Liljatie 21

3h, k, kph, s, terassi

Storlek

69 m²

Försäljningspris

244 000,00 €

Skuldfritt pris

244 000,00 €

Område

01300 Vantaa

Typ

radhus

Våning

1 / 1

Rivitalon päätyasunto viihtyisässä Viertolassa. Tässä kolmiossa on kaksi makuuhuonetta, valoisa olohuone, erillinen keittiö, johon mahtuu hyvin ruokaryhmä, sekä tilava kylpyhuone omalla saunalla. Lisäksi erillinen wc. Asunnon pinnat on remontoitu vuonna 2017. Jalalle lämmin ja vaalea mosaiikkiparketti. Oma ilmalämpöpumppu (hankittu keväällä -22) viilentää asuntoa mukavasti lämpiminä kesäpäivinä. Ihana ja helppohoitoinen, katettu piha reilun kokoisella, vuonna 2020 uusitulla terassilla. Piha on etelän suuntaan ja se on hyvin suojaisa joka puolelta. Täydellinen lisätila kesällä, voit istuttaa ruukkuistutuksia ja nauttia aamukahvit omalla pihalla.

Vuonna 1986 rakennetulla taloyhtiöllä on oma tontti ja yhtiöön kuuluu kuusi huoneistoa. Yhtiövastike on edullinen, vain 3,10 euroa neliötä kohden. Tälle huoneistolle kuuluu oma, 3,5 neliön suuruinen lämmittämätön varasto, jossa mahtuu säilyttämään vaikkapa polkupyöriä ja työkaluja. Lisäksi huoneistolle kuuluu lämpöpistokkeellinen, katettu autopaikka.

Viertola on rauhaisa ja vehreä pientaloalue, jossa on loistavat palvelut lähietäisyydellä. Tikkurilan Prisma on alle kilometrin päässä ja Kauppakeskus Dixi lukuisine liikkeineen ja ravintoloineen myös lähellä. Lisäksi uimahalli, urheilupuisto, jäähalli, kirjasto ja useita päiväkoteja on lähialueella. Viertolan koulu on vain reilun 300 metrin päässä. Keravanjoen varrelta löytyy kaunis ulkoilureitti ja muutenkin alueella on puistot ja luonto lähellä. Erinomaiset liikenneyhteydet Tikkurilan juna-asemalta ja omalla autolla pääsee nopeasti Kehä kolmosta pitkin moneen suuntaan. Myös bussilinjoja kulkee useita. Kauppakeskus Jumboon on alle 10 minuutin ajomatka.

Grunduppgifter

Typ
radhus
Form av ägande
oma
Skuldfritt pris
244 000,00 €
Försäljningspris
244 000,00 €
Pris per kvadrat
3 536,23 €
Byggnadsår
1986
Beskrivning av objektet
3h, k, kph, s, terassi
Lokaler och utrustning
egen bastu
Volym
kolmio
Yta
69 m²
Yta i andra lokaler
0 m²
Yta totalt
69 m²
Våning
1
Allmänt skick
tillfredsställande
Energiklass
D2013

Kostnader

Bolagsvederlag
213,90 €
Skötselvederlag
213,90 €

Tomt och planläggning

Tomtens areal
1 400 m²
Tomt
oma

Objektets beskrivning

Tomtens areal
1 400 m²
Tomt
oma
Annat
egen bastu

Material, utrustning och uppvärming

Byggmaterial
puu tiili
Taktyp
Harjakatto
Taktäckning
Aaltomineriitti
Värmesystem
kaukolämpö

Bostadsbolag

Bostadsbolag
Asunto Oy Vantaan Liljatie 21
Disponent
Asukasisännöitsijä
Ansvar för fastighetsskötsel
asukkaat
Genomförda renoveringar i bostadsbolaget
2021 Uusittiin lämmönvaihtimen KV-siirtopakka, Maalattiin takapihan aidat 2020 Uusittiin liiketunnistimet ja niiden ohjaamat valaisimet led valoiksi, Uusittiin huoneistoissa olevat lämmityksen jakotukit, Muutettiin etupihan valaisu suoritettavaksi led valoilla, Uusittiin takapihojen väliaidat, Etupihojen ja pysäköintipaikan asfaltointi, Salaojaremontti 2019 Käyttöveden putkistoon asennettiin paineenalennusventiili, Salaojien tarkastus ja kuvaus, Asennettu sokkelien viereen soraus, pois lukien asfalttikohdat, Aluevarusteiden huolto ja maalaus 2018 Rakennusten kuntokartoitus 2017 Sokkelin viereen takapihoilla täytettiin hiekkaa, Kattojen kulkusiltojen uusinta 2016 Jätehuoneen ajorampin uusinta, TV-antennin päätelaitteen uusinta, Piha-asfaltin korjauspaikkaus talonseinustan vierestä, Ulko-ovien lukitusten uusinta 2015 Kaikkien asuntojen ulkoportaisiin hankittiin kaiteet, Aidan uusintamaalaus 2014 Käyttöveden lämminvesimittarien uusiminen kahteen asuntoon, Talojen välisen viemäriputken painuman oikaisu 2013 Aidan maalaustyö 2012 Uusi etupihan aita, Uusi lämmönvaihdin 2009 Alapohjan tuuletus koneelliseksi, Tuloilmaventtiilit tuuletusluukkuihin 2007 Uudet verannan ovet 2004 Julkisivun puuosien maalaus 2003 Pihan asfaltointi
Planerade renoveringar i bostadsbolaget
Kunnossapitosuunnitelma: 2022 Etuovien käsittely, Rakennusten ulkopuolisten puuosien maalaaminen 2024-2026 Kylpyhuoneiden uusiminen (seurataan kosteusarvoja, toistaiseksi ei tarvetta uusimiseen) 2026 Huippuimurien uusiminen, Ilmanvaihtokanavien puhdistus, Kattoremontti
Tomt
oma

Kök

Väggmaterial
kaakeli maalattu
Golvmaterial
parketti

Badrum

Väggmaterial
kaakeli
Golvmaterial
laatta

WC

Antal
1
Väggmaterial
kaakeli
Golvmaterial
laatta

Vardagsrum

Väggmaterial
maalattu
Golvmaterial
parketti

Sovrum

Antal
2
Golvmaterial
parketti

Övriga utrymmen

Övriga utrymmen
Terassi

Kontakta mäklaren

Dela sidan

Fortsätt utforska