Haijaistentie 5

4h,k,2xkph,s,erill.wc,khh,varasto

Storlek

132,5 m²

Försäljningspris

102 546,52 €

Skuldfritt pris

159 000,00 €

Område

23120 Mietoinen

Typ

radhus

Våning

1 / 1

Tarjolla harvinaisuus uusille omistajille: yksitasoinen, avara ja valoisa rivitalon päätyasunto, jonne mahtuu isompikin perhe asumaan. Kodin kolme makuuhuonetta on sijoiteltu sangen erinomaisesti ja yhden makuuhuoneen yhteydessä on jopa oma kylpyhuone. Asunnon isompi kylpyhuone löytyy taas kodin toiselta puolelta ja sen yhteydessä on ihanaa luksusta, nimittäin erillinen kodinhoitohuone, josta on myös käynti ulos.

Eteiskäytävässä on kompakti erillinen wc. Tuulikaapissa säilyy hyvin kengät ja takit ja säilytystilaa on muutenkin poikkeuksellisen hyvin niin eteisessä, keittiössä, kuin makuuhuoneissakin.

Luksus jatkuu olohuoneessa, jossa on huikean isot ikkunat tuomassa jopa lisää tilantuntua ja avaruutta, sekä ihana ja täysin toimiva avotakka. Ja keittiö, voi ihanuutta. Niin paljon työtasoja, kaapistoja ja säilytystilaa, että ei voi olla huokaisematta ihastuksesta. Lisäksi keittiö on sangen kodikas ja ennen kaikkea tilava.

Olohuoneen yhteydessä olevasta ruokailutilasta on käynti takapihalle, joka on huikean iso ja aidattu. 100 metrin päässä virtaa Mynäjoki ja näkymät on muutenkin erittäin suojaisat ja kauniit. Voisikin sanoa, että tässä kodissa asuu kuin omakotitalossa, mutta taloyhtiön suomin eduin.

Kotia on myös remontoitu runsaalla kädellä, viimeisimpänä kylpyhuone ja sauna. Sauna on lauteita vaille valmis, joten voitte vielä itse päättää minkälaisessa tilassa löylynne nautitte. Muuten ei tarvitse kuin kantaa tavarat sisään ja asettua asumaan. Etenkin kodin sähköistykseen, tekniikkaan ja asumismukavuuteen on todella panostettu.

Kodin yhteydessä, tilavalla ja suojaisalla etupihalla, on autokatos ja varasto. Lisäksi asuntoon kuuluu erillinen autotalli.

Taloyhtiö on hyvässä hoidossa ja isot remontit tehtynä. Tiedossa siis huoletonta asumista.

Sijainti on mitä mainioin. Ihan läheltä löytyy päiväkoti, eikä kovin kaukana ole koulukaan, alle kilometrin päässä kumpainenkin. Kirkkokin löytyy miltei kivenheiton päästä. Turun keskustaan ajaa 25 minuuttia ja Uuteenkaupunkiin 35 minuuttia. Ja valaistu tie kotipihalle saakka. Ja tämä kaikki suojaisassa ja turvallisessa ympäristössä. Siis todellinen lapsiperheen unelma. Tai miksei pariskunnan, joka tekee vaikkapa etätöitä.

Tähän kotiin kannattaa ehdottomasti tulla tutustumaan ja minä lähden sitä mielelläni esittelemään. Voit tulla yleisnäytölle, tai varata itsellesi yksityisesittelyn. Nähdään näytöllä!

Ystävällisin terveisin kiinteistönvälittäjä Terhi Nkwoemeka, p.040 300 2312/ terhi.nkwoemeka@aktialkv.fi

Grunduppgifter

Typ
radhus
Form av ägande
oma
Skuldfritt pris
159 000,00 €
Försäljningspris
102 546,52 €
Pris per kvadrat
1 200,00 €
Byggnadsår
1971
Beskrivning av objektet
4h,k,2xkph,s,erill.wc,khh,varasto
Lokaler och utrustning
egen bastu, direkt utgång
Volym
4 h
Yta
132,5 m²
Yta i andra lokaler
0 m²
Yta totalt
132,5 m²
Våning
1
Allmänt skick
bra
Energiklass
Ej lagenligt energicertifikat

Kostnader

Bolagsvederlag
1 050,61 €
Skötselvederlag
505,05 €
Finansieringsvederlag
545,56 €
Vattenavgift
20,00 €
Övriga avgifter
Asuntoon on asennettu Verisuren hälytysjärjestelmä, jonka voi halutessaan pitää ja maksaa kuukausimaksun.

