Gitty Nurmi

Fastighetsmäklare, AFM

Att sälja och speciellt att köpa ett hem är en av de största sakerna i en människas liv. Därför vill jag ägna mig åt varje händelse till fullo och forma dem till oförglömliga stunder för kunden. I det här arbetet är ingen dag den andra lik.

Jag har lång erfarenhet av fastighetsförmedling och känner Kyrkslätt med närliggande kommuner väldigt väl eftersom jag under hela min karriär har jobbat i samma område. Jag förmedlar egnahemshus, rad- och höghusbostäder, tomtar och fritidsbostäder. Jag är en professionell och pålitlig partner vid bostadsaffärer.

"Mäklaren kände till marknaden och prisnivån i Kyrkslätt. Dessutom hade jag ett långt förhållande med henne vid försäljningen av min första bostad. Mitt hus såldes till Gittys första kund som sökte efter ett hus, så jag kunde inte svara annat än "utmärkt" på alla frågor."
"Utmärkt yrkeskunskap och kompetens, äkta intresse för försäljningsprocessen. Den behagliga och sakkunniga Gitty Nurmi gör sitt jobb av hjärtat och utan att räkna arbetstimmar. Allt fungerade utmärkt."

Mäklarens objekt