möblerad 1 rum & kokvrå

Storlek

20 m²

Försäljningspris

70 000,00 €

Skuldfritt pris

70 000,00 €

Område

22100 Mariehamn

Typ

höghus

Våning

1 / 3

Renoverad och möblerad etta om 20 m² i bra skick på promenadavstånd till centrala Mariehamn.

Lägenheten har en yteffektiv planering och är i fint skick där badrum, kök och ytskikt i vardagsrum renoverades 2018. Även elen förnyades i samband med renoveringen. Badrummet är inrett med dusch och draperi, toalett, handfat och spegelskåp. Lägenheten kommer färdigt möblerad med säng, matbord, vägghängd tv, arbetsbord med hurts samt stolar.
Bolagsvederlaget är på låga 82 euro/månad och täcker värme, vatten och sopavgift. Utöver vederlaget tillkommer endast bruksel

Lägenheten är bekvämt belägen på första våningen och i källarvåningen finns det ett lägenhetsspecifikt förråd, tvättstuga, torkrum och bastu. Busshållplats finns intill lägenhetshuset.

Lägenheten har ett bra läge med kort avstånd till skolor, idrottsanläggningar och butiker och till centrum är det en dryg kilometer.

Grunduppgifter

Typ
höghus
Form av ägande
egen
Skuldfritt pris
70 000,00 €
Försäljningspris
70 000,00 €
Pris per kvadrat
3 500,00 €
Byggnadsår
1973
Beskrivning av objektet
Renoverad och möblerad 1 rum & kokvrå
Lokaler och utrustning
konditionsgranskning har inte utförts, eget avtal med tjänstleverantören, fuktmätning har inte utförts
Volym
1 rum
Yta
20 m²
Yta i andra lokaler
0 m²
Yta totalt
20 m²
Våning
1
Allmänt skick
bra
Energiklass
D2007

Kostnader

Skötselvederlag
82,00 €
Bolagsvederlag tot.
82,00 €

Tomt och planläggning

Tomtens areal
6 302 m²
Tomt
egen

Objektets beskrivning

Tomtens areal
6 302 m²
Tomt
egen
Annat
konditionsgranskning har inte utförts, eget avtal med tjänstleverantören, fuktmätning har inte utförts

Material, utrustning och uppvärming

Byggmaterial
tegel betong
Taktyp
Ås
Taktäckning
Plåt
Värmesystem
fjärrvärme

Bostadsbolag

Bostadsbolag
Bostads Ab Klintvägen 18 i Mariehamn
Disponent
Adam Söderlund, 0405753501
Ansvar för fastighetsskötsel
servicebolag
Genomförda renoveringar i bostadsbolaget
1994 Tilläggsisolering och nya 3-glas fönster 2004 Nya entrédörrar, basturenovering, målning trapphus och källare 2010 Nya balkongdörrar i alla trapphus, termostater på lägenheternas värmeelement 2011 Nya lägenhetsdörrar (24 st), Flex-låssystem och fastighetsboxar i trapphus A-B. 2012 Monterat termostater på alla värmeelement i källare och trapphus. Inlett övriga energisparåtgärder. 2013 Monterat sparmunstycken på samtliga kranar och duschhandtag. Tagit bort VVC-cirkulationen i värmeelement i cirka 15 badkarsfronter. 2014 Utbyte av styrutrustning för värmesystem, byte av värmeväxlare samt sanering av pannrum, mm 2015 Monterat automatiska dörrstängare på samtliga balkongdörrar Injustering och energioptimering av värmesystem i trapphus A-B 2016 Injustering och energioptimering av värmesystem i trapphus C-F Installation av VDSL (Mariehamns Telefon Ab) Försäljning av byggrätt Takmålning AB och C-F (båda hus) Nya lägenhetsdörrar (48 st), lås och fastighetsboxar i trapphus C-F 2018 Balkongrenovering (ny räckesstomme klädd i glas, samtliga 12 balkonger) Installation av lås på sophus Installation av utebelysning vid sophus Nya informationstavlor i samtliga trapphus Beskärning av pilträd Grovstädning av trapphus C-F 2019 Renovering av cykelskjul Målning av sockel Nya handtag på samtliga entrédörrar Fiberanslutning (IP-Connect Ab) 2020 Reparation av balkonger (betongreparation) Obligatorisk ventilationskontroll utförd Grovstädning av trapphus Installation av friskluftsventiler i samtliga 72 lägenheter 2021 Markarbete i form av asfaltering på gården och förbättrad dagvattenhantering Målning av golvytor i källare (båda hus) OVK-besiktning (obligatorisk ventilationskontroll)
Planerade renoveringar i bostadsbolaget
2023-2024 Utförande av ventilationsförbättringsåtgärder Utbyte av strömbrytare och armaturer i samtliga trapphus Underhåll av fönster
Tomt
egen

Kök

Väggmaterial
målad
Golvmaterial
laminat
Utrustning
mikrovågsugn spisfläkt / filter
Öppen spis
keramisk spis
Kylskåp
kylskåp/frys - kombiskåp

Badrum

Väggmaterial
tapet
Golvmaterial
plast
Utrustning
wc dusch spegelskåp

Vardagsrum

Väggmaterial
målad
Golvmaterial
laminat

Service och trafikförbindelser

Tjänster
Inom en radie om en dryg kilometer finns det matbutik, skolor, idrottsanläggningar, sjukhus, apotek m.m. Till centrumkärnan är det en kilometer.

Kontakta mäklaren

Dela sidan

Fortsätt utforska