Laggarsvägen 56

Storlek

3 100 m²

Försäljningspris

40 000,00 €

Skuldfritt pris

40 000,00 €

Område

66970 Nykarleby

Typ

fritidstomt

Tomt

egen

Tomt med Sydvästläge i Natursköna Laggars, Nykarleby. Välkommen till denna underbara fritidsbostadstomt i idylliska Laggars, Nykarleby! Här finns en unik möjlighet att förvärva en generös tomt på 3100 m² med en storslagen utsikt över det vackra Lokaviken. Denna pärla till tomt har ett perfekt sydvästläge, vilket betyder att du kan njuta av solens strålar större delen av dagen.

Har du drömt om att förvandla ditt fritidsboende till en permanent bostad? Denna tomt erbjuder precis den möjligheten. Bygg ditt drömhus här och vakna upp varje morgon till naturens skönhet och rofyllda vyer över Lokaviken.

Perfekt Läge. Laggars i Nykarleby är känt för sin natursköna miljö och lugna atmosfär. Här har du nära till allt du behöver för ett bekvämt och njutbart liv på landet, samtidigt som stadens bekvämligheter aldrig är långt borta.

Med hela 3100 m² till ditt förfogande finns det gott om plats för att skapa en underbar trädgård, bygga en sommarstuga eller kanske ett växthus för att odla egna grönsaker? Möjligheterna är oändliga och endast fantasin sätter gränser.

Sammanfattning
* Plats: Laggars, Nykarleby
* Storlek: 3100 m²
* Läge: Sydvästläge med utsikt över Lokaviken
* Möjlighet: Kan ändras till permanentboende

Missa inte chansen att förverkliga dina bostadsdrömmar på denna fantastiska tomt! Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning. Ditt framtida hem väntar på dig i Laggars, Nykarleby.

Förfrågningar och visningar

Stig-Göran Björkman
Fastighetsmäklare AFM, AHM, Köpvittne
Tfn: 044 586 8800
stig-goran.bjorkman@aktialkv.fi

IG: @stiggoran.bjorkman_lkv
FB: Stig-Göran Björkman - Aktia LKV, AFM
LinkedIn: linkedin.com/in/stig-goran-bjorkman

Funderar du på att sälja din bostad? Bjud in mig till ett värderingsbesök.
Sakkunnig fastighetsförmedling med stort hjärta sedan 2008.

Grunduppgifter

Typ
fritidstomt
Skuldfritt pris
40 000,00 €
Försäljningspris
40 000,00 €
Lokaler och utrustning
tillandning framför stranden
Volym
inte klassificerad

Tomt och planläggning

Tomtens areal
3 100 m²
Tomt
egen
Tomtens typ
Plantomt
mera information om tomten
RA/AO-1: https://www.karttatiimi.fi/nykarleby/dgp18_bestammelser.pdf RA/AO-1: Fritidsbostadsområde inom skyddszon för djurstall eller pälsfarms som kan ändras till permanent boende: - på i planen angiven byggnadsplats får uppföras en bostadsbyggnad med beaktande av miljöskyddslagens och markanvändnings- och bygglagens bestämmelser. Tillståndsmyndigheterna skall noggrant utreda byggandets inverkan på omgivningen. Begränsningen upphör om svinhusets, nötdjurstallets eller pälsfarmens miljötillstånd / verksamhet upphör. - vid ny byggnadsplats eller ändring till permanent boende är byggnadsplatsens minimi areal 2000 m2 och strandlinjens längd minst 40 m. - på i planen angiven byggnadsplats kan uppföras en bostad i högst 1 1/2-plan. - på varje byggnadsplats får byggas högst 5 separata byggnader. - byggnadernas sammanlagda våningsyta för permanent boende får inte överstiga 300 m2 och för fritidsboende 150 m2.
Byggrätt
Byggnadernas sammanlagda våningsyta för permanent boende får inte överstiga 300 m2 och för fritidsboende 150 m2.

Objektets beskrivning

Tomtens areal
3 100 m²
Fastighetsbeteckning
893-414-3-61
Tomt
egen
Annat
tillandning framför stranden

Bostadsbolag

Tomt
egen

Kontakta mäklaren

Dela sidan

Fortsätt utforska