Rumpudden 6/8, Romponpolku

Storlek

843 m²

Försäljningspris

3 450,00 €

Skuldfritt pris

3 450,00 €

Område

21600 Parainen

Typ

fritidstomt

Tomt

vuokrattu

ENÄÄ KAKSI TONTTIA JÄLJELLÄ TÄLLÄ ALUEELLA!

Suojaisa tontti meren sisälahdella, 843,2 m2 Rompoon alueella Stormälössä. Vuokratontti, vuokra-aika 50 vuotta ja vuosivuokra 4500€. Tälle tontille on valmiit rakennuspiirustukset olemassa ja maaperätutkimus (hiekka) on tehty. Ja sokkeli jo tehty, se sisältyy siis hintaan rakennuspiirustusten lisäksi! Rakennuslupa täytyy itse hakea. Kuvista näet suuntaa-antavasti pohjan, sekä julkisivun. Avokeittiö, tilava olohuone (joka on osittain auki ylös asti), kaksi makuuhuonetta, erillinen wc, kph,s ja khh. Yläkerrassa parvi. Mökin kerrosalaneliöt yhteensä 107 m2.

Tarkemmat tiedot ja piirustukset saa pyydettäessä. Tontille saa rakentaa vapaa-ajan asunnon lisäksi varastotilaa, jotka piirustuksissa on kaksi erillistä, 8 m2 ja 4 m2.

Rantaan saa rakentaa laiturin. Alueella on ranta-asemakaava. Tontilla on rantaviivaa n. 16,5 m.

Tie perille, vesi- ja viemärijohdot, satelliittiantennijärjestelmä, jätehuolto ja laajakaistavalmiudet. Alueella on myös katuvalaistus, sekä venelaituri, josta voi vuokrata itselleen paikan hintaan 120€/vuosi.

Tonttiin kuuluu oikeus yhteisiin vesialuisiin ja niitä on reilusti ympäri saarta, yhteensä 85 ha. Lisäksi saarella kasvaa paljon sieniä ja marjoja. Ulkoilureittejä ja mahtavia maisemia on vaikka kuinka. Sijainti on kertakaikkiaan täydellinen mökkeilylle. Airiston hotellille on matkaa n. 2 km. Paraisten keskustaan n. 14 km.

Varaa aika esittelyyn. Myynti ja tiedustelut: Terhi Nkwoemeka P. 040 300 2312/terhi.nkwoemeka@aktialkv.fi

Grunduppgifter

Typ
fritidstomt
Form av ägande
oma
Skuldfritt pris
3 450,00 €
Försäljningspris
3 450,00 €
Lokaler och utrustning
väg ända fram
Volym
ei luokiteltu

Kostnader

Övriga avgifter
Tontin rajalle on vedetty sähköt, mutta vuokralainen hankkii sähköliittymän ja maksaa kytkennän tontin rajalta asti. Vesimaksu 6€/kuutio. Kunnossapitovastike 128,40 €/v. Osakkeiden hankintahinta 342,40 €.

Tomt och planläggning

Mera information om tomten
Airistonperän Merihuvilat Oy vastaa alueen kantaverkon kunnossapidosta ja teknisistä palveluista. Kantaverkkoon kuuluu jäteveden putkilinjat, jätevedenpuhdistamo, vesihuollon putkilinjat ja kaivorakennus, rakennetut kadut, katuvalaistus, jätepiste, satelliittiantennijärjestelmä, satama-alue ja erillisessä liitteessä (kts.kuvat) vihreällä näkyvät yhteiset alueet.Airistonperän Merihuvilat Oy vstaa kantaverkon kunnossapidosta ja toiminnasta tontin rajalle asti. Vuokralainen ostaa Airistonperän Merihuvilat Oy:n osakkeita päärakennuksen rakennusoikeusneliöitä vastaavan määrän. Osakkeiden yksikköhinta on 3,20€. Vuokralainen maksaa lisäksi kunnossapitovastiketta Airistonperän Merihuvilat Oy:lle 1,20€/osake/vuosi. Vesimaksu on kiinteä, 240€/vuosi. Vuokranantaja maksaa tontin kiinteistöveron ja tontille rakennettavista rakennuksista aiheutuvat verot maksaa vuokralainen.
Tomtens areal
843 m²
Tomt
vuokrattu
Tomtens typ
Rantatontti
mera information om tomten
Paraisten kaupungin kaavoitusosasto
Byggrätt
Rakennusoikeus riittää suunnitelmien mukaisiin pää- ja piharakennuksiin.

Objektets beskrivning

Tomtens areal
843 m²
Fastighetsbeteckning
445-501-1-51
Tomt
vuokrattu
Annat
väg ända fram

Bostadsbolag

Tomt
vuokrattu

Service och trafikförbindelser

Tjänster
Airisto hotellille n. 2,0 km. Paraisten keskustaan n. 14 km.
Trafikförbindelser
Tie perille. Lähin bussiyhteys Airistontien ja Saaristotien risteysalueella.

Kontakta mäklaren

Dela sidan

Fortsätt utforska