Saverkeitintie

Storlek

4 000 m²

Försäljningspris

39 500,00 €

Skuldfritt pris

39 500,00 €

Område

21760 Houtskari

Typ

fritidstomt

Tomt

oma

Aivan ihana rinnetontti vapaa-ajan rakentamiselle. Kuvat puhuvat puolestaan, mutta todellisuudessa paikka on vieläkin ihanampi. Melkein etelään (kaakko) rantamaisemat ja upean valoisa paikka. Kiinteistö sijaitsee Houtskarissa, Saverkeitissa, jonne on lyhyt lauttamatka. Autolla pääsee siis perille saakka, ainoastaan tie omalle kiinteistölle pitää tehdä. Ympäristö on todella hurmaava kallioineen ja metsineen, sekä avarine peltomaisemineen.

Katso tarkemmat tiedot rakennusoikeudesta, mutta näin lyhyesti sanottuna: sitä on reilusti.

Voit käydä katsomassa tonttia itsenäisesti, tai sopia näytön kanssani. Annan myös mielelläni lisätietoja, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Ystävällisin terveisin

kiinteistönvälittäjä Terhi Nkwoemeka, P.040 300 2312/ terhi.nkwoemeka@aktialkv.fi

Grunduppgifter

Typ
fritidstomt
Skuldfritt pris
39 500,00 €
Försäljningspris
39 500,00 €
Lokaler och utrustning
väg ända fram, ligger på holme, tillandning framför stranden
Volym
ei luokiteltu

Kostnader

Övriga avgifter
Päätieltä "pikkutielle" käännyttäessä ei tienhoito kuulu enää kaupungille. Kyseessä on siis yksityistie, jonka hoidosta tulee sopia naapurikiinteistöjen kanssa.

Tomt och planläggning

Tomtens areal
4 000 m²
Tomt
oma
Tomtens typ
Rinnetontti
mera information om tomten
Paraisten kaupungin rakennusvalvonta.
Byggrätt
RA1: Alueelle saa rakentaa loma-asunnon, enintään 25 k-m2:n kokoisen tulisijattoman vierasmajan, sekä enintään 25 k-m2:n kokoisen saunarakennuksen niin, että yhteenlaskettu kerrosala on enintään 5% rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 200 k-m2. Lisäksi rakennuspaikalle saa rakentaa lomatarkoitukseen liittyviä talousrakennuksia, joiden yhteenlaskettu rakennusala on enintään 1% rakennuspaikan pinta-alasta , kuitenkin enintään 80 k-m2. Rakennuslautakunta voi erityistapauksissa myöntää rakennusluvan savusaunaa varten, mikäli yhteenlaskettu kerrosala ei ylity. Merkintään liittyvä luku ilmoittaa alueelle muodostettavien rakennuspaikkojen suurimman sallitun määrän. Rakennukset, rakennelmat ja laitteet tulee sijoittaa ja rantakasvillisuutta suojellen siten, että alueen maisemakuva ei heikenny.

Objektets beskrivning

Tomtens areal
4 000 m²
Fastighetsbeteckning
445-667-5-9
Tomt
oma
Annat
väg ända fram, ligger på holme, tillandning framför stranden

Bostadsbolag

Tomt
oma

Service och trafikförbindelser

Tjänster
Houtskarin keskustan palvelut n. 5 km:n päässä.
Trafikförbindelser
Houtskariin pääsee Kustavista Iniön kautta, tai lautoilla Parainen-Nauvo, Nauvo-Korppoo, Korppoo-Houtskari. Myynnissä oleva kiinteistö on pienen lauttamatkan päässä, tämä lautta kulkee 24/7 ja kestää muutaman minuutin.

Kontakta mäklaren

Dela sidan

Fortsätt utforska