Romponpolku, Rumpudden 6/8

Storlek

843 m²

Försäljningspris

3 450,00 €

Skuldfritt pris

3 450,00 €

Område

21600 Parainen

Typ

fritidstomt

Tomt

vuokrattu

TÄMÄ ON KOKO ALUEEN VIIMEINEN VAPAA TONTTI, ELI NYT JOS KOSKA KANNATTAA TARTTUA TILAISUUTEEN! Alue on totta tosiaan yhtä tonttia vaille valmis ja uusia tontteja ei alueelle tehdä/synny.

VUOKRATONTTI, vuokra-aika 50 vuotta, vuosivuokra 3450€.

Suojaisa tontti meren sisälahdella, 843 m2 Rompoon alueella Stormälössä. Tälle tontille on valmiit rakennuspiirustukset olemassa ja maaperätutkimus (hiekka) on tehty. Rakennuslupa täytyy itse hakea. Kuvista näet suuntaa-antavasti pohjan, sekä julkisivun. Avokeittiö, tilava olohuone (joka on osittain auki ylös asti), kaksi makuuhuonetta, erillinen wc, kph,s ja khh. Yläkerrassa parvi. Mökin kerrosalaneliöt yhteensä 107 m2.

Tarkemmat tiedot ja piirustukset saa pyydettäessä. Tontille saa rakentaa vapaa-ajan asunnon lisäksi varastotilaa, jotka piirustuksissa on kaksi erillistä, 8 m2 ja 4 m2.

Tämän tontin etuna on, että rakennettavan mökin suhteen voi saada myös hieman joustoa, eli mökin ei välttämättä tarvitse olla ihan edellä lueteltu. Asiasta voi neuvotella maanomistajan kanssa.

Rantaan saa rakentaa laiturin. Alueella on ranta-asemakaava. Tontilla on rantaviivaa n. 16,5 m.

Tie perille, vesi- ja viemärijohdot, satelliittiantennijärjestelmä, jätehuolto ja laajakaistavalmiudet. Alueella on myös katuvalaistus, sekä venelaituri, josta voi vuokrata itselleen paikan hintaan 120€/vuosi.

Tonttiin kuuluu oikeus yhteisiin vesialueisiin ja niitä on reilusti ympäri saarta, yhteensä 85 ha. Lisäksi saarella kasvaa paljon sieniä ja marjoja. Ulkoilureittejä ja mahtavia maisemia on vaikka kuinka. Sijainti on kerta kaikkiaan täydellinen mökkeilylle. Airiston hotellille on matkaa n. 2 km. Paraisten keskustaan n. 14 km.

Alue ei pelkästään ole arvostettu ja haluttu, vaan myös aivan erinomainen konsepti. Omassa talviasuttavassa mökissä voi olla ympäri vuoden ja kuitenkin asuminen on kuin osakeyhtiössä. Auraus, jätehuolto, jätevesijärjestelmä, vesi ja jopa katuvalaistus on hoidettu kantaverkon kautta. Oma rauha, tyylikäs merellinen ympäristö, mutta samalla silti yhteisöllisyys ja turvallisuus.

Ihan kaikki samassa paketissa ja valmiista mökeistä on myös suuri kiinnostus. Edellisen myi allekirjoittanut parissa viikossa.

Varaa aika esittelyyn, tai käy itse ihastelemassa paikan päällä. Lähetän mielelläni lisätietoja ja voin kattavasti kertoa niin paikasta, kuin sopivista yhteistyökumppaneista jne. Tämä on ihan oikeasti huikea mahdollisuus, joten tartu ihmeessä tilaisuuteen!

Myynti ja tiedustelut: Terhi Nkwoemeka P. 040 300 2312/terhi.nkwoemeka@aktialkv.fi

Grunduppgifter

Typ
fritidstomt
Skuldfritt pris
3 450,00 €
Försäljningspris
3 450,00 €
Lokaler och utrustning
väg ända fram
Volym
ei luokiteltu

Tomt och planläggning

Mera information om tomten
Airistonperän Merihuvilat Oy vastaa alueen kantaverkon kunnossapidosta ja teknisistä palveluista. Kantaverkkoon kuuluu jäteveden putkilinjat, jätevedenpuhdistamo, vesihuollon putkilinjat ja kaivorakennus, rakennetut kadut, katuvalaistus, jätepiste, satelliittiantennijärjestelmä, satama-alue ja erillisessä liitteessä (kts.kuvat) vihreällä näkyvät yhteiset alueet.Airistonperän Merihuvilat Oy vstaa kantaverkon kunnossapidosta ja toiminnasta tontin rajalle asti. Vuokralainen ostaa Airistonperän Merihuvilat Oy:n osakkeita päärakennuksen rakennusoikeusneliöitä vastaavan määrän. Osakkeiden yksikköhinta on 3,20€. Vuokralainen maksaa lisäksi kunnossapitovastiketta Airistonperän Merihuvilat Oy:lle 1,20€/osake/vuosi. Vesimaksu on kiinteä, 240€/vuosi. Vuokranantaja maksaa tontin kiinteistöveron ja tontille rakennettavista rakennuksista aiheutuvat verot maksaa vuokralainen.
Tomtens areal
843 m²
Tomt
vuokrattu
Tomtens typ
Tasamaatontti
mera information om tomten
Paraisten kaupungin kaavoitusosasto. Välittäjältä voit myös pyytää asemakaavakuvat.
Byggrätt
Päärakennuksen rakennusoikeus 129 m2.

Objektets beskrivning

Tomtens areal
843 m²
Fastighetsbeteckning
445-501-1-51
Tomt
vuokrattu
Annat
väg ända fram

Bostadsbolag

Tomt
vuokrattu

Kontakta mäklaren

Dela sidan

Fortsätt utforska