Tomt och planläggning

Tomtens areal
6 000 m²
Tomt
oma

Objektets beskrivning

Tomtens areal
6 000 m²
Tomt
oma
Annat
egen bastu, direkt utgång

Material, utrustning och uppvärming

Byggmaterial
puu tiili
Taktyp
harja
Taktäckning
huopa
Värmesystem
maalämpö
Spis
takka

Bostadsbolag

Bostadsbolag
Asunto Oy Sallila
Disponent
Uniko- Isännöintipalvelut Oy Yliopistonkatu 18, 20100 Turku Isännöitsijä Kennet Niinimäki, P.029 1700 663
Ansvar för fastighetsskötsel
huoltoyhtiö
Garage
7
Genomförda renoveringar i bostadsbolaget
Käyttö- ja lämpövesijohtoputkistot uusittu ja nostettu verhokoteloihin ja käyttövesiputkiston huoneistohajotukset pintaputkina 1991, huoltorakennuksen putkien uusinta 1996, sauna saneerattu 1996. autotallikaton vahvistus ja ovien uusinta 1996, huopakatto saneerattu 1996, salaojan kaivuu etupihan nurmikon alueelta 1997. öljykattila uusittu 2004, katto saneerattu sekä laitettu lisäeristystä välipohjaan. Kaikki ikkunat ja etuovet uusittu, sekä tehty jokaiseen huoneistoon takapihalle vievä ovi, seinät lisäeristetty, uudelleen laudoitettu ja maalattu, sokkeli eristetty ja levytetty. Rännit uusittu, ovivalaisimet uusittu, antenni uusittu. Etuoviin laitettu ovijarrut. Kaikkiin asuntoihin hankittu taloyhtiön toimesta langattomat ovikellot. Asunnoissa 5-7 tehty ikkunavaihdon vuoksi pyyhekuivainpatteriin muutoksia 2011-2012, antennivahvistin 2012, autotallien ovien lukkojen uudelleen sarjoitus 2014, asuntojen ja huoltorakennuksen kaikki patteriventtiilit ja termostaatit uusittu 2015, öljylämmitys vaihdettu maalämpöön 2016, antennivahvistin, virtalähde ja antenni uusittu 2016, asuntojen 2 ja 7 kosteusvaurioiden korjaus 2021. Lisäksi asunnossa on saneerattu keittiö 2010, kylpyhuone, kodinhoitohuone ja sauna (kesken) 2021, asennettu koneellinen, valaistuksesta aktivoituva poistoilmanvaihto kosteissa tiloissa, liesituuletin huippuimurilla, asunnon sähkökaappi uusittu, sähkökalusteet uusittu, eli pistorasiat, kytkimet jne, kaikki vesikalusteet on uusittu, ja kylpyhuoneremontin yhteydessä vesi- ja viemärijohdot on rakennettu uusiksi.
Planerade renoveringar i bostadsbolaget
Kunnossapitotarveselvityksessä lukee "normaalit huoltotoimenpiteet" muilta osin, paitsi julkisivut: "huoltomaalaus" ja yleiset tilat: "huoltorakennuksen laudoituksen ja ovien kunnostaminen seuraavan 5 vuoden jaksolla. Lisäksi on mainittu: "joillekin rakennusosille voidaan tehdä vuosittaiseen korjausbudjettiin sisältyvää pienimuotoisempaa säilyttävää tai ylläpitävää huoltoa tai kunnostusta, jota ei ole kunnossapitotarveselvityksessä mainittu". Hallituksen kiireellisyysjärjestys on: Asuntojen 2 ja 7 kosteusvaurioiden korjaus. Taloyhtiö hakee näitä varten lainaa yhteensä 50 000 euroa.
Tomt
oma

Kök

Väggmaterial
maalattu osalaatoitus
Golvmaterial
laminaatti
Utrustning
astianpesukone kiinteät valaisimet liesituuletin / hormi
Öppen spis
induktio erillisuuni
Kylskåp
jääkaappi pakastin

Badrum

Väggmaterial
kaakeli
Golvmaterial
laatta
Utrustning
suihkukaappi lattialämmitys suihku peili kylpyhuonekaapisto

Hjälpkök

Väggmaterial
maalattu
Golvmaterial
laatta
Utrustning
pesukoneliitäntä pesuallas lattialämmitys pyykkikaapit pöytätaso

WC

Antal
2
Väggmaterial
kaakeli maalattu
Golvmaterial
laatta muu

Vardagsrum

Väggmaterial
maalattu
Golvmaterial
laminaatti

Sovrum

Antal
3
Golvmaterial
laminaatti

Övriga utrymmen

Övriga utrymmen
Ruokailutila Eteinen Tuulikaappi Terassi

Service och trafikförbindelser

Tjänster
Alle 5 km
Dagvård
n. 500 m
Skola
n. 800 m

Kontakta mäklaren

Dela sidan

Fortsätt utforska